- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.801
sen süpersinnnkızlar günaydın bugün listeye dönüyorum umarım haftaya da devam eder kilo vermemkaptinn ayrılış 62.6 güncel 59.5 fark 3.1 yüzde 4.96 bölü 3 =1.66
amiiiiiiinKız dün sadece çorba içtim lahana oldu her yerim dur bakalım sabırla bekliyorum. Allahım ya Rabbim şu cumanın yüzü suyu hürmetine yağlarımızdan hayırlısıyla kurtulmamızı nasib et.
aynen canım iyi ki yapmışım bundan sonra bundan biraz daha hafif devam ederim inşallah ama artık spor yapmam lazım ama yapamıyprmtugbaFB A aaadddaaa çok iyi vermişsiniz harikasınız tebrik ederim .
orkide1453 şeker diyeti sana bayağı iyi geldi tebrik ederim
valla süpersin 5lere düşme hedefin vr mı ?
İnşallah verirsin bebek için ne kadar çok verirsen o kadar iyi. Hamilelikte pek verileceğini sanmıyorum yaa.inşAllah canım çok üzülüyorum çünkü hep nasıl aldım diyorum 65 tim çünkü geçen yıl 10 kilo vermiştim 2 ayda hepsini fazlasıyla aldım hep onu düşünmekten motive olamıyorum bide bebekte istiyoruz artık böyle hamile kalırsam napıcam diyorum ama biraz araştırdım şişman gebeliklerde ilk 3 ay 5 kilo verilebiliyormus tabi yazılanlar doğruysa en fazla doğuma 7 li rakamlarla gitmek istiyorum
Süpersinkaptinn insallah yaptim kaptn bu jafta:)
kaç gündür yapıyorsun canım kaç günde toplam kaç kilo verdinsen süpersinnn
sağol canım herkese tavsiye ederim vücudu topluyor bağırsakları temizliyor çünkü şeker bağırsağa bişey yapıyomuş sanırım ondan kabızlığım gitti
amiiiiiiin
poncikbirgelincik
ayy insallah cnm sende suoersinnnn kuzumm. Tamam haftaya da listeyi oyle yapacagimsüpersin yaa bu hafta kesin derecedeyiz
ama yeni farkettim canım son paylasan arkadaşınkini kopyalıyoruz nehir paylaşmış en son
ay evet kaptanim simdi arkadas soyledi sagolsun haftaya da ole yapim:)olmus kuzuummm
ama yanlış listeyi almışssnneyse ben en son ayarlıyorum onları zaten
iste buuuuuuuuuuSaol canım nihayet 6 lara geldim yuppi
canim seker konusunda sana bir milyon kez katiliyorum ben bu hafta 2 3 kez saf protein tarzi yaptim aninda gitti bedenim sanki 3 gunde sekillendi daha da seker haftada bir yerim:)aynen canım iyi ki yapmışım bundan sonra bundan biraz daha hafif devam ederim inşallah ama artık spor yapmam lazım ama yapamıyprm
benim de sporda bir hafta oldu o olmasa asla vermezdim yaaa iyiki yazilmissin cnmevet hedefim 58 dün sporada yazıldım hem verip hem inceliyim
dün kü spordan şu an her yerim tutulmuş oturuyorum
sagol cnmcim o senin superligin:)Süpersin
Çok süperim demisagol cnmcim o senin superligin:)
ayy insallah cnm sende suoersinnnn kuzumm. Tamam haftaya da listeyi oyle yapacagim
iste buuuuuuuuuu
benim de sporda bir hafta oldu o olmasa asla vermezdim yaaa iyiki yazilmissin cnm
migrenin daha önemli unutmaaynen canım iyi ki yapmışım bundan sonra bundan biraz daha hafif devam ederim inşallah ama artık spor yapmam lazım ama yapamıyprm
bende kısmen yapıyorum şekerli sadece pekmez arısütü bal yiyorum meyve yiyorum başlka bir şey yemiyorum en azından kabız olmuyorumsen süpersinnn
sağol canım herkese tavsiye ederim vücudu topluyor bağırsakları temizliyor çünkü şeker bağırsağa bişey yapıyomuş sanırım ondan kabızlığım gitti
amiiiiiiin
poncikbirgelincik
ya süper spor çok iyi geliyorevet hedefim 58 dün sporada yazıldım hem verip hem inceliyim
dün kü spordan şu an her yerim tutulmuş oturuyorum
damlaya damlaya gol olur kuzucumÇok süperim demi200 grla
gorecegiz durmak yokkk:)dün spordan gelince kilom daha azdı ama olsun böylede çok iyi haftaya görelim bakalım etkisini
afiyet olsun canım güzelsabah ilik limonlu su 2 gun lurusu 1 tk pekmez
4 ceri domates
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 biber yesil
1 kapya
ara
sutlu kabak corbasi
aksam
sutlu kabak corbasi
3 lasik tavuk sote
cay yanina kuruyemis
karbonhidrat cezami cektim ins tartiya fayda ederr
yetersiz geldi bana ama perşembe günü için iyiMerhaba güzel insanlar
Sabah
1 patatesle bol yeşillikli salata
Çay
Akşam
1 tabak kurufasulye
Domates salatalık yeşillik
Çay
8 kasık pırınc ne demekKahvaltim
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 kasil rendelenmis kasar
Az krem peynir ve az recel
Ogle
3 kanat
1 orta boy patates
Yarim kase yogurt
Ara 6 badem
Aksam
Firinda balik
8 kasik pirinc
Salata
Iki kare cikolata
Dün aksam çok kötü beslendim bu da kiloya yansıdı
kız hindistan cevizi yağı neye yarıyor bende almıştım durup duruyor öyle bari bende kullansamEvet öyle düşünyorum bende Hindistan cevizi yağım var ama
Çekemiyorlar anam
Ooooooo hadi bakalım
Ozon yağımıetkili mi diyorsun canım ölçülerinde değişiklik varmı UMEYYE
güzel canım afiyet olsunMenumu yazayim kizlar yogundum spor ve is yordu beni bugun
Sabah 2 kasik yulafli 1 adet yumirta az penir
Oglen
Tavuk ve salata ayranla
Aksam
Sebze yogurt bir adet elma
afiyet olsun canım güzel saatlerini düzenlemişsinArkadaşlar benim menüm şöyleydi
9:30
1 yumurta
2 parmak süzme peynir
3 adet zeytin
Avokadolu domatesli salata
12:00
1 fincan sütlü nescafe
14:00
4-5 kaşık zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
1 kepçe Karabuğdaylı mercimek çorbası
17:30
Şekersiz bademli kuru erik kayısı kompostosu (2 kayısı 5 badem 1 erik)
19:00
4 kalem pirzola
Yeşil salata (1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu)
Yoğurtlu köz patlıcan ( bi adı vardır ama ben bilmiyorum)
22:00-23:00 gibi tarçınlı süt içebilirim
bencedeİnşallah verirsin bebek için ne kadar çok verirsen o kadar iyi. Hamilelikte pek verileceğini sanmıyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?