- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.901
sağol cnm haftaya da devamı gelir inşallahkizlar takim ortalamasi cok iyi bu hafta ilk 3 e gireviliriz velkide
listeye yeni gelen ark ve tum kilo veren ark tebrik ederim harikayiz
@dombilianneorkide1453 tugbaFB A aaadddaaa siz cok iyi kilo vermisiniz
yok aday listesindesin dahaBwn listedeyim sandimmozaman Bi sure daha bekleyim canim bu haftada bi gecsin bakalim sutum azalmazsa insallah devam ederim cunku bugun biraz agladi bebegim suphelendim
bnde seni tebrik ediyorum bebegim verdiğiin 2o0 gram içinkizlar takim ortalamasi cok iyi bu hafta ilk 3 e gireviliriz velkide
listeye yeni gelen ark ve tum kilo veren ark tebrik ederim harikayiz
@dombilianneorkide1453 tugbaFB A aaadddaaa siz cok iyi kilo vermisiniz
200 degil 300 taaammmmiiiibnde seni tebrik ediyorum bebegim verdiğiin 2o0 gram için
gelir cnm 5 lilleri gordunya kimse tutamaz artik senisağol cnm haftaya da devamı gelir inşallah
yok sana mezuniyet 65 olmadan etmicem seni mezun200 degil 300 taaammmmiiii
mezun et beniii
dizginlerim dizginlerimTabi ki de kız
Ama mezun olunca bu kadar dizginle ye bilir misin kendini
200 degil 300 taaammmmiiii
mezun et beniii
yok sana mezuniyet 65 olmadan etmicem seni mezun
Olur kuzu kepli kepli takılırızdizginlerim dizginlerim
ben normal takiliyorum zaten cok sukur hic arti cikip takimi etkilemedim
mezun olayim aynen d3vam edecegim sirf takimi etkilememek icin mezun olmak istiyorum bir de herkes 1 kg 2 kg 700 800 veriyor ben az veriyorum yuzdeyi artiramiyorum ondn kenardn devam edeyim didimm
kurabiklerimde gozun var dimiikaptinn etme mezun yarışıyorken götürüyor kurabikleri mezun olunca kurabiye tepsisine düşer muntercik
diğğğmmiiiikaptinn etme mezun yarışıyorken götürüyor kurabikleri mezun olunca kurabiye tepsisine düşer muntercik
ben kilo almıcam zayıf dogurcam bi kerem
nolmus 1 haftaya bakar beklerim bir hafta daha
senn dogum yao geri gell neler etcim sana
kurabiklerimde gozun var dimii
hepsi benimm
yiycim yiycim kilo almicigmm
Bilemiyorum ama veririz inşallah napalım modumuzu düşürmeyelimUMEYYE kuzum sana ne oldu neden gitmiyor kilolarin regl donemin faln mi o ladar lahana corbalari detoklar da ise yaramamis acaba direniyor mu vucut .
bende veremedim ama benim beslenmem ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?