- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.941
Benceyarın git hiç aksatma uygunsan tabiSchonerDuft benim de aklıma geldi canm haftaya devam edewrse bi gideyim
Bence de yanına bir bardak süt ohh missaman güzel değiller zaten hiç biri menemen tost candır
Sonra da geri listelere donerik Allah bilirben de bir kez den3dim cok yordu benii ama super bir sey
takilak takilak hatta ismimizi degistirip yiyip yiyip kilo alamayanlar koyak
Ne yemek yapacak bugun seneal kuzum hazır kilo vermişken.
Istahim yerinde ama yemek yapacan yokeşimin eline bakıyorum
Hahlisin valla 100 100 grdirhaftaya 500 olcek inss
bir daha dikkat et 100 gr ne zor verolii haberin var mi
tavukkkkk bende yiriimmm
kediler hazirlasin yiyek
sen mezun değil misinSonra da geri listelere donerik Allah bilirahahahahahh
cok tesekkur ederizzz insallahtakimimiz harika olurkizlar takim ortalamasi cok iyi bu hafta ilk 3 e gireviliriz velkide
listeye yeni gelen ark ve tum kilo veren ark tebrik ederim harikayiz
@dombilianneorkide1453 tugbaFB A aaadddaaa siz cok iyi kilo vermisiniz
tesekkur ederiz canmmm biz minnak adayciklarizzzzz
Gercekten miiiiiiii keske hic 1. Olmadim bennn
masallah cnm bravo sana harika bir azim olmis cidden bunlari yememenseni kıskanmak ne kelime çatlıyorum hasetimden
şu an evde neler var sayıyım mı hamişler okumasın
firında sütlaç
baklava
cevizli kek
kıymalı su böreği
peynirli börek
mercimek köftesi
yaprak sarması
un kurabiyesi
ama ben hiç birinin tadına dahi bakmadım gözümün önünde götürüyolar 2 akşamdır (laf aramızda fırın sütlacın 1 tanesini c.tesi gömecem valla)
Ben coktan mezun oldum kuzum 3 sene oldu heralde 8. Takimdan mezun oldum 54.8 le sonra 14. Takima kaptan olarak geldim biraz da kilo aldıydım 58 59 la geri listeye girdim 52 yle mezun oldum bide burdansen mezun değil misin
Tost menemen işe erken gitti gece nöbetinde yemek yapamadıNe yemek yapacak bugun sene
Goca yemek yaparsa anca bu kadarTost menemen işe erken gitti gece nöbetinde yemek yapamadımercimek çorba yaparım yavaş yavaş
masallah cnm bravo sana harika bir azim olmis cidden bunlari yememen
Yatmaktan popom ağrıdı vallaGoca yemek yaparsa anca bu kadaryorma kendini sen
anladım cnmBen coktan mezun oldum kuzum 3 sene oldu heralde 8. Takimdan mezun oldum 54.8 le sonra 14. Takima kaptan olarak geldim biraz da kilo aldıydım 58 59 la geri listeye girdim 52 yle mezun oldum bide burdanistedigin kadar girebilirsin listeye 6 ay gecmesi lazim sadece ama 1 kere karne aliyosun sadece
Mutfagi temizlemeye girisme sakin onu kocan yapsinYatmaktan popom ağrıdı vallabirde mutfağı gör nasıl toplanacak bilmiyorum yavaş yavaş kalkayım iyi gelir
bendeHaftaya 64 ü görmeni bekliyorum
Sonra da geri listelere donerik Allah bilirahahahahahh
yasasin yimek yimekkHahlisin valla 100 100 grdir
Bi parca fazla yaptıydım dur onu da sana koyam gelzerdecalli pilavda yaptim 2 kasik yicem goz hakki
Naper ben zayifladim acik kıyıdan köseden
Hee alacan tabi giz
Havanı yesinler
yok yinede ben kusarım yaa
İnşallahKacla mezun olduydun 49 la demibisi yoh onda verirsin hemen
Aday değilsin artık kız listedesincok tesekkur ederizzz insallahtakimimiz harika olur
tesekkur ederiz canmmm biz minnak adayciklarizzzzz
Gercekten miiiiiiii keske hic 1. Olmadim bennn
masallah cnm bravo sana harika bir azim olmis cidden bunlari yememen
Demek kepin var
Ona kalsa 9 ay öyle kalırMutfagi temizlemeye girisme sakin onu kocan yapsinne zaman temizlik yapmayi planliyon de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?