- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.961
Ahahahahh yavas yavas yapiyo adam napsinOna kalsa 9 ay öyle kalır
Sen yat diyor ben yaparım 3 bardak yıkıyor yada makineye koyuyor o kadarevide süpürmek lazım yardımcı bulmam lazım anneme çaktırmadan
yasasinnnnHee alacan tabi giz
sen quru kizsinn ondan sey etmedimmmBeni niye katmiyontaa bilmem kac senesinde mezun oldum da kepim yoh diye mi yohsa belim 65 cm diye mi
Beni niye katmiyontaa bilmem kac senesinde mezun oldum da kepim yoh diye mi yohsa belim 65 cm diye mi
Inşallah gelecek birini bulurum bulaşıkları da toparlar bana hem dimi.Ahahahahh yavas yavas yapiyo adam napsinhee gizliden tutuver paklasin evi
Afiyet olsun canım benim de istedi şimdi yarına fırına göndereyim bende üstüne sarımsaklı yoğurt ile mis olurne yemek yapcanız akşamben yogurtlu biber kızartması yapcam cok canım istedi yanına da sehriye corbası
fırın ne alaka kuzuAfiyet olsun canım benim de istedi şimdi yarına fırına göndereyim bende üstüne sarımsaklı yoğurt ile mis olur
allahimmm insallhhhhhh az motive olak yaaahafta boyunca o iğrenç lahana çorbasını içip birazcık zayıflamışken ihanet etmek istemedim kendime
sende bireyselde dereceye girersin kesin de inşallah 1. olursun
Tabi ki deLuluuu94 listedeyimm dimi hocammm dogru diosunnn:)
kizartma yimene yemek yapcanız akşamben yogurtlu biber kızartması yapcam cok canım istedi yanına da sehriye corbası
03 - 07 Mart spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :
@orkide1453 :
@Buki_89 :
@segus :
@swtyheart :
poncikbirgelincik :
@Pembesepet :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :
@UMEYYE :
A aaadddaaa
@GamzeK17 :
@tgb1907 :
@Nehir60 :
N-A-R :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..3
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..2puan
Squat => 5tane... 1puan
Sumo squat =>5 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik
Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
Canım burada liste[/USER]
poncikbirgelincik
iyi madem az yiicook canım istedi
Hee ondan demi belim incecih oldugundan gopup elimde galdigindanyasasinnnn
sen quru kizsinn ondan sey etmedimmm
belin yohk senin erimisss bitmisss
sahi senin kepin neden yok vermeyecekler mi sana kepp
yagını süzerim bn onun zaten kuzum güzel olmuyo yaglı oldun mu bol yogurtlu olcak öle güzel oluyoiyi madem az yii
bak sonra miden bulanir
yagli yagli dokunur quzumm
Gelsem mi ay
2018 mezunları na veriyolllarr bence listeye gel mezun ol
Aynen kuzum bakarak ol sen gelsin temizlesin senin de icin rahat eder ev temiz oluncaInşallah gelecek birini bulurum bulaşıkları da toparlar bana hem dimi.
Kızın nasıl oldu
tm canım basınız sagolsun sana da cok cok geçmiş olsn toparlan öyle gelirsinkaptinn ve diğer arkadaşlar gruba katıldım ama gelemedim iki gündür üst üste iki cenaze haberi aldık onlara gittim. Üstüne şimdi kendim hasta oldum. Kabul olursa bi iki güne şu hastalığımı atlatıp geleceğim. Deneme süremi öyle başlatırız kabul olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?