- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.981
Pişirim fırınları oluyor ya ordan kozletiyorum sebzeleri dahs sağlıklı oluyor. Yok kız 3 dk sonra unutuyorumfırın ne alaka kuzuben seni unuttumdu yaa ama ye sende yogurrtta faydalı corba da faydalı biberin kızartma olmasını saymazsak gayet faydalı
Başınsağolsun kuzum.geçmiş olsun kendine dikkat etkaptinn ve diğer arkadaşlar gruba katıldım ama gelemedim iki gündür üst üste iki cenaze haberi aldık onlara gittim. Üstüne şimdi kendim hasta oldum. Kabul olursa bi iki güne şu hastalığımı atlatıp geleceğim. Deneme süremi öyle başlatırız kabul olursa..
Oyy kıyamam iyi hissediyor demekki kendini oyun oynadığına göreAynen kuzum bakarak ol sen gelsin temizlesin senin de icin rahat eder ev temiz olunca
İyi suan sabah kötüydü ama ilaçlarıni alinca kendine geldi evcilik oynuyoo
pazartesi bakıcam excell işine şuan bakamıyorum ama spır yapanlar benide etiketlesin
Hee daha iyi şükür gece burnu açıkti vucudu yorgun düşmüş bugun saat 10 a kadar uyudu o iyi geldi dinlendi iyceOyy kıyamam iyi hissediyor demekki kendini oyun oynadığına göre
Valla bol bol uyusun yataktan çıkmasın iyi gelir. Okulu ozlemiyor muHee daha iyi şükür gece burnu açıkti vucudu yorgun düşmüş bugun saat 10 a kadar uyudu o iyi geldi dinlendi iycepazartesine kadar iyi olur
Özlüyo o yokken etkinlik yapacaklar diye cok üzülüyo o yuzden ne versem yiyo ilaclarini iciyo ses etmedenValla bol bol uyusun yataktan çıkmasın iyi gelir. Okulu ozlemiyor mu
ooo ne güzel gönder pişmiş geri gelsnPişirim fırınları oluyor ya ordan kozletiyorum sebzeleri dahs sağlıklı oluyor. Yok kız 3 dk sonra unutuyorum
Insallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.Özlüyo o yokken etkinlik yapacaklar diye cok üzülüyo o yuzden ne versem yiyo ilaclarini iciyo ses etmedenhavalar duzeliyo bu son olur insallah daha hastalanmaz
He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirimooo ne güzel gönder pişmiş geri gelsn
ayy kışlık şahane olur al bi cuval biber patlıcan gönder bitti gitti ooohhInsallah kuzum burası yaz havası kadar sıcak orası da öyleyse daha çok dikkat etmesi lazım terlemesin kuzucuğum.
He valla pratik yarın pazarda var zaten alır gönderirim
Patlıcan var dolapta ama yeme demişti lili ondan yemiyorum artık sende yemeayy kışlık şahane olur al bi cuval biber patlıcan gönder bitti gitti ooohh
niye yemiyoz yaaPatlıcan var dolapta ama yeme demişti lili ondan yemiyorum artık sende yeme
Lahana çorbası çok canım çekti en sevdiğimne yemek yapcanız akşamben yogurtlu biber kızartması yapcam cok canım istedi yanına da sehriye corbası
kuzum sen de mi lahana corbası detoksu yapıyon yoksa lahana beyin error vermiş sankiLahana çorbası çok canım çekti en sevdiğim
Icinde bir madde var ondan aklım da değil şu an ne olduğuniye yemiyoz yaa
doktora sormak lazım sen benden önce gitcen sorsana bi bakaym yemiyeym sakıncası varsaIcinde bir madde var ondan aklım da değil şu an ne olduğu
Unutmazsam yarın sorarım. Biliyon heyecandan kadının ne dediğini unutuyorumdoktora sormak lazım sen benden önce gitcen sorsana bi bakaym yemiyeym sakıncası varsa
Basiniz sagolsun canim sanada coo cok gecmis olsunkaptinn ve diğer arkadaşlar gruba katıldım ama gelemedim iki gündür üst üste iki cenaze haberi aldık onlara gittim. Üstüne şimdi kendim hasta oldum. Kabul olursa bi iki güne şu hastalığımı atlatıp geleceğim. Deneme süremi öyle başlatırız kabul olursa..
firinda kizartma yap kaptan bnce yagli kagitta:)yagını süzerim bn onun zaten kuzum güzel olmuyo yaglı oldun mu bol yogurtlu olcak öle güzel oluyo
xanimcim simdi fark ettim kuzun hastalanmis cok cok gecmis olsun tez iyilessin insallahHee daha iyi şükür gece burnu açıkti vucudu yorgun düşmüş bugun saat 10 a kadar uyudu o iyi geldi dinlendi iycepazartesine kadar iyi olur
Unutmazsam yarın sorarım. Biliyon heyecandan kadının ne dediğini unutuyorum
Bugün ikinci günüm. Lahana lahana lahana lahana çok güzel lahanaaa mis gibi lahanaaaaaaakuzum sen de mi lahana corbası detoksu yapıyon yoksa lahana beyin error vermiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?