- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.001
onuda deniyeyim bari aynı tadı verr mi k,iBasiniz sagolsun canim sanada coo cok gecmis olsun
firinda kizartma yap kaptan bnce yagli kagitta:)
xanimcim simdi fark ettim kuzun hastalanmis cok cok gecmis olsun tez iyilessin insallah
kıyamam gel ablanaBugün ikinci günüm. Lahana lahana lahana lahana çok güzel lahanaaa mis gibi lahanaaaaaaa
Geçicekmi abbaaa lahanaaaaakıyamam gel ablanaaz kaldı geçicek korkma
vee beyin odayı terk edeeerrr...Geçicekmi abbaaa lahanaaaaa
Hee sabah akşam lahanaaaaavee beyin odayı terk edeeerrr...
sabah kahvaltını düzgün yapıyon dimi sabahta corba deme bana sakın bak olmaz öle
ayyy ruhum daralır içim sıkılır bunalmlara girerim ben sürekli sürekliiiiHee sabah akşam lahanaaaaa
Yok yok ben korurum seniGelsem mi ayama karne aldim bi kere yinede verirler mi ki ama ben 1 hafta verip bi hafta aliyom döveller beni listede
Tamam canımpazartesi bakıcam excell işine şuan bakamıyorum ama spır yapanlar benide etiketlesin
Süpersin canımkizlar 2 gundur hastalik felan bisey yapamamistim.
BUGUN SABAH
2 YUMURTAYLA CILBIR
1 CAY BARDAGI FINDIK
CAY
OGLEN
DIBEK KAHVESI SEKERSIZ
AKSAM
1 TABAK PIRASI YEMEGI
3 KASIK BULGUR
4 KASIK KADAR TAVUK SOTE
SPOR OLARAK 70 DK YURUYUSSchonerDuft
Bukgur olmasaydı iyiydi kuzum yanına yoğurt salata ekleseydin daha iyi olurdu afiyet olsunkizlar 2 gundur hastalik felan bisey yapamamistim.
BUGUN SABAH
2 YUMURTAYLA CILBIR
1 CAY BARDAGI FINDIK
CAY
OGLEN
DIBEK KAHVESI SEKERSIZ
AKSAM
1 TABAK PIRASI YEMEGI
3 KASIK BULGUR
4 KASIK KADAR TAVUK SOTE
SPOR OLARAK 70 DK YURUYUSSchonerDuft
karatay haftada bi gun 3 kasik bulgur yiyiyin diyo ya onun icin bugun yedim bide iyi sut yapiyo :))Bukgur olmasaydı iyiydi kuzum yanına yoğurt salata ekleseydin daha iyi olurdu afiyet olsun
benzerini verir diyelim:)onuda deniyeyim bari aynı tadı verr mi k,i
sana da canimmmmmkızlar ben cıkıyorum öptüüümm
hepinize mutlu haftasonlarııı
harikasin canm aynen devam durmak yokkkkaaa bu arada sabah tartildim 74.8imm gecen hafta cuma 76.3 du giden -1.5 kilooo
Aday listesine bildirim yapacaksın kuzum birde en geç 12de bildirim yapman lazımaaa bu arada sabah tartildim 74.8imm gecen hafta cuma 76.3 du giden -1.5 kilooo
sistem aynı sistem bildirim yaparken hem ponbirgelincik hem de bir garip i etiket yapıyorsunuzLuluuu94 canim sporlari simdi nasil yaziyoruz yaptigimiz kadar ve yaptigimiz gun mu
Afiyet olsun güzelEvet kizlar menuyu paylasayim
Sabah
1 adet yumurta 3 adet hindi fume
Oglen
Elim kadar balik kalindi palamit yedim firinda
Ara
2 kare bitter ve kahve yuzde 85 bitter
Aksam
Kiymali sebze 4 kasik
Bir kasik yulaf
Son
Bir bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?