Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç bir muayenede görmedi birde yardımcı doçent gittiğim doktor. 4cm ne kadar büyük bir kist 2 doktor net olmasada kese gördü o göremedi . Valla napcam bilmiyorum

SchonerDuft . Cnm dikkat et kendine insallah bir sorun yoktur... kist umarim ilacla gecer... bol bol dinlen kuzum moralini yuksek tut bisey cikmaz Allah in izniyle

Dün sabah
2 yumurta
Zeytin
Peynir
2 çatal helva
Çay

Öğlen
1 elma
1kupa yeşil çay

Akşam
1 kase Patates salatası
1 dilim ıspanaklı börek
Çay
Gamze sabah helva yemişsin akşam patates salatası yanına börek birde diyet menüsü böyle olur mu kuzu yoğurt yok salata yok bu ara çok fazla patates yiyorsun sanki biraz daha düzenli menüler bekliyorum senden

Gamze sabah helva yemişsin akşam patates salatası yanına börek birde diyet menüsü böyle olur mu kuzu yoğurt yok salata yok bu ara çok fazla patates yiyorsun sanki biraz daha düzenli menüler bekliyorum senden
Diyet menum yokki:)azalttm patatesi yavaş yavaş değiştiriyorum insallah çayı şekersiz içmeye calisiyorm o yüzden helva aldm öyle çok degldi inanın az yiyorum önceki menulerimi yazsaydim bu ne catlarsin derdin

canm cok yemiyorsun sadece aralikli yedifim icin oyle geliyor bence

Yok tatlim ya ben yapamadim iki gün anca dayandim:)
ben basladim bakalim.kac gun gdecek:)

Halen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
kistleri cogu doktor gormuyor nedense cnm bnm de kuzenimin varmis 2 yil cocugu olmadi sonra cok iyi bir soktor buldu hatta tv ye cikiyor harika bir kadin 1 ayda kisti eritti ve kuzenim hamile kaldi senin kist de insallah yok olicak sen rahat tut gonlunu

Bi resim atmistim bezelye nohut yasak mercimek fasulye yeniyor
evet canm teswkkur ederim

Kizlar ben bugunku menumu yazayim erkenden seker orucuna basladim 1. Gun
Sabah
1 yumurta
8 zeytin
Yesillik
Bir tatli kasigi yuzde yuz fistik ezmesi asla seker yok
Oglen
7 8 cig badem ve biraz kabak cekirdegi ile bitki cayi
Aksam
Sebzeli hindi sote
Buharda haslanmis sebze bir tatli k zeytinyagi ilaveli

Naber kızlar diyetten cok sıkıldım hizli biseyler yapip son bi kac kilomdan kurtulmak istiyorum
Şu listeyi mi uygulasan diyorum seyda coskunun 10 gunde 8 kilo diyeti yapanlara baktim ortalama 4 5 kilo vermis yapanlar yapmaya çalışıcam galiba

Ay liste hic okunmuyo galiba galeriye kaydettigimde okunuyodu ama netten bakinca çıkıyo zaten

canm ben seyda coskunu cok seviyorum ama onum diyetlerini asla yapamiyorum gunleri genelde tek tip inanilmaz midemi bulandiriyor 3 ogun meyve yemek isvec yap inanki daha iyi
Bnde cok skildim diyorum ki bazen yeter artik kurtulayim diyorum am sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…