- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.079
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.161
Hiç bir muayenede görmedi birde yardımcı doçent gittiğim doktor. 4cm ne kadar büyük bir kist 2 doktor net olmasada kese gördü o göremedi . Valla napcam bilmiyorumYa anlamıyorum gerçekten bu doktorların hepsi başka kafadan. Bikaç milim değil koskoca 4 cm ya kime güveneceğiz canımızı emanet etmişiz bunlara. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım.
Sen nasılsın canım peki? Valla kendimi de bebeğimi de allaha emanet ettim yarın bir olsun bakalım ne dicek bu doktorSchonerDuft . Cnm dikkat et kendine insallah bir sorun yoktur... kist umarim ilacla gecer... bol bol dinlen kuzum moralini yuksek tut bisey cikmaz Allah in izniyle
Gamze sabah helva yemişsin akşam patates salatası yanına börek birde diyet menüsü böyle olur mu kuzu yoğurt yok salata yok bu ara çok fazla patates yiyorsun sanki biraz daha düzenli menüler bekliyorum sendenDün sabah
2 yumurta
Zeytin
Peynir
2 çatal helva
Çay
Öğlen
1 elma
1kupa yeşil çay
Akşam
1 kase Patates salatası
1 dilim ıspanaklı börek
Çay
Iyiyim cnm. Ya uzuldum valla. Rabbim ne verirse hayirlisini versin insallah guzel haberlerle gelirsinSen nasılsın canım peki? Valla kendimi de bebeğimi de allaha emanet ettim yarın bir olsun bakalım ne dicek bu doktor
Diyet menum yokki:)azalttm patatesi yavaş yavaş değiştiriyorum insallah çayı şekersiz içmeye calisiyorm o yüzden helva aldm öyle çok degldi inanın az yiyorum önceki menulerimi yazsaydim bu ne catlarsin derdinGamze sabah helva yemişsin akşam patates salatası yanına börek birde diyet menüsü böyle olur mu kuzu yoğurt yok salata yok bu ara çok fazla patates yiyorsun sanki biraz daha düzenli menüler bekliyorum senden
Amin inşallah canımIyiyim cnm. Ya uzuldum valla. Rabbim ne verirse hayirlisini versin insallah guzel haberlerle gelirsin
canm cok yemiyorsun sadece aralikli yedifim icin oyle geliyor benceBugünkü menüm arkadaşlar
9:30
1 yumurta 1 yk yulaf kepeği ve sütle yapılmış omlet ve çoban salata ( tabi soğansız)
Çay
12:00
1 armut
14:30
4-5 dal kıymalı karnabahar
Yoğurt
17:00
Fındık badem karışık 1 avuç 2 kuru kayısı
Türk kahvesi
19:30
Yemek yapmamıştım ton balıklı salata yedim
22:30
Tarçınlı sütlü nescafe
Yaklaşık 3 gibi uyuyorum
3 litre su içtim
ben basladim bakalim.kac gun gdecek:)Yok tatlim ya ben yapamadim iki gün anca dayandim:)
kistleri cogu doktor gormuyor nedense cnm bnm de kuzenimin varmis 2 yil cocugu olmadi sonra cok iyi bir soktor buldu hatta tv ye cikiyor harika bir kadin 1 ayda kisti eritti ve kuzenim hamile kaldi senin kist de insallah yok olicak sen rahat tut gonlunuHalen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
evet canm teswkkur ederimBi resim atmistim bezelye nohut yasak mercimek fasulye yeniyor
Naber kızlar diyetten cok sıkıldım hizli biseyler yapip son bi kac kilomdan kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2122321 Şu listeyi mi uygulasan diyorum seyda coskunun 10 gunde 8 kilo diyeti yapanlara baktim ortalama 4 5 kilo vermis yapanlaryapmaya çalışıcam galiba
Ay liste hic okunmuyo galiba galeriye kaydettigimde okunuyodu amaNaber kızlar diyetten cok sıkıldım hizli biseyler yapip son bi kac kilomdan kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2122321 Şu listeyi mi uygulasan diyorum seyda coskunun 10 gunde 8 kilo diyeti yapanlara baktim ortalama 4 5 kilo vermis yapanlaryapmaya çalışıcam galiba
Korunurken 51 e düşüyüm didim
Ben ne dedim sana
Kesin dimi bak çok önemliKorunurken 51 e düşüyüm didimzaten nisanin sonuna burun ameliyati randevum var erteledik bebek isini kesin korunucaz yani
Kesin kuzum 2. Bebis olmadan burun ameliyati olmak istiyorum narkoz alındığından mecbur 6 ay korunma olacak zaten kişa Allah kismet ederse denerizKesin dimi bak çok önemli
canm ben seyda coskunu cok seviyorum ama onum diyetlerini asla yapamiyorum gunleri genelde tek tip inanilmaz midemi bulandiriyor 3 ogun meyve yemek isvec yap inanki daha iyiNaber kızlar diyetten cok sıkıldım hizli biseyler yapip son bi kac kilomdan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?