Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canm ben seyda coskunu cok seviyorum ama onum diyetlerini asla yapamiyorum gunleri genelde tek tip inanilmaz midemi bulandiriyor 3 ogun meyve yemek isvec yap inanki daha iyi
Bnde cok skildim diyorum ki bazen yeter artik kurtulayim diyorum am sabir
Ay bilemedim şimdi yaa kendime sinir oluyorum 2 gun diyet yapiyorum cok da guzel iniyo kilom ama sonra yiyorum geri aliyorum verdiklerimi bıktım ya son 3 kilo vermek bu kadar zor mu ya

Ay bilemedim şimdi yaa kendime sinir oluyorum 2 gun diyet yapiyorum cok da guzel iniyo kilom ama sonra yiyorum geri aliyorum verdiklerimi bıktım ya son 3 kilo vermek bu kadar zor mu ya
Evet cok zor canm cnku ben son 5 kilo verce vercem derken bir baktim ki o 5 kilonun ustune 5 daha koymusum 2 gun sok diyet 3. Gun ye derken etti sana 10 kikllo o yuzden normal ye ve farzet ki ideal kilondasin o zaman gder

eger hizlica en az 2 kilo veriyim dersen 4-5 kere uyguladigim bi detox var 3 gun suruyi 2-4 kilo arasi kilo veriyosun.Eger detox biittikten sonra asiri yemezsen kalici oluyo sporda kesinlikle sart SekerPancarii

Soyle bakalim ben de dusunuyorun
Patates Yoğurt Diyeti Listesi
1. GÜN

Kahvaltı:
  • 1 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Öğle:

• 2 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Akşam:

• 2 su bardağı yoğurt
  • 2. GÜN

Kahvaltı:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Öğle:
    • 2 adet haşlanmış patates
    • 1 su bardağı yoğurt
    Akşam:
    • 1 su bardağı yoğurt
    3. GÜN

Kahvaltı:
    Öğle:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Akşam:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Diyet Notları:
    1. Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.
    2. Patates yoğurt diyeti 2-3 ayda yalnızca 1 defa uygulanmalıdır.
    3. Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.
    4. Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.

bugun ki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
biraz peynir
10 zeytin
yesillik
Oglen
3-4 bardak cay
1 kucuk kase findik
Aksam
tavuklu salata
Ayran
Spor olarak 90 dk tempolu yuruyus Luluuu94
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bu hafta da güzel kilo verirsin şeker diyeti hem inceltiyor hem de kilo verdiriyor.

Kizlar iyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurta
Peynir 2 parca
Zeytin 3 4 tane
Maydonoz
6 ceviz

Aksam
Kofte salata
4 kasik sehriye corba
Afiyet olsun canım
Sabah
2yumurta
Peynir
Zeytin
Yesillik

Ara
1elma

Aksam
1kase kurufasulye
1kase yogurt

Cay
Sonunda güzel bir menü gördüm senden afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım bu hafta da güzel kilo verirsin şeker diyeti hem inceltiyor hem de kilo verdiriyor.

Afiyet olsun canım

Sonunda güzel bir menü gördüm senden afiyet olsun kuzum
Evet cnm guzel inceltiyor sence bunun meyvelisini mi yapsam 2 tane var birinde meyve bile yok digerinde meyve yulaf saglikli karbo hidratlar var

Halen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
4 cm list nasil fark edilememis ya. Hayirlisi olsun ins kuzum.

Evet cnm guzel inceltiyor sence bunun meyvelisini mi yapsam 2 tane var birinde meyve bile yok digerinde meyve yulaf saglikli karbo hidratlar var
Ben meyveli olanı yapmıştım günde 1 ya da 2 meyve yiyordum , orkide meyvesiz yapmıştı bence ikisi de aynı sonucu verir .ölçüm yapmadığım halde selilutlerimin yok olduğunu fark ettim göbeğim inceldi ama paketli ürün tukettigimde hemen geri geliyordu tabi sporu orkide gibi yapmadım hiç. Sen kendine uygun olanı yap bence
Kizlqr ne yaparsiniz squat yapmak ostiyorim ama ust bacaklarim asiri aciyor yine de yapmaya calisacagim acilir çünkü bi kac gune
Siz günlük arttırarak gidiyordunuz ne oldu ? Bence günde 10 10 arttırarak yap hemen alışıyor vücut

sabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

1 porsiyon kuymak
1 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
4 zeytin
1 porsiyon mevsim sogus
1 tk yag
1 tk recel
1 catal tahin helva

ara
1.5 kurabiye
rezene cayi

aksam
bol tavuk balik izgara
salata

yarim cikolatali pasta

Hiç sporun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…