Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kurabiye yanına sürpriz yarım çikolatalı pasta birde sporsuz

Dünkü sporum
500ip 25puan
8dk abs 8puan
50sumo squat 20puan
Toplam53 puan

Bugünkü sporum
1000ip 50 puan
100 sumo squat 40 puan
50 mekik 15 puan
50squat 10puan
15dk abs 15puan
130 puan

bol kalorili bi pazar olmus

Aneeey ne güzel liste. Bayılırım pattise

Kızlar ıyı akşamlar hepınızehafta sonu çok yoğun gectı gıremedım hıcbeslenmemde çok kötüydüyarın güzel bu motıvasyonla toparlanıyorum inş

bnde meyveli yapayim canm cok spor yapiyorum cnku ihtiyacim var

helvalar pastalar havada ucusmus kuzmmmm

Nasılda yimişin

bnde meyveli yapayim canm cok spor yapiyorum cnku ihtiyacim var

helvalar pastalar havada ucusmus kuzmmmm
Bencede öyle yap yani ben meyvesiz yapamazdım çünkü şekerli şeyleri çok seviyorum 21 güne tamamlayamazdım
canim bu ara cok cikolatali seyler.yemek istiyorum kendimi koca bir dilim yememek icin zor frenledim yarim dilimcik goz hakki icin yidim

Olmamış canım krizlerimiz tuttuğunda kuru meyve ye sütlü tatlı yap kendine minik porsiyon ye yada bitter at ağzına pekmez ye tarcınlı süt iç bak ne çok şey var krizlerimiz için dimi

eger hizlica en az 2 kilo veriyim dersen 4-5 kere uyguladigim bi detox var 3 gun suruyi 2-4 kilo arasi kilo veriyosun.Eger detox biittikten sonra asiri yemezsen kalici oluyo sporda kesinlikle sart SekerPancarii
Patates diyeti yapamam kuzum ben migrenim tutar vazgectim detoks sok diyet yapmaktan sporla kazandığım kaslarimi eritmeyi goze alamam yeme krizlerimi bi sekilde durdurcam

Kızlar ıyı akşamlar hepınızehafta sonu çok yoğun gectı gıremedım hıcbeslenmemde çok kötüydüyarın güzel bu motıvasyonla toparlanıyorum inş
İnan boyle kilo vermek cok zor oluyo canim ben kilomu korurken bile haftasonlari cok yedigimde haftaici onu vermek icin full diyet yapmak zorunda kaliyorum bu sekilde cok yavas ilerlersin kendini tut haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…