- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.081
tsk ederim canimmmm iste halden anlayan insan baska oluyorHadi hayırlı olsun kuzum sana yaş pasta bir tepsi kurabik yolluyorum
benced3 pek fark yoktur hic olculmeye ygrasmayayimahaha yaz yaz bu ara çok vermedin ya eskiyle yeni arasında çok fark yoktur
mezuniyetinde birazcık takılak seninle yaaw tebrik ederim bu arada
ben yeni dogum yaptim o kadarcik gobek farkimiz olsunkız göbeğim yokmuş ya benim 87 çıktı valla
bi belin ince benden ahahahah
hemen twister felan bişilere başlıyorum
Bu kişisel bir durum. Ben her gün dikkat ediyorum dün de gitmişim davete doğumgününe böyle şeylerde elbette yenecek.dün perşembeydi perşembe günlerini özellikle dikkat etmemiz gerektiğini her perşembe söylüyoruz sen pasta yemişsin
benced3 pek fark yoktur hic olculmeye ygrasmayayim
mezunum mezunnn heyyy heyyy
ben yeni dogum yaptim o kadarcik gobek farkimiz olsun
ince belliyim ben
Şen mejun mu olduntsk ederim canimmmm iste halden anlayan insan baska oluyor
benced3 pek fark yoktur hic olculmeye ygrasmayayim
mezunum mezunnn heyyy heyyy
ben yeni dogum yaptim o kadarcik gobek farkimiz olsun
ince belliyim ben
geçmiş olsun cnm yokluğun belliydiSlm kizlar hayırlı cumalar bol eksilernasilsiniz ilac aldim doktora gittim iyi oldum ben şükür
hep bu sezeryandan yoksa gobeklerimiz tahta gibiiya benimde sezeryan dikişinin üst kısmında var şişliğim yoksa göbeciğim ordan ince
he valla şaka maka mezun oldun
Şen mejun mu oldunigrenc konustum kendimden tiksindim ahahhabahahbabab
Tebrikler bebegimmm
kac gundur soracagim ujuruyorum ne oldu bi kizaKizlar @Blacksee55 nerde hic görünmüyo
Sagol balimgeçmiş olsun cnm yokluğun belliydi
Bende verecem kilohep bu sezeryandan yoksa gobeklerimiz tahta gibii
darisi basina kuzum
senin her konusman guzel bebimm
tsk ederim nihayet oldun
Vermeye devamm
kac gundur soracagim ujuruyorum ne oldu bi kiza
SekerPancarii kuzum hastami oldun sen gecmisler olsunn
dün kurabiye yemedin mi cok sasırtıcıya ben kek kurabiye yemeyince kilo veremiyorum dun sabah 64.8 dim bu sabah 65 ciktim wc skintim da yok mezun edin beni dengemi sasirdinizz hep sizin yuzunuzdenkaptinn @SchonerDuft
kizlar tam tamina 4 ay da 8 kilo vermisim
Napiyondün kurabiye yemedin mi cok sasırtıcı
en az,mli üyelerden birisin gercekten aylardır burda bi ileri 2 geri gidenlere önek olsun senin mezuniyetin
menülerim düzensizdi ondan yazmadım canım bugün hurma yoğurt diyetine başladım 7 günlük bi diyet ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum onu yapacağım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama menülerim iyi olmayınca yazmak istemedimNehir senle nasıl anlaşmıştık neden yoksun mneüler nerde giriyorsun kkya yazmıyorsun birde sabitsin
veremedim cnm artıdayım ama inan bozmadım kızlar ezberledi artık neden oldu bilmiyorum bi brovnicik yemiştim pazartersi daha çoktı kürle mürle anca 60.3e geldim haftaya lahana diyeti yapcam bakalımSagol balimnasilsin ne kadar verdin bu hafta
kime mesela bana mı kaptindün kurabiye yemedin mi cok sasırtıcı
en az,mli üyelerden birisin gercekten aylardır burda bi ileri 2 geri gidenlere önek olsun senin mezuniyetin
Olsun canim moralini bozma arada olur oyle siskinlik vardir belki bende kalori sayimina basladim hata yapiyorum cabuk gitsin diye cok az yiyorum cok da veriyorum 2 gunde 1 kilom gidiyo ama sonra gozum donuyo yiyorum hop geri alıyorumveremedim cnm artıdayım ama inan bozmadım kızlar ezberledi artık neden oldu bilmiyorum bi brovnicik yemiştim pazartersi daha çoktı kürle mürle anca 60.3e geldim haftaya lahana diyeti yapcam bakalım
Bu kişisel bir durum. Ben her gün dikkat ediyorum dün de gitmişim davete doğumgününe böyle şeylerde elbette yenecek.
Hem de gayet kilo vermişim 1.4 kilo hem de 1 kilosu yağdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?