Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hellöööööööööööööööööööööööööööööö
Naber miuş zayif msn
canım farketmişsindir ben bi haftada güzel veriyorum onun üstüne gitmeye devam etmiyor artı geliyor ınan anlamıyorum hata nerde
beslenme seklini degistirsen canim belki ise yarar vucut belli duzene alışınca zor gidiyo kilo
Esine anlattin mi kuzum kırıldığını senin üzüldüğünü bilsin ki bi daha yapmasin
Heee artık ogrenin cinsiyetiniii sen hasta olma tihhat et beni diyom al listeye diyom 56.5 le diyom

Yemedim bugun ama 2 gun sonra geri saldiriyom yaa kalori saymaya basladim hata yapiyom ya cok az yiyom ya cok fazla ara öğünlerimi koydum guzel besleniyom herseyi de yiyom 56.5 falanim 55 56 arasi gidip geliyom 51 olmah istiyom

dediklerinde haklısın ama yinede üzüldüm stresli dönemden geçiyorum birçok şeyle aynı anda uğraşıyorum ve buraya da yeterince zaman ayıramadığımın farkındayım isterseniz ayrılabilirim takımdan

biliyorum ama esimin beni böyle bi duruma sokmasina cok sinirliyim cok zoruma gitti
benimde zoruma giderdi telafi ettimi peki
ne kadan güzel bir kere .. hiç de ayıp değil

naber hamiş kaptinim

squatla besledim büyüttüm onu beeeen
kıskandım daş gibiydi bende yapcam
Yemedim bugun ama 2 gun sonra geri saldiriyom yaa kalori saymaya basladim hata yapiyom ya cok az yiyom ya cok fazla ara öğünlerimi koydum guzel besleniyom herseyi de yiyom 56.5 falanim 55 56 arasi gidip geliyom 51 olmah istiyom
Biz anca al ver yapalım zaten herkes kilo veriyor biz kalıyoruz
kuzum hepimiz birşeyler ile uğraşıyoruz kendimizce yoğunuz bak ben pzartesi günü kürtaj oldum en basiti ama burdayım mecburum sorumluluğum var çünkü . hem gelen derdini anlatsan sana da iyi gelir hangimizin hayatında sorun yok ki dertler anlattıkça hafifler içimizde . listeden çık demiyorum diyemem bu kolay olan hareket olur ben seni kazanmak istiyorum

ne kadan güzel bir kere .. hiç de ayıp değil

naber hamiş kaptinim

squatla besledim büyüttüm onu beeeen
iyiyim kuzuum aldıgım kilolarla takılıyok

yok sana liste 3 güne cıkıyon geri ama aday listesine alırım

iyiyim kuzuum aldıgım kilolarla takılıyok

yok sana liste 3 güne cıkıyon geri ama aday listesine alırım
Litfen al cok vermeye çalışıp zorlamicam kendimi kalorimce yicem haftada 600 700 gr vere vere hedefe yurucem

Surekli yerimde sayyom kendime sinir oluyom bu sefer olacah diyom yoh olmiyii

@selcanmehmetcan kuzum dunku menunde yenekten baska her sey var hic olmamis. gofrette yseysin ama yemekte yeseysinn .

poncikbirgelincik canim sen gecen gund3 pilav yemistin dund3 yemissin pilavi azaltmalisinn

@tgb1907 menun guz3l cnmmm
haklısın kuzum pilavları yok etmem lazım ama ekmek yemediğim günler yiyorum genelde pilavı ekmek niyetine evden tb ekmeği getirsem çok daha iyi olacak

haklısın kuzum pilavları yok etmem lazım ama ekmek yemediğim günler yiyorum genelde pilavı ekmek niyetine evden tb ekmeği getirsem çok daha iyi olacak
sende yakınımda takiptesin hepinize sıra ile takacam menülerini ben gelirlicem aç kalcan yemek yemicen

benimde zoruma giderdi telafi ettimi peki
etmeye calisiyo ama nebilim baya kirildim hani bana tekken yapsa sorun degil oluyo arada öyle bende sinir animda kiziyorum ediyorum ama annemlerin arkadasimin yaninda öyle cikismasi zoruma gitti cok fazla... allahdan daha fazla bisey demedi gerginlik yaratmadi ama o an ismimi cook sert bi tonla söyleyince herkez bi tuaf oldu

SENDE günü kötü geçmiş falan deseydin toparlasaydın çok takılma annenin dedikleri de seni etkilemesin nneler kıyamaz konuşurlr

teşekkür ederim canım anlayışın için bende elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…