- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.041
canım 1aydır aağzıma sürmedim yemezsem bunalıma girecem söz veriyorum bak bu hafta göreceksin beni çok iyi vercem spor listesi benle dolup taşacak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsen kendini çok iyi tanıdığın için benim seni tanımam kolay oldu . haftaya bende 2 gün protein yapcam
vicdanına bırakıyorum
saol kuzum buralar size emanetCanm hayirli yolculuklar gule gule git gel
cnm haftaya cumaya 58 görecem görürsünüz bak lahana diyeti yapcam ve spor zaten veremezsem diskalifiye olcam benm stresten bağırsaklarım kitleniyor çünkü pazartesi artı görünce cumaya çok stres yaptım bgn bunu yemezsem yemek de getirmedim
Haftaya cumaya 600 grmdan fazla vereceksin o zamancanım 1aydır aağzıma sürmedim yemezsem bunalıma girecem söz veriyorum bak bu hafta göreceksin beni çok iyi vercem spor listesi benle dolup taşacak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
he sorma ne iyi ne iyiwuu gayet iyi bende hemen göbeğimi ölçüp geliyorum eksik kalmış
nerde ne eksik canım şu gün şu kadar vardı diye yazarsan daha açıklayıcı olur kafam karıştıayy beni cok iyi tanidin canm duruyor valla snra
Canm hayirli yolculuklar gule gule git gel
bnm puanim eksikkkkk pazartesi gunu 104 mu ne yapmiastim cok da olablir ama
biz geçen sene ramazanda yapmıştık çok iyi gidiyodu ben bacağımı sakatladım 1 hafta falan yapabildim ama ben bu önümüzdeki hafta spor yapmıcam kilo veremiyorum bakayım böyle nasıl olacako etkili mi canım terletiyor mu hiç yapmadım
göbek var bende bide basen bacaklarım incecikponcikbirgelincik cnm senin kilon bana yakın neden göbeğin çok ki
yapıcam cnm pazardan malzeme aldım ama köye gidicem pazartesi başlıycamtamam canım sen bilirsin lahana diyeti rahatlatır seni ama ona kefilim inşallah yapabilirsin
yani 58.9 ol diyosun demi olacam cnm göreceksin bak lahana diyeti maydonoz kürü ve spor üçlüsüyleHaftaya cumaya 600 grmdan fazla vereceksin o zaman
80 cnm benim basen ve bacaklar kalın popom da büyük orantısız değil ama daha ince olsa pantolon daha çok yakışır 55 lursam tam düzeleceğime inanıyorumhe sorma ne iyi ne iyiölç bakayım kaç çıktı de bana
nerde ne eksik canım şu gün şu kadar vardı diye yazarsan daha açıklayıcı olur kafam karıştı
biz geçen sene ramazanda yapmıştık çok iyi gidiyodu ben bacağımı sakatladım 1 hafta falan yapabildim ama ben bu önümüzdeki hafta spor yapmıcam kilo veremiyorum bakayım böyle nasıl olacak
göbek var bende bide basen bacaklarım inceciksenin kaç göbeğin
oh maşallah boyun kaçtı senin belki ondandır ben biraz daha vereyim tekrar ölçücem80 cnm benim basen ve bacaklar kalın popom da büyük orantısız değil ama daha ince olsa pantolon daha çok yakışır 55 lursam tam düzeleceğime inanıyorum
HADİ bakalım güveniyorum sanayani 58.9 ol diyosun demi olacam cnm göreceksin bak lahana diyeti maydonoz kürü ve spor üçlüsüyle
1.60larda belki 62 falan da olabilir de bnm dediğim gibi basen bacak var zayıflayınca iniyor göbek ben de ölçecem nisandaoh maşallah boyun kaçtı senin belki ondandır ben biraz daha vereyim tekrar ölçücem
Kopyala yapıştır yaptım renk mi değişmiş . Yavaş gidiyor ama olsun devam inşallah :)yazı renkleri niye değiştirdin böylesende iyi gidiyosun gözümden kaçmıyor
dikkat et kendine kuzum ya .Sağol canım benim bugün menumu beğendim yarın 64 görür Sun gibime geliyor bakalım ne olcak..iff bende iyi değilim midemi usutmusum çok kötüyüm bugün çok tatlı krizine girdim incir yedim geçmedi tarçınlı süt içtim geçmedi iki kare bitter aldım geçmedi sanırım şekerim düştüğü bı turlu kendime gelemedim eğer baklava olsa yicektim malesef siyah cikolatali kakaolu gofret yedim..bal gabak tatlisi yaptım canım hiç cekmedi yemedim.. c
kiz kizim gorince birakmiyor artik her seyi kesfediyorya ancak gece uykusuna gecerken okuyabilirim.Hıı kendine diyosun.Zabaanan oku.
Gece gece profösör mü olucan
cezami persembe ben sectim oylede ceza sever insanimCezanin persembe olmasi superr olmusafiyet olsun
kiz sen benden daha incesinn motive ol uzulmee ben yanayim kendi sismanligimaakızlar gerçeklerle yüzleştim yazıyorum ölçülerimi sizinde elinizde varsa sizde paylaşın öellikle kiloma yakın kişilerin ölçülerini ayrı merak ediyorum
Göğüs : 94
Bel : 83
Basen: 103
Üst Kol : 29
Üst bacak: 50
kuzum bunlarida bir tabli mu yapsak ben yapamam ama ben telden giriyom den yapcanevde jili yapabiliriz aslında birllikte başlayalım mı
kilom 62.3 ken almışım ölçüleri
basen 95
kalca 99
gobek 90
mide 69
göğüs 88
evet canım ama zor gittiği için sanırım bol spor lazım suya dikkat ediyorum çünkü yememe dikkat ediyorum inan ki bak kaçamak bile yapmıyorum bu hafta deniycem sporla kürleHADİ bakalım güveniyorum sana
sadece 200 gr mı verin***14. TAKİM 561. ETAP***
munter (65.2/65/0.2/%0.31)
UMEYYE(65.3/64.8/0.5/%0.76)
06Derya (80.5/79.9/0,6/%0,75)
tgb1907 (69.6/68.8/0.8/%1.15 )
GamzeK17 (63.2 /62.7/0.5/%0.79)
poncikbirgelincik (61.7///%)sabit
Orkide1453(59.5/60,3/+0,8/-%1,34)
aaadddaaa 65.0/64.7/0.3/%0.46)
segus (72.5/72/0.5/%0.69)
dombilianne (82.5 ///%)
14.Takım Ortalaması
ödemdir o . ok kaptin izin verdi munter mezun olsun dediya ben kek kurabiye yemeyince kilo veremiyorum dun sabah 64.8 dim bu sabah 65 ciktim wc skintim da yok mezun edin beni dengemi sasirdinizz hep sizin yuzunuzdenkaptinn SchonerDuft
yapıcam cnm pazardan malzeme aldım ama köye gidicem pazartesi başlıycam
seker ve karbonhidrat alamayinca veremedim kuzumsadece 200 gr mı verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?