Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen kendini çok iyi tanıdığın için benim seni tanımam kolay oldu . haftaya bende 2 gün protein yapcam

vicdanına bırakıyorum
canım 1aydır aağzıma sürmedim yemezsem bunalıma girecem söz veriyorum bak bu hafta göreceksin beni çok iyi vercem spor listesi benle dolup taşacak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tamam canım sen bilirsin lahana diyeti rahatlatır seni ama ona kefilim inşallah yapabilirsin

wuu gayet iyi bende hemen göbeğimi ölçüp geliyorum eksik kalmış
he sorma ne iyi ne iyi ölç bakayım kaç çıktı de bana

ayy beni cok iyi tanidin canm duruyor valla snra

Canm hayirli yolculuklar gule gule git gel
bnm puanim eksikkkkk pazartesi gunu 104 mu ne yapmiastim cok da olablir ama
nerde ne eksik canım şu gün şu kadar vardı diye yazarsan daha açıklayıcı olur kafam karıştı

o etkili mi canım terletiyor mu hiç yapmadım
biz geçen sene ramazanda yapmıştık çok iyi gidiyodu ben bacağımı sakatladım 1 hafta falan yapabildim ama ben bu önümüzdeki hafta spor yapmıcam kilo veremiyorum bakayım böyle nasıl olacak

poncikbirgelincik cnm senin kilon bana yakın neden göbeğin çok ki
göbek var bende bide basen bacaklarım incecik senin kaç göbeğin

80 cnm benim basen ve bacaklar kalın popom da büyük orantısız değil ama daha ince olsa pantolon daha çok yakışır 55 lursam tam düzeleceğime inanıyorum

dikkat et kendine kuzum ya .
o tatli kirizini bilirimmmm valla gece ruyamda gep tatli gordum. Cezaliydim ben bugun bal kabagi yeseydin daha saglikliydi ya kuzucugum yada siutlu tatli yapaydin.
64 u goremedim morallerim bozukkk
Hıı kendine diyosun. Zabaanan oku.
Gece gece profösör mü olucan
kiz kizim gorince birakmiyor artik her seyi kesfediyorya ancak gece uykusuna gecerken okuyabilirim.
Cezanin persembe olmasi superr olmus afiyet olsun
cezami persembe ben sectim oylede ceza sever insanim
kiz sen benden daha incesinn motive ol uzulmee ben yanayim kendi sismanligimaa

evde jili yapabiliriz aslında birllikte başlayalım mı

kilom 62.3 ken almışım ölçüleri
basen 95
kalca 99
gobek 90
mide 69
göğüs 88
kuzum bunlarida bir tabli mu yapsak ben yapamam ama ben telden giriyom den yapcan

***14. TAKİM 561. ETAP***

munter (65.2/65/0.2/%0.31)
UMEYYE(65.3/64.8/0.5/%0.76)
06Derya (80.5/79.9/0,6/%0,75)
tgb1907 (69.6/68.8/0.8/%1.15 )
GamzeK17 (63.2 /62.7/0.5/%0.79)
poncikbirgelincik (61.7///%)sabit
Orkide1453(59.5/60,3/+0,8/-%1,34)
aaadddaaa 65.0/64.7/0.3/%0.46)
segus (72.5/72/0.5/%0.69)
dombilianne (82.5 ///%)

14.Takım Ortalaması

sadece 200 gr mı verin

sadece 200 gr mı verin
seker ve karbonhidrat alamayinca veremedim kuzum

ben ne zaman saglikli bir sekilde beslensem veremiyorum vucut alismis hazmedemiyor
daha dun 64.8 dim menumi gordun hic lacamak yapmadim inan kek kurabiye dusune dusune uyudum ama olmadi 64.5 cikarim diyorum 65 ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…