Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman boşver canım erkek arkadaşında haklı ama napsın söz vermiş,baksana senin izin verdiklerinle takılıyomuş,bu bile müthiş bişe bence

aman boşver canım erkek arkadaşında haklı ama napsın söz vermiş,baksana senin izin verdiklerinle takılıyomuş,bu bile müthiş bişe bence

haklısın cnm aslında ben büyüttüm biraz.3 aydır evden dışarı cıktığı yok doğru düzgün.biraz kafa dağıtsın.hakediyo çünkü::)

evlenirsin canım,ne zaman düşünüyosunuz............

cnm benimki bu sene bitircek inşallah okulu.seneye yaza nişan düşünüyoruz.askere gitsin gelsin öyle.nişandan sonra 1 sene erteleyebilirz evliliği iş bulması için önümüzde cok zaman var en az 2 sene ama nişanlı olsak görüşmemiz daha kolay olur.

ooo hakikaten çok zaman varmış,allah yardımcınız olsun nişanlılık dönemide ayrı dert herkes herşeye karışıyo

fadikkkkkkkkkkkkkk kızzz o mesajı beğendin emme ben sebzelerimi tükettim anacım kaç gün oldu

yarın pazardan elmalarımı alıcam nasipse

ama fakat lakin eşime söyledim böyle bi diyet yapıcam diye hatun manyadın herhalde böye diyet mi our
illa zayıflarken sağlığındanmı olucan dedi

dün bir sürü diyet araştırdım bi kaçı kafama yattı

yazamadın gitti

ben kalkıyom bir yığın ütüm var onları yapam sonrada hazır terlemişken sporumuda yaparım duşumu alırım
sonra öğle yemeği vakti gelir zati

kendi kendime deli gibi konuşur oldum

canımmmm
günaydınn balım balımm:81::81::81::81:
okuyum dedim de olmadı geçekten yetişemedim ya ben bu hafta sonunu berbat geçirdim hayatım neler oldu anlatsamm

kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

25.05.20011 gün içi mesaj sayıları listesi...........

aynalar 11
pinkcat 14
triptofan izinli
rosebery 5
irras 9
fdm izinli
selinay2002 17
ayşen_34 10
emidaf 0

evet 14 takım üyelerinden rosebery ve emidaf ,7 mesajdan az paylaşımda bulunduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim,cezalıyım yazmanız rica olunur............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…