Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam neremii kaşısamki acep

oldum olası hp böyleydim ben çok tez canlıyım yapılması gereken hemen yapılmalı

verdiği tavsiyeye bak

kız bana dua yok mu bende bıktım ya 6 yıldır gurbet ellerde dolanmaktan illa evli mi olmak lazım

ne akdannn güzel önerilerde bulunuyorum değilmi

ayy canım sanada edem tabisi önce sağlıkla zayıflaman sonra münasip bir eş bulman sonrada memleketine yerleşmen için

hayırlı yolculuklar canım allaha emanet

yarın akşam grşrz inşlh

sanırım depresyona giriyorum yada depresyondayım.dışarı çıkıp gezmek istiyorum gezecek kimse yok! evde pineklemekten bıktım! sevgilim desen ayrı bi frekanstaa annemle ablam bi alem hala ne olmak istediğime karar veremedim.

hep içimde kalmıştır şehir dışında okuma isteği sırf değişik bi ortamda olup,çevre kurmak istemişimdir. şimdide hemşire olmak istiyorum ama oda zor gibi bnm gibi matematiği kıt biri nasıl hazırlancaksa:97: hem başka şehirde olsam belki sevgilim kıskanır beni... yada boş hayaller mi kuruyorum yine

selam kızlar geldim ama kimse yok. istanbulda gezdim tozdum yedim içtim. ölçüyü kaçırmamaya çalıştım. geçmiş okuyayım dedim ama çoook fazla geldi. maşallah. bu hafta adamakıllı diyet yapmam lazım. ama maalesef yarın kermes var okulda. offf. neyse kaçırdığım önemli şeyler oldu mu?

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok sanırım tatil havasından çıkamadık yarından itibaren burası şenlenir akşam yemeğinden sonra bişey yemedim zaten geç oldu bişey yemem artık

selam bacılar . ben yorgunum yatıcam birazdan. bu hafta full motivasyon istiyorum sizden. 1 kilo vermem lazım en az.. bu hafta veremedim cezalıyım.artık vermem durmaya başladı.1 hafta verirsem 1 hafta vereiyorum. bişeleri değiştirmem lazım ya sporu artıracam. yada yediklerimi azaltacam.

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok sanırım tatil havasından çıkamadık yarından itibaren burası şenlenir akşam yemeğinden sonra bişey yemedim zaten geç oldu bişey yemem artık

ya onu bunu bırak bana boyna 7 mesaj gelio yaaa
gelin artık kızlar ya

maşallah canım nazar değmesin sendeki enerji birazda bende olsa

bende onu diyom canım süper aysen

ellerine sağlık canım

ne demek kuzu..................

herşey olacağına varır canım canını sıkma.............

selam ben geldim

hoşgeldiniz kızlar...............

ya onu bunu bırak bana boyna 7 mesaj gelio yaaa
gelin artık kızlar ya

hahaha yaz bişeler yaaaa...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…