Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uff akılsız kafam :26::26:
olayı anlattım ama kafanız karışıcak annem annesi felan .
annemle babam ayrı benim annemin eşinin 3 çocuğu var annemden değil ama bizde 3 kardeşiz zaten toplam 6 kardeşiz yani. ben burda babamla ve erkek kardeşimle yaşıyorum ablam zaten evli diğer kardeşlerim annemle izmitte yaşıyor en ufağı 6 sınıfa gidiyor diğer ikisde askerden yeni geldiler. biz hiç bi zman öz üvey ayırımı yapmadığımız için üvey kardeşim demeyi unutuyorum yani aslında sevmiyorum hepimiz kardeşiz sonuçta

ayy çok geçmiş olsun canım benim, allah acil şifa versin..................
bende merak etmiştim valla seni ...........

bende tam onu soracaktım canım

hafta sonu malum durumlar böyle olunca diet felan kalmadı ki zaten hiç bişey yemek istemedi canım.
geçen hafta reglimden dolayı şişkinliğim vardı ama bu hafta sonu bi kot pantolunum vardı dardı baya onu giydim ama bol geldi hatta belimden düştü bende iğneyle tutturdum yine üstümde o var mecburen işe öyle gelmek zorunda kaldım ama şaşırdım yani kızlar şişkinlik gitmiş vücudumdan:44::44::44: bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım
2 dilim kadar sanırım k.ekmeği
1.tane kaper peynir
şekrsiz çay
ve kahvaltı öncesi 3. büyük bardak su

bende tam onu soracaktım canım

sağol canım yaa allah kimseye kaza bela vermesin benim bi yerim kesilsin mesela inan okadar paniklemem ama kardeşlerimin bi yerine bişey olsun çizik bile inan ki canım gidiyo sanki hiç dayanamıyorum .
bende yazdıktan sonra farkettim dedim şimdi kızların kafası karışır annem annesi babası felann ne oluyo bu ne nasıl bi aile felan

tabi hafta sonuu resimler koyulmuş faylaşılmışş geçmişi okuya bildiğim kadar okudum
kaptanımızı tebrik edeyimmm hepimizide
aslında bende koyucam resmimi ama önce hepimizin arkadaş listesine eklenmemiz lazımm düğün için baktığım kıyafetleride paylaşıcam sizinle fikrinizi almak için ama arkadaşlık isteği nasıl oluyo onu bilmiyorum :44::44:

neyse neler yaptığımı yazıyım bugün erkek arkadaşımla kavga ettim bu yüzden giremedm.moralim çok bozuktu..

bnm erkek arkşımla aram sürekli bozuk. annesiyle ne zaman tartıştıysa o günden sonra aramız hiç iyi olmadı. gün içinde hiç msj atmadı dün akşam aradı açmadım bnde bi yalan uyudrudum sonra uyudun mu? diye sordum cvp yok.bri insan bugün işe giderken bişi yazardı
sevgilimde arkadaşlarıyla şehir dışına gittikten sonra haber veriyo bana düşün beterin beteri var :)

çookk geçmiş olsun.kaza geçiren kardeşin kaç yaşındaydı?

sağol canım 24 yaşında

kimsecikler yokkk fatoşda gelmedi
ayşemi zatennn kaçırdımmm ah be ne talihsiz biriyim yaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iyi haftalar arkadaşlar,eşim sabah 5 te çıktı evden bizde oğlan uyandık ben musli yedim oğlumun kahvaltısını yaptırdım buraya geldim,şu b fite deneme için gidicem ama bi burda oluyorum bir annemde karar veremedim bir türlü.......

iyi haftalar canım sanada. allah kavuştursun eşinle:)

geçmiş olsun canım .....

of ya benim annemlerin evde küçükyalıda.canım çekti şimdi oralarda olmayı(benim yerime de gezseydiniz:)
slm canım benim moralim bozuk sivasa dönüyom çünkü

bende aynıyım canım oturup oturup birden gezince insan yoruluyor
ooohh ne güzel kahvaltıyı kocan hazırlıyo

iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)

canım acayip tatlı çekiyo yaaaa

ne yesemde bastırsam aslında tatlıyla pek aram yoktur ama
canım ender saraçın bi tarifi vardı kuru kayısı arasına ceviz koyuyo sonra teflon tavaya 1-2 kaşık kakao ve üzerine az bi su koyuyo sonra da cevizli kayısıyı koyup az döndürüyo hafif etrafı kakao oluyo kayısılarn.Aynı çikolata gibi oluyo ve az kalorili bi dene istersen

canım kendi içinden ne geliyosa onu yap.Geriye dönüp bakınca ondan,bundan etkilendim de yaptım keşke yapmasaydım deme bence.En önemlisi bu...

sorma ya ben de pazar günü ipin ucunu kaçırdım biraz...

böle zamanlarda sadece şunu de ve üstünden atla ERKEKLERR:)onlar bizim kadar ince detayları düşünüp hassaslık yapamıyolar.Bi yerde duymuştum.Erkeklerin beyin kıvrımları kadınlarınkilere göre 3 kat daha azmış.Yani erkekler kadınlara göre 3 kat daha sade ve detaysız düşünüyo olayları.gerisini sen anla arkidişim
Allah kavuştursun ya uzaktan ilişki zor ama bi o kadar da tatlı.Hasret kalıyosun:)

14.grup sakinleri günaydınlar :92::92::92:
günaydınlar efenim günaydınlar:)

kimsecikler yokkk fatoşda gelmedi
ayşemi zatennn kaçırdımmm ah be ne talihsiz biriyim yaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım haklısın bugün biraz geç girebildim sabah dışarı işleri biriktiydi onları hallettim sonra girebildim nete.bu arada ÇOOOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN:gerçekten Allah korumuş ya verilmiş sadakanız varmış gerçekten
ALlah kavuştursun canım ya insan eşinden ayrılırken bi tarafını da onunla gönderiyo.Bu arada benim bildiğim b-fitler deneme süresinde bedava 1 ya da 2 hafta annenlerde dener evde başlarsın.ama bi araştırmak lazım benim ki sadece duyum çünkü

teşekkür ederim kızlar çok sağolunn gerçekten verilmiş sadakamız varmış hamdolsun iyiyiz şimdi hepimiz :81:

Bu arada günaydın herkese.emidaf ve roseberry size de arkidişler.
Ne var ne yok?hafta sonu baya yazmışınız yine.Sakini buysa hareketlisini düşünemiyom:)
benim dün aslında iyi gidiyodu ta ki akşam eşim bana dondurma ısmarlayıncaya kadar.Buraya yakın bir köyde özel kendi imalatları dondurma yapıyo adamlar ve çay bahçesi gibi bii yer yapmışlar orda satıyolar.Akşam 8 gibi eşim oraya götürdü ve 4 top dondurma yadim hem de soslu(ne yapıyım ya çok çeşitliydi dondurmaları ve çoğu da orjinal tatdı dayanamadım
dün sabahtan 1 dilim ekmek,1 kk peynir 1 yumurta yedim.
öğlen temizlik vardı 1 lahmacun yedim
akşam da bi tavuk şiş,2 yemek kaşığı pilav.Ara öğünlerim olmadı dün.Akşam da bi arkadaşın misafiriydik dışarda.Bu şekildeydi anlayacağınız biraz kaçırdım sanki
bu sabah da 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek.
şimdi de 4.bardak yeşil çayımı iççem:)

fatoşş hayatım ya ben daha yeşil çay alamadım markete uğramıştım cuma günü eve giderken ama bulamadım ki kaç yere baktım bergamaotlu yokk
diyorum ki acaba bu sallama değil demleme yeşil çaylarda aktardaki gibi etkilimidir sence?

canceğizim bergamutlu sallama çok hoşuma gitmiyo benim.Ben aktardan alıyom ve ilginç ama onu içebiliyorum sadece.sallama baya acı geliyo bana.Bi dene bence.Ve orjinali tabi ki daha etkilidir.Sadece biraz demeleme sıkıntısı var o da olsun o kadarcık

sanada günaydın canım benim:)
canım evett banada bayaa kaçırmışsın gibi geldi
hafta sonları böyle oluyo zaten misafir gelince v.s ısrar ediyolar dietteyim diyincede amann canım bikerelik benim için boz diyorlarr çok kızıyorum ozaman işte
allahtan artık bizimkiler alıştı artık zorlamıyolar ye ye ye diye
ilk hafta bende baya bi zorlanmıştım hatta annemde bile bozmamıştım o kadar bağırmasına karşılıkk

bu arada acaba 1 lahmacun kaç kaloridir sence?mesela bi öğün yerine geçer mi salata ile?dün onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…