Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımm doğru sölüyosun canım benim yaaaa:)
peki diorum ki hayatım sana zahmet olmazsa bana bi anlatsan şu demleme işini v.s nerde demliyosun nasıl hazırlıyosun v.s :13::13::13::13:
çokkk mu masraflı oluyorum ne:26::26:

bu arada acaba 1 lahmacun kaç kaloridir sence?mesela bi öğün yerine geçer mi salata ile?dün onu merak ettim

canım kalori olarak bişey diyemiyorum ama tabi hem hamur işi ve içindeki malzemeyi düşününce yağlı bide hani diet aşamasında zararı olur diye düşünüyorumm

canım meselaa ben inanılmaz cola içen biriydimm inanki günde 3 lt buluyodur ama diete başladığımdan beri tüketmiyorum çünki bir bardak colada sanırım yanlış hatırlamıyorsam 24 adet küp şeker varmış
düşün artıkk kalorisinii bide ben şekrsiz çay tüketiyorum uzun zamandır ama ne fayda colanın içinde ki şeker mahvetti beni demek ki

yok poppi ne zahmeti:)bu kelimeyi de geçen tvde duydum şanşlı masa programında kızlar birbirine böle hitap ediyodu çok güldüm de ondan şeettirdim:))
tabi ki ne demek anlatmak ben sana demler getiririm sen yeter ki iste:)
ben aktardan alıyom yeşil çayı bi de yanına tane tarçın alıyom.sonra büyük bi kupaya 1 tatlı kaşığı yeşil çay,küçük bi parça tarçın,1 dilim de limon koyup üstüne kaynar suyu döküyom.sonra ağzını çay tabağı ile kapatıp 2-3 dakka bekliyom.Zaten sen kapağı 2-3 dakka sonra açtığında o küçücük yeşil çaylar açılmış ve dibe çökmüş oluyo.Geri kalan bi kaç parçayı da çorba kaşığı le atıyorum.Sonra o bardaktaki çayı başka bardağa boşaltıyorum.önceki bardakta taneler ve çayın dibi kalıyo.Bu şekilde sıcak ya da soğuk içiyom.Tadını seviyorum ben.Sen tarçını sevmiyosan koyma istersen.ama tarçın daha bi yumuşatıyo tadını.
canım kalori olarak bişey diyemiyorum ama tabi hem hamur işi ve içindeki malzemeyi düşününce yağlı bide hani diet aşamasında zararı olur diye düşünüyorumm

ay kibarcık arkadaşım benim.açık açık diyebilirsin bana ben alınmam.Mesela "YUUHHHH FATMA YAAA DİETTE LAHMACUN NERDEN ÇIKTI.KALORİSİNDEN SANA NE YEMİYCEN KARDEŞİM"
Ya sadce vicdanımı rahatlatmak istedim ama rahatlamasına gerek olan bi durum yok di mi yememem gerekiyodu aslında:)

ayy canım benimm çok çok geçmiş olsun
rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin

canım allah kavuştursun

o nasıl bir tarfi kız öyle
ayy ben kayısıyı hiç sevmemmm
kurusunuda yaşınıda aslında benim meyveyle pek aram yoktur kirazı çok severim sadece

hafta sonu maşukiye-sapanca-abant turuna gitmeyi planlıyoruz annemlerle güzel olur istanbuldan uzaklaşmadan yakın yerler iyi olur diye düşünüyoruz bu hafta sonu gidicez...

canım hafatada bir ödül olarak yiyebilirsin tabisi
diyetisyenler bile veriyomuş yane
bende geçen yedim ama resmen limonatayı buz yapmışlardı kalorisine baktım 57 kaloriymiş
bir ara öğün bile değildi yani

canım tarçınlı karanfilli yeşil çay var bulursna onu al ben onu içiyorum
biliyosun tarçın kan şekerini dengeliyo şeker ihtiyacını azaltıyo :92:

canım allah kavuştursun

o nasıl bir tarfi kız öyle
ayy ben kayısıyı hiç sevmemmm
kurusunuda yaşınıda aslında benim meyveyle pek aram yoktur kirazı çok severim sadece

canceğizim ben çok seviyom kuru meyveyi belki o yüzden çok lezzetli geldi bana.tam çikolata kaplı karamelli bi tatlı gibi geldi.Sen de o zaman k-barlar var ya düşük kalorili onlar da iyi geliyo tatlı krizine hem de bi ara öğün yerine geçiyo onlardan dene istersen

hafta sonu maşukiye-sapanca-abant turuna gitmeyi planlıyoruz annemlerle güzel olur istanbuldan uzaklaşmadan yakın yerler iyi olur diye düşünüyoruz bu hafta sonu gidicez...

off süper.Maşukiyeye kız kardeşim gitti akr.larıyla.fotolara bile ağzım sulandı.Tam yeşil bir cennet.Bence de harika fikir.

ya bir lahmacunda 250 kalori varmış öğün olarak çokda abartı değil
için rahat etsin yane

canımm ohh ellerine sağlık harika bi tarif verdin içmiş kadar oldumm:126::126: ve hemen yazdım akşam aktara uğrucam eve giderken tarçını evet balımm yaa fazla sevmiyorumonun yerine bir dilim limon atarım
sen harika bi hatunsun yaa inanılmaz pozitifsinn ama bu lahmacun v.s arık yok tamam mı balımm

ya bir lahmacunda 250 kalori varmış öğün olarak çokda abartı değil
için rahat etsin yane

diyosunn:) e o zaman poppi gel de öğle beraber bi lahmacun yiyek öğlen yemeğine.Dünkü çok lezzetliiydi 1 tane kesmedi:))))
bu arada ara öğünü de yaptım.3 kuru kayısı 12 kavrulmamış fındık.

ooo gez canım arada değişiklik iyi oluyo
cmrtsi pazar boluda aşçılık yarışması varmış teyzemin eltisi felan gittiler gezmeye acayip acayip yemekler yedik harikaydı diyolar

hee evet canım k bar alıyorum zaten ama hep onunda kayısılı olanını bulabiliyorum ne hikmetse
hatta dün ara öğün yaptım ama yarısını yiyebildim hiç canım çekmiyo

şöyleee tavukgöğsü olsa sütlaç olsa yaş pasta olsadaaa yemesemmm

diyosunn:) e o zaman poppi gel de öğle beraber bi lahmacun yiyek öğlen yemeğine.Dünkü çok lezzetliiydi 1 tane kesmedi:))))
bu arada ara öğünü de yaptım.3 kuru kayısı 12 kavrulmamış fındık.

sen gel ben sana semizotu verem yoğurtlu öğle yemeğine bendeki menü peh iştah açıcı değil emme :86:

canım benim o iş karşılıklı emin olabilirsin.Bu aralar pozitif psikoloji okumaya başladım onun etkisidir:)))
tamama arkadaım ya haklısın.Bizde dün temizlik vardı da aile apartmanı malum.Çağırdılar mecbur kırmamak için gittim.Çünkü son 2 haftadır nerdeyse hiç uğramadım.Özür mahiyetinde yedim yoksa hayatta sokmam ağzıma bilirsin

bu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri

şimdi form çay içiyorum

su içesim gelmiyo hiç yaaa

sen gel ben sana semizotu verem yoğurtlu öğle yemeğine bendeki menü peh iştah açıcı değil emme :86:

düşündüm de aslında bu öğlen pek aç sayılmam sanırım
ya ben yeşillikleri çok severim genelde ama semizotu hiç yiyemiyom nedense ne çiğini,ne pişmişini.çok ilginç ama Dişlerimm kamaşıyo yerken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…