Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah ayrdımcın olsun kardeş.Merak etme son dakka olan ınavlar hep iyi geeçer.Muhakkak verirsin dersi.Sen sadece son ana kadar çalışmaya devam et ve umudunu kaybetme.KOlay gelsin

canım başarılarr ama çalışşş bakkk olurmu bi silkelen kendine gellll
diette yapıyosun zaten çıtır olucaksınnn
benimde bu hafta finaller var bol şans canım sanada

arkidişim ben kaçar.sonra görüşürz tekrar.accık işler var onları hallediyim.Akşam üzeri yine uğramaya çalışcam.çok öptüm

moralim çok bozuk derste çalışamıyorum ki. ya akıl var mantık var finallerin ortasında kep töreni yapılır mı yaahu. o kepi havaya attığımda bnm rahatlamış olmam lazım. ama bn yarın ki sınavı düşünüyo olucam. bu arada kep töreni yarın. katılamıycam yaşasın ki cüppem yok. geçen hafta çarşamba okula gitmedim o zaman vermişler. e perşembe 19 mayıstı cumada okul yoktu.arkadaşlarımda haber vermemişti son günde cumaydı. annemler çok zorluyo başka yerlerden buluruz cüppeyi ama bi kere arkadaşlarıma kızdım hiçte gitmem efendim banane

gerçi gideceksin ama ne zamandan beri yerinde sayıyon?bi dietisyen 3haftaya kadar kilo veremeden yeinde saymak normal ama ondan fazlası için şok gerekiyo vücuda dediydi de.O yüzden soruyorum

yok canım henüz 3 hafta kilo veremediğim olmadı
geçen hafta gram dahi vermedim
ondan önceki hafta 500 gr

yani normalde 1 kilo veriyodum haftada ama vücut dirence geçti herhalde

şokk lazımmm şokkkk

allah zihin açıklığı versin canım
inşlh güzel sonuçlar alırsın

kızlar sölemiycektim ama dayanamdım 5 günde 5 kio diyetine başladım bugün,sonunu getiremezsem dalga geçmeyin sakın haaaa.................

aaaa adaşım gelmiş fadime gelmişşş canım hoş geldinn
nasılsın neler yapıyosun moralin nasıl keyfin felann

napam kuzu sıkıldım ya biran önce vermek istiyorum artık,yapıştı kaldı gitmiyo valla çok yesem tamam diyicem ama arkadaşlarım bile az yiyosun diyo yinede gram gram gidiyo işte............

kimsecikler yokk öğle yemeğimi paylaşıyım kızlarr
1.kase mercimek çorbasıı
1.tane küçük sand. ekmeği kepek
yanınada 1lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…