- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.121
Allah ayrdımcın olsun kardeş.Merak etme son dakka olan ınavlar hep iyi geeçer.Muhakkak verirsin dersi.Sen sadece son ana kadar çalışmaya devam et ve umudunu kaybetme.KOlay gelsinherkese mrb bugün sınavım var hiç çalışmadım. okula erken gidip bnde olmayan fotokopileri hocadan alıcam. hatta yüzsüzlük yapıp konuları tekrar anlatmasını isticembugün öğünlerim kesin birbirine karışcak ama okula erken gitmem lazım. bana sınavda bol bol şans dileyin yuffennn
herkese mrb bugün sınavım var hiç çalışmadım. okula erken gidip bnde olmayan fotokopileri hocadan alıcam. hatta yüzsüzlük yapıp konuları tekrar anlatmasını isticembugün öğünlerim kesin birbirine karışcak ama okula erken gitmem lazım. bana sınavda bol bol şans dileyin yuffennn
canım başarılarr ama çalışşş bakkk olurmu bi silkelen kendine gellll
diette yapıyosun zaten çıtır olucaksınnn
benimde bu hafta finaller var bol şans canım sanada
canım başarılarr ama çalışşş bakkk olurmu bi silkelen kendine gellll
diette yapıyosun zaten çıtır olucaksınnn
benimde bu hafta finaller var bol şans canım sanada
arkidişim ben kaçar.sonra görüşürz tekrar.accık işler var onları hallediyim.Akşam üzeri yine uğramaya çalışcam.çok öptüm
tamam canım uğrıycam byestammm canım benimm
gel ama olurmuuu öpüyorum kolay gelsinnn
gerçi gideceksin ama ne zamandan beri yerinde sayıyon?bi dietisyen 3haftaya kadar kilo veremeden yeinde saymak normal ama ondan fazlası için şok gerekiyo vücuda dediydi de.O yüzden soruyorum
herkese mrb bugün sınavım var hiç çalışmadım. okula erken gidip bnde olmayan fotokopileri hocadan alıcam. hatta yüzsüzlük yapıp konuları tekrar anlatmasını isticembugün öğünlerim kesin birbirine karışcak ama okula erken gitmem lazım. bana sınavda bol bol şans dileyin yuffennn
kızlar sölemiycektim ama dayanamdım 5 günde 5 kio diyetine başladım bugün,sonunu getiremezsem dalga geçmeyin sakın haaaa.................
canımm gülmeyizde 5 günde 5 kilo fazla değilmi vücut için zararı olmasın sakın:26::26::26:
yok canım ya zaten o kadr veremem,zor yani keşke verebilsem diyetin adı öle ....
napam kuzu sıkıldım ya biran önce vermek istiyorum artık,yapıştı kaldı gitmiyo valla çok yesem tamam diyicem ama arkadaşlarım bile az yiyosun diyo yinede gram gram gidiyo işte............[/QUOTE
iyide balımm walla kilon fazla yok boyun kaç ki senin?
spor yapıyosun dimi demekki vücut alıştııı sabahta konuştuk kızlarla vücudun bi şoka ihtiyacı warr bence
öğle yemeğimi yedim 5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye,5 adet altınbaşak,yarım bardak kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?