Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri

şimdi form çay içiyorum

su içesim gelmiyo hiç yaaa
canım ben de öğleden sonra çok su içemiyorum o yüzden kahvaltıdan önce içmeye çalışıyorum 1 litresini.2,5 bardak içip azıcık ortalığı toparlıyorum ya da spor yapıyom sonra kahvaltı hazırlarken de 1 litrenin geri kalanını içiyom.Geri lana 1,5-2 litreyi de ara ve ana öğünlerden önce içiyom.Bi de yatmadan içiyom 1-2 bardak.Suyumu genelde böle tamamlayabiliyorum.Yoksa sabah içmezsem hep kalıyo benim sular aynı senin gibi

ama acayip omega_3 deposuymuş :87:

annem yemeğini yapardı
ben geçen bol sarımsaklı yoğurtlu salatsını yaptım..bugünde soğan 1 kaşık yağ az salça biraz bulgurla kavurup boll pul biber koyup susuz kavurucam
artık sebzeleri bile bi acayip yapıyorum değişiklik olsun diye :86:

her yere yeterimm ben alimallah

üzülme yavru kuşum

ayy bak yine gittin sandım yahuu hızına yetişemiyorum ki hayatımm
şu elma dietine bende bugün başlıyamadım pazara çıkamdım die ama akşam giderken bizim manva bi bakimm varmı diye
bu arada bende isterim semizotundann
et yemem çünkiii benn sadece sebze tüketiyorum çünki yeşil olan herşeyi yiyorumm

evet canım sabahtan içmeyince kalıyo
ben her sabah limonlu ılık su içiyorum 2 bardak kahvaltıdan önce
sonra yanıma yarım kiloluk pet şişleri alıyorum dayanıyorum onlara henüz 1 lt ye tamamlamadım

birde gee fitil kullanıyorum akşamdan sonra içmiyorum pek bişey malum gece wc olayı olmasın fitil yerinde dursun

canım ya sen bu 10 kiloyu ne kadar sürede verdin acep?ben bi kendim için hesap yapmak istiyorum da genel değerlendirme için sorudm

ama şimcik kalkıyom amirim uyandı kahvaltı hazırlıycam ona

bende yarın alıcam inşlh ama diyorumki acaba cuma günümü başlasam tartıdan sonra o zmana daha net bi sonuç alırız bir hafta

bende et tavul yemem kız :13:
ayıpsın yollayam hemen

yoksa sen de benim gibi et ve hamur işi muptelasımısın:)))

kızlarr walla ben deli gibi su içerimm dünde bi tanıdıkla karşılaştık öle sohbet v.s edrken ayy sana ne olmuş bölee kilolu görünce şaşırdımm seni dedi bu senmisin gerçekten fadikcimmm alla alla yaa tamam kilo aldıkta tanınmıycak kadar değil heralde sinir oldum kadına bende ona dedim ki ayyy canımm seninde yanakların kırılmışş hayırdır yaş daha 27 değilmii
tabii kadının halini bi görünn napmm oda beni kızdırmasaydıı
su içç bol bol dedi bende dedimki zaten 3 lt geçiyo içtiğimm ama su zayıflatır dedi bu sefer bende dedim ki zaten vücudumda ödem oluşuyoo atabilsem böle olmazdı dimi dedim gıcık şeyyy

canım martın 17 de başlaıdm hesap et işte
ilk zamanlar çabuk gdiyo sonra ahanda benim gibi yerinde sayıyosun :89:

gerçi gideceksin ama ne zamandan beri yerinde sayıyon?bi dietisyen 3haftaya kadar kilo veremeden yeinde saymak normal ama ondan fazlası için şok gerekiyo vücuda dediydi de.O yüzden soruyorum

gıcık yaa haketmiş ağzına sağlık kardeş.Ben de şuna sinir oluyorum hayatı boyunca kilo derdi yaşamamış ya da 3-5 kilo fazlası var sana akıl veriyo.Ya sen hiç kilolu olmamışın nerden biliyon,bak kendi işine diycen diemiyon tabi.Neyse sen o zatı 3 ay sonra görme sözü ver kendine.Ama o zaman 12 kilo vermiş oalrak.Sonra da ssen ona akıl verirsin:Yüzüne yoğrt,yumurta sür o kırışıklıklara ii geliyomuş diye.Ya da at kafadna bi şey tarif oalrak bakalım ne dicek

gerçi gideceksin ama ne zamandan beri yerinde sayıyon?bi dietisyen 3haftaya kadar kilo veremeden yeinde saymak normal ama ondan fazlası için şok gerekiyo vücuda dediydi de.O yüzden soruyorum

canımm dietisyene katılıyorumm bi şok gerek
bu arada ben artık eczanede tartılıcam çünki dün akşam tartıldım duşa girerken sonuç iyiydi hatta saşırdım bukadar olmaz die düşündümm acaba annemdeki ve bizdeki tartıda bi gariplik mi var dijital yaa artık güvenemiyorum hangisi daha doğrudur acaba?

sabahları aç karnına digitalde en doğrusu.Ama dijital de hergün tartılınca da yanlış çıkabiliy yüzden 3-4 günde bir en sağlıklısı bence.

ayyy evet evet şekrrr
dünde söledim zaten suratına bal sür dedim gerilsin birazzzz

ya arkadaşım biliyomusun bazen umutsuzluğa kapılıyorum.22 kilo anacım ya ver ver bitmez ta ne bilim.Bu arada dün karar aldık 2012 sonbaharına kadar çocuk yok.Çünkü ikimizin de işi daha doğru düzgün oturmadı bile((Bari ben de o arada kilomu toparlayıp sabitleyim diyom ama bitmez giib geliyo bu kilolar(

herkese mrb bugün sınavım var hiç çalışmadım. okula erken gidip bnde olmayan fotokopileri hocadan alıcam. hatta yüzsüzlük yapıp konuları tekrar anlatmasını isticem bugün öğünlerim kesin birbirine karışcak ama okula erken gitmem lazım. bana sınavda bol bol şans dileyin yuffennn

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatımm sakın umutsuz olma nolurr bak bi adım attık sonuda gelicek bak görürsünn hemen hemen gitmicek tabii ama sabredicez beraber başarıcazzz inan ki hattaa bakıcaz eski kilolarımıza gülücezzz
bebek te yapıcaksınn hatta çıtır olarak hamile kalıcaksınn
bu seferde kilo al diee çabalıcaz amaaa sırfff bebek içinn

evet yaa bnmde 20 kilo fazlam var nasıl vercez :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…