- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.141
peki nasıl bi diet bu canım?
napam kuzu sıkıldım ya biran önce vermek istiyorum artık,yapıştı kaldı gitmiyo valla çok yesem tamam diyicem ama arkadaşlarım bile az yiyosun diyo yinede gram gram gidiyo işte............[/QUOTE
iyide balımm walla kilon fazla yok boyun kaç ki senin?
spor yapıyosun dimi demekki vücut alıştııı sabahta konuştuk kızlarla vücudun bi şoka ihtiyacı warr bence
1.67 ama diyorumya ben hep 52 lerde oldum,hatta 49 larda onun için bu kilo fazla geliyo bana...........
çalışmadığım halde pazartesi günleri sıkılırım hafta sonundan sonra bomboş geldi,eşim gitti yine yalnızım oğluşla başbaşa kaldık 1 ay sonra geleceksiniz diyor eşim ama 1 aya kadar neler değişir daha..
şekersiz nescafe yaptım onu içiyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor tv seyrediyorum......
aynen canım bende sevmem pazartesileri hem sıkıcı,hem çok iş oluyo evde...
inşallah alır sizi yakında çok zor durumun bebişininde tam babayı sayıklama zamanı.......
çalışmadığım halde pazartesi günleri sıkılırım hafta sonundan sonra bomboş geldi,eşim gitti yine yalnızım oğluşla başbaşa kaldık 1 ay sonra geleceksiniz diyor eşim ama 1 aya kadar neler değişir daha..
şekersiz nescafe yaptım onu içiyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor tv seyrediyorum......
1.gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5. gün yoğurt,yumurta
1.67 ama diyorumya ben hep 52 lerde oldum,hatta 49 larda onun için bu kilo fazla geliyo bana...........
canım bu diet güzelde ben et yiyemiyorum yaa yapmak istesemde yapamam
boyunda iyi walla canım ama haklısın insan hep aynı kiloda olunca birden kilolarr tırmanış yaptığında deliriyo ki inan bende hiç 65 bile olmamıştımm ama şimdii bak 60'larda olsam keşke diorumm
Allah kavuştursun ya zor senin işin ama inş bu süreç bitecek kısa bi süre sonra hiçç merak etmeçalışmadığım halde pazartesi günleri sıkılırım hafta sonundan sonra bomboş geldi,eşim gitti yine yalnızım oğluşla başbaşa kaldık 1 ay sonra geleceksiniz diyor eşim ama 1 aya kadar neler değişir daha..
slm kızlar çoooooooooooooookkkkkkkk yorgunum dün gece uyuyamadım dinlenmeden okula gittim bide nöbetçiydim tüm gün 3 kat in çık ayaklarım davul gibi ben biraz dinleneyim gelirim sonra öptüm sizi
canım sen hangi şehirdeydin ben unuttum dafatoşş canım benim yaa iyiki geldin hoş geldin balımm yaa
ben ne yapıcam canımm yaa bu kıyafet ve saç işini?
canım sen hangi şehirdeydin ben unuttum da
ona göre varsa bildiğim söliyim
istanbuldayım hayatım benn
emm şey kem küm hangi semtt onu da hatırlamıyorum dai
hehehehe
şişli canım benim:)
ben anadolu yakasında kadıköyü tek geçiom her türlü şeyi her fiata buluyon.Özellikle boğanın o civarda outlet şeyler var.Epey de güzel.Bi de bi saç modeli bakıyım sana onu da ömden atarım.Avrupa yakasında bilmiom ne yazık kı
Bi de maltepede var eğer oraları bilirsen detaylı tarif ediyim orda da orjinal şeyler var.Bakırköyde var sanırım ana cadde üzerinde ama onların da fiatlarını bilmiom malefes
bi de saçların uzun mu kısa mı acep?
bence saten kumaşlar oluyo abiyeler arasında ama açık renk veya çiçekli onlardan giy hoş olur hem o tarz kıyafetler daha zayıf gösteriyo.peki hayatım sence ne tarz giyinmeliyimm bu arada ben sana öz. msj atarım resmimi yüzüm yuvarlak ya benim topuz iyi oluyo ama işte ne tarz giyinmeliyim sence balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?