Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah kuzum

evettt o 3 lü masaya konanlardan istiyorum
tepsi şeklinde poncikte bulmş kuzum dün attı fotosunu 20 tl mi neydi
evet 20 ydi ama o tek 3lüsünü orda göremedim kuzum

poncikbirgelincik evet canim bugum ayniydim zaten regl dw günden gune eksilirim bide detoks yaptim sabahta normalde 7de tartilirim yarin gec tartilcam kesin eksideyim yani insallah

inşallahhhh keşke bende geç tartılabilsem uyandığım gibi tartılıyorummm 7 30 da

bursa da bi dükkana girmişb bana da video attı şahane bi yerddi poncikbirgelincik
evet çok güzel yaa atmye gittim 45 dkda geldim avukat nredesin diyo dalmışım mmağazaya

SekerPancarii canim ben sut detoksu yapiyorim kiz iyice verdin mi merak ettim neyse yarina az kaldi
Carsamba sabah daha azdim tahmin ettigim gibi 1000 kaloriden cikinca kilo fazla iniyo ertesi gun geri birazi geliyo bugun dune artiyim ama yine de guzel bi eksim var yarin da eklenir eksim

Carsamba sabah daha azdim tahmin ettigim gibi 1000 kaloriden cikinca kilo fazla iniyo ertesi gun geri birazi geliyo bugun dune artiyim ama yine de guzel bi eksim var yarin da eklenir eksim
Vallla bravo söylemedin hadi bakalim canim ins hedefine biran evvel ulasirsin sanirim kilo alma payi bırakma icin zayoflamak istiyorsun yoksa iyisin aslinda o kota girdiğine göre

Aaa ne güzel ben bi yere çıkamıyorumki. Kızım ne zaman çarşıya çıksak burnumuzdan getiriyor

Vallla bravo söylemedin hadi bakalim canim ins hedefine biran evvel ulasirsin sanirim kilo alma payi bırakma icin zayoflamak istiyorsun yoksa iyisin aslinda o kota girdiğine göre
Kilom belli olmuyo ya bir inip bi cikarak sonuca ulaşıyom ondan dimiyom kiz suanki zayifligim o kadar guzelki gr göbeğim kalmadi cok mutluyum ama dedigin gibi kilo alma payi birakmam lazim ve daha yazinki kilomda degilim 52 olunca rahatlicam sanirim

cok şükür ablam var

3 lüsü bizim burda 90 tl ama kaliteli değil işte
insan gez gez bitiremez ki orayı

:
evet cnm arkadaslatim da oyle siyor ama meyve yicem bir porsiyon mecbur birde yulaf seviyorum gunde bir kasik karatay yemeyin diyor ama 25 kalori icin beni kirmaz sanirim:)

cok gyzel me u cnm afiyet olsun
:) Bence de birşey olmaz.. Meyve de iyi olur.. sağlıkla büyüsün bebeğiniz
Çok az yiyorsunuz sanki.. nasıl acıkmıyor musunuz?
.. :)A
Eki Görüntüle 2130102

kızlar bi bakın ben etiketlediklerinizi not alıyorum ama eksik var mı
@Buki_89 kuzum sende puanını hesaplayıp söyler misin bana

Teşekkür ederiz.. :) munter harika
yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo
Evet saf protein vucudu şaşırtmak için iyi diye duymuştum..

Arkadaşlar merhaba
Bugün şekersiz ve ekmeksiz 7. günümdü. Fena gitmedi bu ilk 7 gün.. Neyse bu akşam arkadaşlarla içmeye gittim. Burada dondurmalı profiteroller var poğaça kadar falan büyüklüğü..Ondan yedim.. 2 tane
Pazartesi şekersiz 21 e daha sıkı sarılarak devam edeceğim sıfırdan başlayarak tabi.
Tabi keşke yarın tartı günü olmasaydı.. Çünkü epey yedim ve epey içtim.. Ama en önemlisi epey de içtim
Neyse menüm şöyle.
Sabah
Yumurtalı yulaf
Avakado
Ara: Muz ve fıstık ezmesi
Öğlen
Tavuk
Bol sebze ilaveli yeşil salata
Ceviz
Akşam
Bol alkol ve bol yemek..
2 saat yürüyüş 24 puan
2 dk plank 8 puan
50 suquat 10 puan
Toplam 42 puan poncikbirgelincik
Bana iyi geceler, hepimize bolllll eksiler..
Sevgiler..

Aaa ne güzel ben bi yere çıkamıyorumki. Kızım ne zaman çarşıya çıksak burnumuzdan getiriyor

evet gerçekten çocukla zor bende simdi çıkmıyorum bi kaç ay snora hergün çıkcam
cok şükür ablam var

3 lüsü bizim burda 90 tl ama kaliteli değil işte
insan gez gez bitiremez ki orayı
kalitesini napcan ya ama gerçekten kalite farkeder dediğin gibi benim bitanesi pierre cardin arkadaşım hediye almıştı baya parlak güzel duruyo valla kız girince çıkamıyosun çok güzel ve uygun

Off bana çok uzak o rakamlar ben sw ramazana kadar 55 olsam belki ramazanda da gider biraz daha bana 54 55 yeter ya

Kizlar sut detoksum bekledigimden iyi gecti toplam 6 gun kurusu uc ceviz le bitirdim detoksu su 3 litreyi gecti sanirim karnim gurul gurul aclik hissetmedim iyi oldu hem.modem dinlendi hem de bagirsaklarim rahatladi

Kizlar sut detoksum bekledigimden iyi gecti toplam 6 gun kurusu uc ceviz le bitirdim detoksu su 3 litreyi gecti sanirim karnim gurul gurul aclik hissetmedim iyi oldu hem.modem dinlendi hem de bagirsaklarim rahatladi
Bende yaptım bugün. Bende domates 5 çiğ fındık 2 dilim peynir yedim. Bugün hareketli geçti. Ben açım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…