- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.941
evet 20 ydi ama o tek 3lüsünü orda göremedim kuzumevettt o 3 lü masaya konanlardan istiyorum
tepsi şeklinde poncikte bulmş kuzum dün attı fotosunu 20 tl mi neydi
poncikbirgelincik evet canim bugum ayniydim zaten regl dw günden gune eksilirim bide detoks yaptim sabahta normalde 7de tartilirim yarin gec tartilcam kesin eksideyim yani insallah
evet çok güzel yaa atmye gittim 45 dkda geldim avukat nredesin diyo dalmışım mmağazaya
ben şimdi ayran içiçem daha bişey yemicem inşallah bugünvalla hiç misafir gibi görmüyor 1 gittim 2 geldim olayı oldu
valla ben öğlene dopru ve bira önce içtim etksini görürüm yine
Carsamba sabah daha azdim tahmin ettigim gibi 1000 kaloriden cikinca kilo fazla iniyo ertesi gun geri birazi geliyo bugun dune artiyim ama yine de guzel bi eksim var yarin da eklenir eksimSekerPancarii canim ben sut detoksu yapiyorim kiz iyice verdin mi merak ettim neyse yarina az kaldi
Vallla bravo söylemedin hadi bakalim canim ins hedefine biran evvel ulasirsin sanirim kilo alma payi bırakma icin zayoflamak istiyorsun yoksa iyisin aslinda o kota girdiğine göreCarsamba sabah daha azdim tahmin ettigim gibi 1000 kaloriden cikinca kilo fazla iniyo ertesi gun geri birazi geliyo bugun dune artiyim ama yine de guzel bi eksim var yarin da eklenir eksim
Aaa ne güzel ben bi yere çıkamıyorumki. Kızım ne zaman çarşıya çıksak burnumuzdan getiriyorinşallah kuzum
evet 20 ydi ama o tek 3lüsünü orda göremedim kuzum
inşallahhhh keşke bende geç tartılabilsem uyandığım gibi tartılıyorummm 7 30 da
evet çok güzel yaa atmye gittim 45 dkda geldim avukat nredesin diyo dalmışım mmağazaya
Kilom belli olmuyo ya bir inip bi cikarak sonuca ulaşıyom ondan dimiyom kizVallla bravo söylemedin hadi bakalim canim ins hedefine biran evvel ulasirsin sanirim kilo alma payi bırakma icin zayoflamak istiyorsun yoksa iyisin aslinda o kota girdiğine göre
cok şükür ablam varbenim olur bugün yarın sende soğan kürü iççç
ahahah tabi ablası olan şanslı kardeşbeni ağırlamak çok zor
bu sabah içseydim iyi olurdu aslında ama geçti artık haftaya kadar olurumda gider zaten karnım ağrıyor belirtiler var
misaifr sayım arttı ablam ilave yemek yapcak kuzummiktarlati bolsa cesitler bmce gayet iyi
yapıştınız kadına yani :valla hiç misafir gibi görmüyor 1 gittim 2 geldim olayı oldu
valla ben öğlene dopru ve bira önce içtim etksini görürüm yine
ay he yaaa dün de koccem bana meyve suyu almş dönern yanında valla içerm kolandan sen iç meyve suyu dedm azıcık bişi verdi yarım bardak bile değildi yaniYemekte de meyve suyu hic cekilmiyo cocuh gibiama napah
3 lüsü bizim burda 90 tl ama kaliteli değil işteinşallah kuzum
evet 20 ydi ama o tek 3lüsünü orda göremedim kuzum
inşallahhhh keşke bende geç tartılabilsem uyandığım gibi tartılıyorummm 7 30 da
:) Bence de birşey olmaz.. Meyve de iyi olur.. sağlıkla büyüsün bebeğinizevet cnm arkadaslatim da oyle siyor ama meyve yicem bir porsiyon mecbur birde yulaf seviyorum gunde bir kasik karatay yemeyin diyor ama 25 kalori icin beni kirmaz sanirim:)
cok gyzel me u cnm afiyet olsun
Çok az yiyorsunuz sanki.. nasıl acıkmıyor musunuz?@SchonerDuft
Kizlar bugun egitimdeydim kahvalti yapamadim
Ara kahve
2 kuru pasta
Oglen 2 kasik havuc kabak karisik tarator
2 kasik zeytinyagli pazi
2 kasik marul salatasi
2 kasik roka salatasi
Ara kahve
Ara kahve yine
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 kasik mantar sote
Ara 2 kupa cay
Sabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
2 sürümlük tereyağı üstüne bal
Ara
1 büyük kupa nescafe sütlü şekersiz
1 yeşil elma 50 60 gr kadar ortalama
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar kağıt kebabı
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
15 dakika yürüyüşe zorladım kendimi
Suyu 2lt oldu 3e tamamlicam[/QUOTE
Afiyet olsun.. Çok
Eki Görüntüle 2130102
kızlar bi bakın ben etiketlediklerinizi not alıyorum ama eksik var mı
@Buki_89 kuzum sende puanını hesaplayıp söyler misin bana
Evet saf protein vucudu şaşırtmak için iyi diye duymuştum..yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo
Aaa ne güzel ben bi yere çıkamıyorumki. Kızım ne zaman çarşıya çıksak burnumuzdan getiriyor
cok şükür ablam var
kalitesini napcan ya3 lüsü bizim burda 90 tl ama kaliteli değil işte
insan gez gez bitiremez ki orayı
Off bana çok uzak o rakamlar ben sw ramazana kadar 55 olsam belki ramazanda da gider biraz daha bana 54 55 yeter yaKilom belli olmuyo ya bir inip bi cikarak sonuca ulaşıyom ondan dimiyom kizsuanki zayifligim o kadar guzelki gr göbeğim kalmadi cok mutluyum ama dedigin gibi kilo alma payi birakmam lazim ve daha yazinki kilomda degilim 52 olunca rahatlicam sanirim
neyseki ablan var ne guzel:)misaifr sayım arttı ablam ilave yemek yapcak kuzum
iyi aksamlar cnmben çıkıyorum kızlarrriyi akşamlaarrr
Bende yaptım bugün. Bende domates 5 çiğ fındık 2 dilim peynir yedim. Bugün hareketli geçti. Ben açım yaaaaKizlar sut detoksum bekledigimden iyi gecti toplam 6 gun kurusu uc ceviz le bitirdim detoksu su 3 litreyi gecti sanirim karnim gurul gurul aclik hissetmedim iyi oldu hem.modem dinlendi hem de bagirsaklarim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?