- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.961
cok guzel cnm masallh insan basladgi bseyi bitirince kendiyle inanilmaz gurur duyuyorKizlar sut detoksum bekledigimden iyi gecti toplam 6 gun kurusu uc ceviz le bitirdim detoksu su 3 litreyi gecti sanirim karnim gurul gurul aclik hissetmedim iyi oldu hem.modem dinlendi hem de bagirsaklarim rahatladi
Ben ac değilim canim ama yarin normal beslenmeyi dusuniyorum canim peynir zeytin istedi ctesi lahama insallah onda normal kahvalti yok çünküBende yaptım bugün. Bende domates 5 çiğ fındık 2 dilim peynir yedim. Bugün hareketli geçti. Ben açım yaaaa
Aynen canim zaten 6yi da 21 gun sekersiz le kirmistim bi 21 daha yapicam ilerleyen haftalardacok guzel cnm masallh insan basladgi bseyi bitirince kendiyle inanilmaz gurur duyuyor
Bncede seker orucu takilanlari kirmak icin borebir ben su 5 gnluk detoksu bitireyim insallah ayca kayaninkini seker orucuna geceblirim belkiAynen canim zaten 6yi da 21 gun sekersiz le kirmistim bi 21 daha yapicam ilerleyen haftalarda
5gunluk ne yapiyorsun canimBncede seker orucu takilanlari kirmak icin borebir ben su 5 gnluk detoksu bitireyim insallah ayca kayaninkini seker orucuna geceblirim belki
Ayca kayanin bir detoksu var bedeni cok yormadan yapiliyor ben oyle cok sikamam zamaninda inanilmaz detokslar yaptim snra fazlasini aldim o yuzden bana normal geldi icerigi5gunluk ne yapiyorsun canim
Ok canısıbenim olur bugün yarın sende soğan kürü iççç
ahahah tabi ablası olan şanslı kardeşbeni ağırlamak çok zor
bu sabah içseydim iyi olurdu aslında ama geçti artık haftaya kadar olurumda gider zaten karnım ağrıyor belirtiler var
Ohhh afiyet olsun kuzum menü çok doyuruucuPirinc pilavi, et kavurma, kirmizi lahana salatasiyiyom bek açimmmm
Valla yapıştıkyapıştınız kadına yani :ana o ana bi sene kalsanız gık dmez
Afiyet olsun canımIzlar bugun sabah
3 cilek
1 kase yogurt
3 kasik yulaf
Oglen
Izgara balik 150 gramnkadar
Bol yesillik
Salgam bir bardak
Ikindi
1 yesil elma
2 ceviz 6 badem
1 bardqk sut
Aksam
Salata icine bir avuc leblebi ekledim :)
Ayy çok imrendim şimdi sanaKizlar sut detoksum bekledigimden iyi gecti toplam 6 gun kurusu uc ceviz le bitirdim detoksu su 3 litreyi gecti sanirim karnim gurul gurul aclik hissetmedim iyi oldu hem.modem dinlendi hem de bagirsaklarim rahatladi
Aynen benim de yarin kacirmadan devam etmem lazim yoksa daha üstüne alirimAyca kayanin bir detoksu var bedeni cok yormadan yapiliyor ben oyle cok sikamam zamaninda inanilmaz detokslar yaptim snra fazlasini aldim o yuzden bana normal geldi icerigi
oo super sen hediyeleride ona yatırırsın super olurkokulu tas ablam yapıyo ona yaptırırım artıkın
evi ıvır zıvırla doldurcm iyice koycak yer kalmıcak
kuzum ya sen cpk yemek seciyonn annen seni nasil doyuruyorHE barbunya bakla aynı anda olmaz turşu koy gitsin
annemde yıkanayım bari yarın
ikisini de sevmem ben
benim deeherkes bu tepsinin adını söylüyor ama benim aklıma jartiyer geliyor nedense
tamam kuzum fiyatini biliyor musun kiz pahaliya almayayimEsim internetten getirttirdi kuzum hangi siteden aldi bilmiyom
bu alsam persembe olsygu icin aksam olmamisArkadaşlar merhaba
Bugün şekersiz ve ekmeksiz 7. günümdü. Fena gitmedi bu ilk 7 gün.. Neyse bu akşam arkadaşlarla içmeye gittim. Burada dondurmalı profiteroller var poğaça kadar falan büyüklüğü..Ondan yedim.. 2 tane
Pazartesi şekersiz 21 e daha sıkı sarılarak devam edeceğim sıfırdan başlayarak tabi.
Tabi keşke yarın tartı günü olmasaydı.. Çünkü epey yedim ve epey içtim.. Ama en önemlisi epey de içtim
Neyse menüm şöyle.
Sabah
Yumurtalı yulaf
Avakado
Ara: Muz ve fıstık ezmesi
Öğlen
Tavuk
Bol sebze ilaveli yeşil salata
Ceviz
Akşam
Bol alkol ve bol yemek..
2 saat yürüyüş 24 puan
2 dk plank 8 puan
50 suquat 10 puan
Toplam 42 puanponcikbirgelincik
Bana iyi geceler, hepimize bolllll eksiler..
Sevgiler..
afiyet olsun cnm aksam bir corba icseydin keske. Ya senin menuler bana cok cok az geliyorIzlar bugun sabah
3 cilek
1 kase yogurt
3 kasik yulaf
Oglen
Izgara balik 150 gramnkadar
Bol yesillik
Salgam bir bardak
Ikindi
1 yesil elma
2 ceviz 6 badem
1 bardqk sut
Aksam
Salata icine bir avuc leblebi ekledim :)
yok kiz az degil normal benim menuler seninki de guzel olmussabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme pwynir
2 ad. sebzeli kucver
3 isirik ev ekmegi
1.5 yk kaymak
1.5 yk recel
4 zeytin
ara
1 yesil elma
yarim muz
1 havuc
aksam
1 porsiyin pirasa yemegi
1 porsiyon kereviz yemegi
1 kase yogurt
simdi 1 kupa yesilcay
3 tk saglikli pudink
bravo sana canim yalniznkilo bildirimininlisteye yapiyoruzGünaydınnnnn.. İlk kilo günüm...
Dün içmeye gitmeseydim iyiydim. Üzerimden az kamyon geçmiş gibi hissediyorum. İlk haftayı 1,5 kg kayıpla uğurluyorum. 53 kg ile başladığım bu yolculuğu 51.5 kg ile bu haftayı tamamladım. Tez zamanda tamamından kurtulabilmek dileğiyle
Yüzde de şöyle
(53/51,5/1,5/2,8)
Bugün detoks yapasım var.
Bende bursadayim banada soyle o dukkani
cünkü bi tane almştm öle boyası döküldüevet gerçekten çocukla zor bende simdi çıkmıyorum bi kaç ay snora hergün çıkcam
kalitesini napcan yaama gerçekten kalite farkeder dediğin gibi benim bitanesi pierre cardin arkadaşım hediye almıştı baya parlak güzel duruyo valla kız girince çıkamıyosun çok güzel ve uygun
evett taş yaptırcam yaza grince başlar yapmaya ben 2 çeşit hediyelik dagıtcm kuzum bi taş olcak bide dini bieşy istiyorm şeker lokum fln yeter işte.oo super sen hediyeleride ona yatırırsın super olur
ay sorma ev doluyor
kuzum ya sen cpk yemek seciyonn annen seni nasil doyuruyor
benim dee
tamam kuzum fiyatini biliyor musun kiz pahaliya almayayim
bu alsam persembe olsygu icin aksam olmamis
afiyet olsun cnm aksam bir corba icseydin keske. Ya senin menuler bana cok cok az geliyor
paso çorba salata kuş pilav çeşitleri ileoo super sen hediyeleride ona yatırırsın super olur
ay sorma ev doluyor
kuzum ya sen cpk yemek seciyonn annen seni nasil doyuruyor
benim dee
tamam kuzum fiyatini biliyor musun kiz pahaliya almayayim
bu alsam persembe olsygu icin aksam olmamis
afiyet olsun cnm aksam bir corba icseydin keske. Ya senin menuler bana cok cok az geliyor
o kahvaltıyı doğru okudum dimi yemek kaşığı yazıyor dimisabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme pwynir
2 ad. sebzeli kucver
3 isirik ev ekmegi
1.5 yk kaymak
1.5 yk recel
4 zeytin
ara
1 yesil elma
yarim muz
1 havuc
aksam
1 porsiyin pirasa yemegi
1 porsiyon kereviz yemegi
1 kase yogurt
simdi 1 kupa yesilcay
3 tk saglikli pudink
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?