- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.921
Bende acıktım kizimi alip gelip yemek yicemmmnpim dk sayıyorum eve gitmek için yoruldum bşım çatlıyor
ne yemek var pekiBende acıktım kizimi alip gelip yemek yicemmmkolay gelsin kuzum
tatlıda var tm o zamanTatli da kondurdun mu tamamdir kuzum hersey var daha ne ossun
30 dediydn dimi ben mi öle gördm ki
alcan mı kendine napcansoğan içecem yine sen de içsene ödemde atarsın hem
dimi geçen yine konusu geldi öyle sandım yanlış yazdılar diyorum birde
burda yazamam açıklamam var yoksa
geliyor kuzum o da bırakmam tek evde onu
eşin demediyse duymaz dememiştir dimi
atıllmazsın merak etmeb ugün geçen cumayla aynıydın dimi
Evetcanim yarin eksideyim inaniyorum
tatlıda olursa yeter bence ama ben gelsem sadece patates ve gülböreği yerdim aç kalırdım:
maydonoz iç iççç ben hala olmadım yaa ama karnım ağrıyor
Sen 3 lü istiyosun o zaman. Tepsiler 30 dutatlıda var tm o zamaniçecekte aldm herkese kola bana meyve suyu
30 dediydn dimi ben mi öle gördm kiyok orda 90 a var bi tane
alcan mı kendine napcan
hee o da gelsin sahane yemek hazır ooohhdememiştir diyemez vakti olmadı
tatlıda var tm o zamaniçecekte aldm herkese kola bana meyve suyu
30 dediydn dimi ben mi öle gördm kiyok orda 90 a var bi tane
alcan mı kendine napcan
hee o da gelsin sahane yemek hazır ooohhdememiştir diyemez vakti olmadı
evettt o 3 lü masaya konanlardan istiyorumSen 3 lü istiyosun o zaman. Tepsiler 30 du
aslında fena olmazdı ama kardeş kardeş uyuyoruz mecburen gerenk yok
umarım demez gıcık kv ye
yarın gideriz muhtemelen film izleriz annemlerde olmaktan mutluyuz ğır gelmşyor şükür annemlerede değişiklik oluyor bizede ama annemde çok yoruluyorhafta sonu evinize gidersiniz başbaşa film falan izlersiniz
Hadi yaa 20 mi ben şok. Bende istiyorum nerdeymiş oevettt o 3 lü masaya konanlardan istiyorum
tepsi şeklinde poncikte bulmş kuzum dün attı fotosunu 20 tl mi neydi
tabikide insan sevdiği yerde olmak istiyo ama herkeste kendi evinde kendi düzeninde mutlu oluyoyarın gideriz muhtemelen film izleriz annemlerde olmaktan mutluyuz ğır gelmşyor şükür annemlerede değişiklik oluyor bizede ama annemde çok yoruluyor
bursa daHadi yaa 20 mi ben şok. Bende istiyorum nerdeymiş o
Ay bende olmadım napıcam bilmem
ahahah tabi ablası olan şanslı kardeşcok şükür senin gibi yemek secen bi akrabam yoktatlı var kuzum bacımdan gelcekkk
bu sabah içseydim iyi olurdu aslında ama geçti artık haftaya kadar olurumda gider zaten karnım ağrıyor belirtiler varsoğan içecem yine sen de içsene ödemde atarsın hem
dimi geçen yine konusu geldi öyle sandım yanlış yazdılar diyorum birde
burda yazamam açıklamam var yoksa
geliyor kuzum o da bırakmam tek evde onu
eşin demediyse duymaz dememiştir dimi
miktarlati bolsa cesitler bmce gayet iyiespirikti o mubalağa sanatı mı neydi onun adı
herkes işten cıkıp gelcek kuzum o yüzden ac olurlar bide cocuklar da olcak diye cesitlendireytm dedm yeterli mi diyosunn
Pirinc pilavi, et kavurma, kirmizi lahana salatasine yemek var peki
valla hiç misafir gibi görmüyor 1 gittim 2 geldim olayı oldutabikide insan sevdiği yerde olmak istiyo ama herkeste kendi evinde kendi düzeninde mutlu oluyoannende şimdi sizi misafir gördüğünden ugrasıyodur yemek fln baya
valla ben öğlene dopru ve bira önce içtim etksini görürüm yinebenim olur bugün yarın sende soğan kürü iççç
ahahah tabi ablası olan şanslı kardeşbeni ağırlamak çok zor
bu sabah içseydim iyi olurdu aslında ama geçti artık haftaya kadar olurumda gider zaten karnım ağrıyor belirtiler var
Yemekte de meyve suyu hic cekilmiyo cocuh gibitatlıda var tm o zamaniçecekte aldm herkese kola bana meyve suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?