- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.901
espirikti o mubalağa sanatı mı neydi onun adıay cok hos soylemissin ya:)
bnce yeterli cnim isrfa gerek yok herkes doyar sonucta amac doymaksa:)
kuzenime yaptıgım yemekleri sayıyom ne olsa yeriz yaa erkekler yesin kalksn yeter diyo biz tabi rahat 1 saat yicemiz içinHE barbunya bakla aynı anda olmaz turşu koy gitsin
annemde yıkanayım bari yarın
ikisini de sevmem ben
aaa hemen bakıyorm kuzummmkaptinn Canım jartinyer tepsi trendyolda %70 indirimle 30 tl
herkes bu tepsinin adını söylüyor ama benim aklıma jartiyer geliyor nedensekaptinn Canım jartinyer tepsi trendyolda %70 indirimle 30 tl
atıllmazsın merak etmeb ugün geçen cumayla aynıydın dimiGelsin canim.200 300 farketmez yarin listeden atilmayim da sonra diyete devam obur cumaya da veririm biraz daha
tatlıda olursa yeter bence ama ben gelsem sadece patates ve gülböreği yerdim aç kalırdımkızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
karnıyarık bulgur pilavı fırında patates(tek tabakta)
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
maydonoz iç iççç ben hala olmadım yaa ama karnım ağrıyormatdonoz içerim olmazsa kuzum ihlamur sevmiyorum zaten
ağrım geçsin derdindeyim ama başka şeyleri düşünmüyorum sanırım
1 çeşit daha meze olabilir sanki kaç kişi gelecekler
La vita diye arama yaptır trendyolda hemen çıkaraaa hemen bakıyorm kuzummm
annemde kalıyorum kuzum iş yerime daha yakın yemek derdim de olmuyor hem .kuzenime yaptıgım yemekleri sayıyom ne olsa yeriz yaa erkekler yesin kalksn yeter diyo biz tabi rahat 1 saat yicemiz için
kız kendi evinde yıkansana rahat rahatttt
Valla direk bende öyle sandımherkes bu tepsinin adını söylüyor ama benim aklıma jartiyer geliyor nedense
Ay bende olmadım napıcam bilmematıllmazsın merak etmeb ugün geçen cumayla aynıydın dimi
tatlıda olursa yeter bence ama ben gelsem sadece patates ve gülböreği yerdim aç kalırdım:
maydonoz iç iççç ben hala olmadım yaa ama karnım ağrıyor
niyeyse artıkherkes bu tepsinin adını söylüyor ama benim aklıma jartiyer geliyor nedense
cok şükür senin gibi yemek secen bi akrabam yokatıllmazsın merak etmeb ugün geçen cumayla aynıydın dimi
tatlıda olursa yeter bence ama ben gelsem sadece patates ve gülböreği yerdim aç kalırdım:
e iyiymiş oo hem yorulmazsn yollardaa eşin napıyo evde mi geliyo mu o daannemde kalıyorum kuzum iş yerime daha yakın yemek derdim de olmuyor hem .
yabancı değilse gelenler hiç uğraşma ne varsa yeniyor . kv duydu mu kız misafiri damlamasın
Esim internetten getirttirdi kuzum hangi siteden aldi bilmiyomsag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var mi
Ahahahhahahahhherkes bu tepsinin adını söylüyor ama benim aklıma jartiyer geliyor nedense
Tatli da kondurdun mu tamamdir kuzum hersey var daha ne ossunkızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
karnıyarık bulgur pilavı fırında patates(tek tabakta)
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
soğan içecem yine sen de içsene ödemde atarsın hematıllmazsın merak etmeb ugün geçen cumayla aynıydın dimi
dimi geçen yine konusu geldi öyle sandım yanlış yazdılar diyorum birdeValla direk bende öyle sandım
burda yazamam açıklamam var yoksaniyeyse artık
geliyor kuzum o da bırakmam tek evde onue iyiymiş oo hem yorulmazsn yollardaa eşin napıyo evde mi geliyo mu o da
yok duymadı galibası hiç sesi cıkmadı
npim dk sayıyorum eve gitmek için yoruldum bşım çatlıyorNapiyonuz gizlaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?