- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.081
:) Çok zayıf görünmüyorum ama sahiden daha küçük görünüyor insan..şimdilik sen varsın . çok zayıf olcaksın 45 kilo ilede çıtır çıtır 4ler de olmak nasıl bir duygu ya .
Neden ayriliyorsun hedefe ulasana kafar kalsaydinKizlar bana kattiginiz hersey icin tesekkur ederim 5 hafta civari oldu 5 kilo verdim smdilik benim icin yeterli takimin kurallarina uyamacagim icin artik ayriliyorum hepinizi ayri ayri sevdim kendinize cok iyi bakin
evet canimmm cok mutluyummmm64 mü oldun sen
ins canim sende guzel ilerliyorsunn az kaldiiiAyy canim ya darisi basimiza ins benide gaza getirdin simdi
aa ne oldu canim hayirdir neden ayriliyorsunKizlar bana kattiginiz hersey icin tesekkur ederim 5 hafta civari oldu 5 kilo verdim smdilik benim icin yeterli takimin kurallarina uyamacagim icin artik ayriliyorum hepinizi ayri ayri sevdim kendinize cok iyi bakin
canim persembe 50 sumo 20 puanEki Görüntüle 2130767
kızlar listenin son hali bu yenisini pazartesi düzenlicem eklenmek isteyenleri eklerim
Evet canımBir tek ben mi varım?
tekrar teşekkür ederim
Eşimin annesi 43 kgOnun kilosuna insem güzel olur. Ama önce bi normal kiloma döneyim..
Teşekkür ederim
Cok sagol tatlim
ah canim sende haklisin. Görüntülü gorusursunuz artik gurbet olunca bir taraf hep eksik . Esin de gelseydi en azindan bir sure birlikte kalirdiniz.Cok sagol tatlimsali gunu gidiyoruz insallah
Ayyy o kadar tuhaf birşey ki bi yandan sevincliyim bi yandan esimide ozleyecem
Yok canım gelemez isleri var sağlık olsun artıkah canim sende haklisin. Görüntülü gorusursunuz artik gurbet olunca bir taraf hep eksik . Esin de gelseydi en azindan bir sure birlikte kalirdiniz.
Bulamadık hala arıyoruz canım perişanımAfiyet olsun canım . bakıcı ne durumda
Afiyet olsun canım belki akşam vazgeçersin kektensabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
sutlu corba
1 kurabiye
ara
yarim kase cevizli saglikli pudink
aksam
sutlu corba
1 porsiyon kereviz
(toplam 600 ml sut icmisim)
cayin yaninda bir dilim cikolatali kek misafirim var kizlar baska seylerde yaptim sadece kel yiyecem oda ayip olmasin diye
Töm cnmşöyle deyim aktif olurum dediğin zaman gel canım biliyorsun aktif olmak çok önemli kopuyorsun diyetten öbür türlü
amin inşallah
Yemek nerde ben göremedimsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
sutlu corba
1 kurabiye
ara
yarim kase cevizli saglikli pudink
aksam
sutlu corba
1 porsiyon kereviz
(toplam 600 ml sut icmisim)
cayin yaninda bir dilim cikolatali kek misafirim var kizlar baska seylerde yaptim sadece kel yiyecem oda ayip olmasin diye
Off çok zor yaBulamadık hala arıyoruz canım perişanım
Çok beğendim menünü kıymalı biber nasıl oluyorBugünkü menüm
9:00
1 haşlanmış yumurta maydonoz peynir 2 etimek
Ara
Çay 3-5 fındık 2 ceviz
14:00
2 kaşık bulgur eklenmiş salata
Piliç çevirme göğüs kısmından yaklaşık 100gr.
18:00
Kıymalı iç dolgulu közde kırmızı biber
Cacık
Pırasalı muffin kalıbında mücver
Gece yaban mersini ve yoğurt yerim
Black uzun zamandır yok girmiyor kuzumTöm cnm
Blacksee nereletdeğ
tsk ederim canim. Vazgecemedim ama en kucuk dolimi kendime aldim ve hepsini bitirmedimAfiyet olsun canım belki akşam vazgeçersin kekten
Canim 9 da kahvaltina domates biber marul ile sogus yap kocaman bir kase ye. Hem kalorisi az, hem karni hem gozu doyuruyor.Bugünkü menüm
9:00
1 haşlanmış yumurta maydonoz peynir 2 etimek
Ara
Çay 3-5 fındık 2 ceviz
14:00
2 kaşık bulgur eklenmiş salata
Piliç çevirme göğüs kısmından yaklaşık 100gr.
18:00
Kıymalı iç dolgulu közde kırmızı biber
Cacık
Pırasalı muffin kalıbında mücver
Gece yaban mersini ve yoğurt yerim
bugun sutlu corba ictim canim ve kereviz yedim. Ekstra yemek yapmadim. Aksamida guzel atlattim insallah yarin yine 64 cikaromYemek nerde ben göremedim
Off çok zor ya
Çok beğendim menünü kıymalı biber nasıl oluyor
Black uzun zamandır yok girmiyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?