- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.121
Günaydııın kahvaltı yaptımKizlar gunaydinnn napiyosnzz
Evet aç insan uyuyamıyor ama mide küçülüyorsag ol canim. Ananasi dusunmekten uyuyamadim ya kizMidem hurul gurul pek bir acimm Insan ac olunca uyuyamiyor
Oovvv çok güzel bir lezzete benziyor tam esimlik birgün ona yapayım ben teşekkür ederim kuzuSchonerDuft merhaba canım hmen tarif vereyim
Kıymayı baharatlarla tatlandırıp domates soğan biber ve sarımsakla iyice karıştırıyoruz sonra biberleri bu köftemsi karışımla doldurup kapaklı bir fırın kabıyla kapağı kapalı olarak (alüminyum folyo daha pratik oluyor) fırınlıyoruz. Ortalama 45 dk sonra kapağı açıp biberlere karnı yarık gibi çizik atıp ızgara ayarında 10 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsunmunter
Yazarken uğraştırıcı gibi geldi aslında çok pratik bir yemektir
Not: tarifin orjinalinde pirinç kullanılıyor bazı yöreler bulgur ile yapıyor
Sevgiler
Bilmiyorum valla ama yokluğu hissediliyoHadi ya neden acaba
Ben işe tam gun baslayıp oglumda krese baslayınca zorlanmaya basladm
Su an da uyutmuyor buyugu
Cıldırmak uzereyım yorgunluktan
Bugün iyice dikkat et yerleşsin kilo o zaman detoks yapınca 2 3 gün daha dikkatli olmak gerekiyor malesefKizlar dunku kilom detokstan mi geri gelir mi diye korkmustum bugün de 59.2 yim cok mutluyum
Imreniyorum valla ben halen 71 70 arası gidip geliyorumGunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size debu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
Süper bende bugün ölçecem yarın kalori saymaya başlıcamKizlar 3 mart gobek 80 bugun 78 eriyor göbeğim
Merhaba.. Akşam oldu burda..Gün bitsin istiyorum çünkü hemen kahvaltı yapmak istiyorum
Aslında tatlı yemek istiyorum da.. Şekersiz 21 günüm olduğu için meyveyi de öğleden önce yemeye karar vermiştim. Evdeki meyveler bana bakıyor ye beni diye. Ama sabahı beklemem lazım..Hayaller bu emoji hayat ise şu
Annemdeyim el işi yapmaya başladık kurdale den tablo yapmayı düşünüyoruz öncesinde biraz alıştırma yapacam sen naptın kilon ne durumdaSiz napıyonuz gızlar
ben yeni kahvalti ediyorumSiz napıyonuz gızlar
bende dun gece ayniydinMerhaba.. Akşam oldu burda..Gün bitsin istiyorum çünkü hemen kahvaltı yapmak istiyorum
Aslında tatlı yemek istiyorum da.. Şekersiz 21 günüm olduğu için meyveyi de öğleden önce yemeye karar vermiştim. Evdeki meyveler bana bakıyor ye beni diye. Ama sabahı beklemem lazım..Hayaller bu emoji hayat ise şu
kuculsunnn minicik olsunnEvet aç insan uyuyamıyor ama mide küçülüyor
Oovvv çok güzel bir lezzete benziyor tam esimlik birgün ona yapayım ben teşekkür ederim kuzu
Bilmiyorum valla ama yokluğu hissediliyo
Bugün iyice dikkat et yerleşsin kilo o zaman detoks yapınca 2 3 gün daha dikkatli olmak gerekiyor malesef
Imreniyorum valla ben halen 71 70 arası gidip geliyorum
Süper bende bugün ölçecem yarın kalori saymaya başlıcam
Kaçıncı günün şekersiz
7. günde dondurma ile bozmuştum. Ertesi gün yeniden başladım ve 2. günümEvet aç insan uyuyamıyor ama mide küçülüyor
Oovvv çok güzel bir lezzete benziyor tam esimlik birgün ona yapayım ben teşekkür ederim kuzu
Bilmiyorum valla ama yokluğu hissediliyo
Bugün iyice dikkat et yerleşsin kilo o zaman detoks yapınca 2 3 gün daha dikkatli olmak gerekiyor malesef
Imreniyorum valla ben halen 71 70 arası gidip geliyorum
Süper bende bugün ölçecem yarın kalori saymaya başlıcam
Kaçıncı günün şekersiz
ben yeni kahvalti ediyorum
bende dun gece ayniydin
Bende detox kokusu aldimdatsk ederim csnim
Firinda biber dolmasini fibi pek severim
sutu cok seviyorum muslu falan zararliya onlardan tuketecegime corba ile tuketyrm iyide oluyr detoks gibi
Insan uyyyamiyorda dimiii7. günde dondurma ile bozmuştum. Ertesi gün yeniden başladım ve 2. günüm
yememek için direniyorum resmen
Emziren detoksu boyle olurBende detox kokusu aldimda
Ne yazık ki.. saat 11 olsun diye bekliyorum. Son bir saatInsan uyyyamiyorda dimiii
Emziren detoksu boyle olur
vuuuu super gidiyorsun cnm masallahhh
Supersin pancar
Demek kilo veriyosun hrmde bensiz
Sagolun kizlar ama dün aksam ve bugun cok yedim benImreniyorum valla ben halen 71 70 arası gidip geliyorum
Ilac kullanmak zaten ödem yapıyor kuzu. Bırakınca fark ediyorsun zaten ödemin gittiğiniSchonerDuft dikkat ediyorum canim zaten istahim da pek yok ilaci biraktim demistim ya baya iyo geldi birakmak
Olsun 1 hafta yapmakta büyük başarı bence7. günde dondurma ile bozmuştum. Ertesi gün yeniden başladım ve 2. günüm
yememek için direniyorum resmen
Annemdeyim bugün el işi yapıyoruz sen yaptın bugünkimsecikler yokk
nerelerdesiniz kizlar
Pirinç te şekerli aslında ne kadar yediğini yazmamışsın. Afiyet olsun canımAy hadi kaçamaksız bitirdim günü. Yatıyorum.. Resmen günümü abur cuburlara 'kedinin ciğere baktığı gibi bakarak' geçirdim. Bu sebepten kahvaltıda kocaman bir portakal yedim ama şeker ihtiyacım gitmedi. Evde de öyle çok abur cubur varmış ki. Hepsini dolaba kaldırdım son çare. Bari gözümün önünde olmasınlar. Ve bugünkü menüm şöyle,
Kahvaltı
kocaman Portakal
Yoğurt tarçınlı ve kavrulmamış fıstık
peynirli omlet
Öğlen
Pilav, Balık, Salata
Akşam
Kocaman bir tabak pırasa yemeği
(Pirinçsiz)
şeker ve ekmeksiz 2. gün de biter. kalan 19 gün! Bu defa başarabilirim
1 saat yürüyüş 12 Puan
Kol egzersizleri (5 dk) 3 puan
Plank 2 dk 8 puan
100 squat 20 puan
Yoga 20 dk 12 puan
Toplam: 55 puanponcikbirgelincik
Sevgiler
Hee boz hemen çok kilo verdin ya . Bende başlıcam eve geçince bakalımSagolun kizlar ama dün aksam ve bugun cok yedim bengeri alcam verdiklerimi 2 hafta dayandim bi hafta daha dayansam 52 ydim yarin kalori saymaya devam pes etimicem
pilav olmaasaymis keskeAy hadi kaçamaksız bitirdim günü. Yatıyorum.. Resmen günümü abur cuburlara 'kedinin ciğere baktığı gibi bakarak' geçirdim. Bu sebepten kahvaltıda kocaman bir portakal yedim ama şeker ihtiyacım gitmedi. Evde de öyle çok abur cubur varmış ki. Hepsini dolaba kaldırdım son çare. Bari gözümün önünde olmasınlar. Ve bugünkü menüm şöyle,
Kahvaltı
kocaman Portakal
peynirli omlet
Öğlen
Pilav, Balık, Salata
Akşam
(Pirinçsiz)
1 saat yürüyüş 12 Puan
Plank 2 dk 8 puan
100 squat 20 puan
Yoga 20 dk 12 puan
Sevgiler
canim pes etme aynen devam et geven hafta sonu ben varya seker komasina girdim resmen ama pazartesiden itibaren devam ettim ve 64 i gordumm sen benden de iyi bilirsin bu isleriiiSagolun kizlar ama dün aksam ve bugun cok yedim bengeri alcam verdiklerimi 2 hafta dayandim bi hafta daha dayansam 52 ydim yarin kalori saymaya devam pes etimicem
Canım çok güzel şekeri bırakınca birer birer gidiyor kilolar. Pilav hoş gözükmüyor. Akşam da bana az geldiAy hadi kaçamaksız bitirdim günü. Yatıyorum.. Resmen günümü abur cuburlara 'kedinin ciğere baktığı gibi bakarak' geçirdim. Bu sebepten kahvaltıda kocaman bir portakal yedim ama şeker ihtiyacım gitmedi. Evde de öyle çok abur cubur varmış ki. Hepsini dolaba kaldırdım son çare. Bari gözümün önünde olmasınlar. Ve bugünkü menüm şöyle,
Kahvaltı
kocaman Portakal
peynirli omlet
Öğlen
Pilav, Balık, Salata
Akşam
(Pirinçsiz)
1 saat yürüyüş 12 Puan
Plank 2 dk 8 puan
100 squat 20 puan
Yoga 20 dk 12 puan
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?