- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.101
Aynen yag da yakarmis kahvalti da yersenKizlar simdi 2 dilim ananas yedim. Bu meyve nasil guzel bir meyvedir hepsino botirmemek icin kendimo zor tuttum
evet öyleymiş. Sabah a biraktim kalanlari, Simdi hayalini kuruyorumAynen yag da yakarmis kahvalti da yersen
Kesin çıkarsın az yemişsin zaten guzumtsk ederim canim. Vazgecemedim ama en kucuk dolimi kendime aldim ve hepsini bitirmedim
Canim 9 da kahvaltina domates biber marul ile sogus yap kocaman bir kase ye. Hem kalorisi az, hem karni hem gozu doyuruyor.
2 de et yesiginde miktari artirabilirsin 100 gr cok az ben en az yarim kilo yoyorum
Menun cok guzel bol cesitli. Koymali biberi bende merak ettim. Degisik tarifleri cok severimAfiyet olsun
bugun sutlu corba ictim canim ve kereviz yedim. Ekstra yemek yapmadim. Aksamida guzel atlattim insallah yarin yine 64 cikarom
Afiyet olsun bende severim ama artık çok şekerli geliyoKizlar simdi 2 dilim ananas yedim. Bu meyve nasil guzel bir meyvedir hepsino botirmemek icin kendimo zor tuttum
sag ol canim. Ananasi dusunmekten uyuyamadim ya kizKesin çıkarsın az yemişsin zaten guzum
Afiyet olsun bende severim ama artık çok şekerli geliyo
Hadi ya neden acabaYemek nerde ben göremedim
Off çok zor ya
Çok beğendim menünü kıymalı biber nasıl oluyor
Black uzun zamandır yok girmiyor kuzum
sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
sutlu corba
1 kurabiye
ara
yarim kase cevizli saglikli pudink
aksam
sutlu corba
1 porsiyon kereviz
(toplam 600 ml sut icmisim)
cayin yaninda bir dilim cikolatali kek misafirim var kizlar baska seylerde yaptim sadece kel yiyecem oda ayip olmasin diye
tsk ederim csnimSchonerDuft merhaba canım hemen tarif vereyim
Kıymayı baharatlarla tatlandırıp domates soğan biber ve sarımsakla iyice karıştırıyoruz sonra biberleri bu köftemsi karışımla doldurup kapaklı bir fırın kabıyla kapağı kapalı olarak (alüminyum folyo daha pratik oluyor) fırınlıyoruz. Ortalama 45 dk sonra kapağı açıp biberlere karnı yarık gibi çizik atıp ızgara ayarında 10 dk daha pişiriyoruz. Afiyet olsunmunter
Yazarken uğraştırıcı gibi geldi aslında çok pratik bir yemektir
Not: tarifin orjinalinde pirinç kullanılıyor bazı yöreler bulgur ile yapıyor
Sevgiler
sutu cok seviyorum muslu falan zararliya onlardan tuketecegime corba ile tuketyrm iyide oluyr detoks gibiNiye sabah aksam sutlu corba
vuuuu super gidiyorsun cnm masallahhhGunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size debu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
Demek kilo veriyosun hrmde bensizGunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size debu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
Supersin pancarGunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size debu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
Çok iyiKizlar dunku kilom detokstan mi geri gelir mi diye korkmustum bugün de 59.2 yim cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?