Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
ilik su 2 gun kutusu 1 tk pekmez 4 dilim ananas

1 kk suzme peynir
3 yk suzme yogurt
buyuk boy lase ile marul domates biber sogus
3 isirik tb ekmegi
1 tk tereyag recel
1 tk ev yapimi findik ezmesi

ara
1 su bardagi kefir
yesilcay
yarum avuc findik ceviz
1 yesil elma
(aksam yemegi gec kaldigindan arayi gun icine yaydim)

aksam
bol salata
5 parca izgara tavuk
yarim kase mercimek

bogazimi tutabilirsem baska bir sey yemeyecegim

sporum cuma 100 squat 40
cumartesi 100 squat 40

poncikbirgelincik

Afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallah
O tavuk parçalarının her biri elin kadar değildir inşallah

Menüm
Sabah 12:30
1 kase domatesli salata 1 poşet ton balığı
15:00
Süt nescafe
1 avuç tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Ara
1 yeşil elma 1 avuç yaban mersini
Akşam 19:00
Dışarı çıkmayı planlamıştık ama çok yorgundum hazırlanmaya halim yoktu eşim çocukların yemeğinden yedi bende kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 kase yeşil salata üstünde 2 kaşık lor peyniri
1/4 avokado 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
Kapya biber
Çay

Menü yazmaktan sıkılmıyoruz senin hedef kilo kaçtı senin

Afiyet olsun canım

Annemdeyim el işi yapmaya başladık kurdale den tablo yapmayı düşünüyoruz öncesinde biraz alıştırma yapacam sen naptın kilon ne durumda
Kurdele nakışımı yapacaksınız. Ben 5 tane tepsi yaptım. Bohça felanda yapmıştım. El işi yapmak insanı motive ediyor. Nakıştan kolyelerde yaptım. Çok keyifli. Bugün regly oldum çok şükür. Sabah tartılmadım ama şişliğim var daha.

Afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallah
O tavuk parçalarının her biri elin kadar değildir inşallah
sag ol canim.
Tam olarak elim kadar
guzel canim afiyet olsun.

Evet canim bu hafta sut detoksu yapmasam umutsuzluğa dusecektim ama simdi hedefe ulasacagima inaniyorum
Detoks arada işe yarıyor ama dimi. Kalori saysana sende zor mu geliyor sana
Evet hem kurdale hem ip ile şimdi ip ile başladık kurdale boncuk ekleyerek gidecez ben unutmuşum tekrar öğreniyorum. Kolye de çok güzel oluyordur var mı elinde model atabilir misin kolye için..
Regli olunca zaten kafadan 500 gr gidiyor listeye dönene kadar ne kadar verirsin

Canim.saymak zor geliyor tarti yok bazi yemeklerin karsiligi yok bu ara protein yedim iste haftaua da biraz sebze bakalim lahanayi canim istemiyor ama malzeme aldim pazartesiyapicam esimle kahvalti yapmak için vazgectim haftasonu artik pazartsi yapicam

Arkadaşlar Pazartesi'den itibaren kalori saysam diyorum. Zigzag yapamam bazı günler çok az kalori alınıyor. Boy 176 kilo 79,5 sizce günlük kaç kalori almalıyım. Spor yok diye düşünürsek. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Detoks hafta içi daha kolay oluyor iyi yapmışsın. Ortalama sayabilirsin ama zor gelecekse diyetten soğursun

Hmm önce şöyle yapalım bir gün kalori hesapla bakalım kaç kalori tuketiyorsun ona göre kıyaslayalım yaşın kaç peki yaşta soruyor bir bakayım zigzag ta nasıl çıkıyor

Hmm önce şöyle yapalım bir gün kalori hesapla bakalım kaç kalori tuketiyorsun ona göre kıyaslayalım yaşın kaç peki yaşta soruyor bir bakayım zigzag ta nasıl çıkıyor

1500 kalorinin altına hiç inmedim ara öğünlere kuruyemiş eklediğim günler 2000 e bile çıkıyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…