- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.141
Afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallahsabah
ilik su 2 gun kutusu 1 tk pekmez 4 dilim ananas
1 kk suzme peynir
3 yk suzme yogurt
buyuk boy lase ile marul domates biber sogus
3 isirik tb ekmegi
1 tk tereyag recel
1 tk ev yapimi findik ezmesi
ara
1 su bardagi kefir
yesilcay
yarum avuc findik ceviz
1 yesil elma
(aksam yemegi gec kaldigindan arayi gun icine yaydim)
aksam
bol salata
5 parca izgara tavuk
yarim kase mercimek
bogazimi tutabilirsem baska bir sey yemeyecegim
sporum cuma 100 squat 40
cumartesi 100 squat 40
poncikbirgelincik
Menü yazmaktan sıkılmıyoruzKizlar bugun de guzel bitireim artik menu yazmaktan sıkıldım ama yazayim
Kahvalti melemen 1 dilim tam bugday ekmegi ile söğüş domates salatalik maydonoz sogan 2 ceviz
Aksam
Kofte ve salata yogurt dışarda yedik degisiklik oldu bu 5 gun hem. Diyet kitap ev isi cocuklar filan hem yoruldum hem dinlendim guzeldi arada boyle zamanlara ihtiyacim var sanirim
55 canim 3 gun kurusu yedim pnu yazdiktan sonra cok sikinti olmaz sanirimMenü yazmaktan sıkılmıyoruzsenin hedef kilo kaçtı senin
sabah
ilik su 2 gun kutusu 1 tk pekmez 4 dilim ananas
1 kk suzme peynir
3 yk suzme yogurt
buyuk boy lase ile marul domates biber sogus
3 isirik tb ekmegi
1 tk tereyag recel
1 tk ev yapimi findik ezmesi
ara
1 su bardagi kefir
yesilcay
yarum avuc findik ceviz
1 yesil elma
(aksam yemegi gec kaldigindan arayi gun icine yaydim)
aksam
bol salata
5 parca izgara tavuk
yarim kase mercimek
bogazimi tutabilirsem baska bir sey yemeyecegim
sporum cuma 100 squat 40
cumartesi 100 squat 40
poncikbirgelincik
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 12:30
1 kase domatesli salata 1 poşet ton balığı
15:00
Süt nescafe
1 avuç tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Ara
1 yeşil elma 1 avuç yaban mersini
Akşam 19:00
Dışarı çıkmayı planlamıştık ama çok yorgundum hazırlanmaya halim yoktu eşim çocukların yemeğinden yedi bende kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 kase yeşil salata üstünde 2 kaşık lor peyniri
1/4 avokado 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
Kapya biber
Çay
Yok olmaz kayısı kurusu iyidir . Hedefine çok az kaldı senin benimde 5 kilom var hedefime55 canim 3 gun kurusu yedim pnu yazdiktan sonra cok sikinti olmaz sanirim
Evet canim bu hafta sut detoksu yapmasam umutsuzluğa dusecektim ama simdi hedefe ulasacagima inaniyorumYok olmaz kayısı kurusu iyidir . Hedefine çok az kaldı senin benimde 5 kilom var hedefime
Kurdele nakışımı yapacaksınız. Ben 5 tane tepsi yaptım. Bohça felanda yapmıştım. El işi yapmak insanı motive ediyor. Nakıştan kolyelerde yaptım. Çok keyifli. Bugün regly oldum çok şükür. Sabah tartılmadım ama şişliğim var daha.Annemdeyim el işi yapmaya başladık kurdale den tablo yapmayı düşünüyoruz öncesinde biraz alıştırma yapacam sen naptın kilon ne durumda
sag ol canim.Afiyet olsun canım iyi yemişsin maşallah
O tavuk parçalarının her biri elin kadar değildir inşallah
guzel canim afiyet olsun.Menüm
Sabah 12:30
1 kase domatesli salata 1 poşet ton balığı
15:00
Süt nescafe
1 avuç tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Ara
1 yeşil elma 1 avuç yaban mersini
Akşam 19:00
Dışarı çıkmayı planlamıştık ama çok yorgundum hazırlanmaya halim yoktu eşim çocukların yemeğinden yedi bende kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 kase yeşil salata üstünde 2 kaşık lor peyniri
1/4 avokado 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
Kapya biber
Çay
Detoks arada işe yarıyor ama dimi. Kalori saysana sende zor mu geliyor sanaEvet canim bu hafta sut detoksu yapmasam umutsuzluğa dusecektim ama simdi hedefe ulasacagima inaniyorum
Evet hem kurdale hem ip ile şimdi ip ile başladık kurdale boncuk ekleyerek gidecez ben unutmuşum tekrar öğreniyorum. Kolye de çok güzel oluyordur var mı elinde model atabilir misin kolye için..Kurdele nakışımı yapacaksınız. Ben 5 tane tepsi yaptım. Bohça felanda yapmıştım. El işi yapmak insanı motive ediyor. Nakıştan kolyelerde yaptım. Çok keyifli. Bugün regly oldum çok şükür. Sabah tartılmadım ama şişliğim var daha.
Canim.saymak zor geliyor tarti yok bazi yemeklerin karsiligi yok bu ara protein yedim iste haftaua da biraz sebze bakalim lahanayi canim istemiyor ama malzeme aldim pazartesiyapicam esimle kahvalti yapmak için vazgectim haftasonu artik pazartsi yapicamDetoks arada işe yarıyor ama dimi. Kalori saysana sende zor mu geliyor sana
Evet hem kurdale hem ip ile şimdi ip ile başladık kurdale boncuk ekleyerek gidecez ben unutmuşum tekrar öğreniyorum. Kolye de çok güzel oluyordur var mı elinde model atabilir misin kolye için..
Regli olunca zaten kafadan 500 gr gidiyor listeye dönene kadar ne kadar verirsin
Sagol canim benim cici anneyazdın evet bende dedm aynısını savundum seni kuzu
Detoks hafta içi daha kolay oluyor iyi yapmışsın. Ortalama sayabilirsin ama zor gelecekse diyetten soğursunCanim.saymak zor geliyor tarti yok bazi yemeklerin karsiligi yok bu ara protein yedim iste haftaua da biraz sebze bakalim lahanayi canim istemiyor ama malzeme aldim pazartesiyapicam esimle kahvalti yapmak için vazgectim haftasonu artik pazartsi yapicam
Hmm önce şöyle yapalım bir gün kalori hesapla bakalım kaç kalori tuketiyorsun ona göre kıyaslayalım yaşın kaç peki yaşta soruyor bir bakayım zigzag ta nasıl çıkıyorArkadaşlar Pazartesi'den itibaren kalori saysam diyorum. Zigzag yapamam bazı günler çok az kalori alınıyor. Boy 176 kilo 79,5 sizce günlük kaç kalori almalıyım. Spor yok diye düşünürsek. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Yaş: 38Hmm önce şöyle yapalım bir gün kalori hesapla bakalım kaç kalori tuketiyorsun ona göre kıyaslayalım yaşın kaç peki yaşta soruyor bir bakayım zigzag ta nasıl çıkıyor
günaydın kuzu nasılsınGunaydin kızlar
Bende 33 olcamYaş: 38sanırım takımın yaşlısı benim
1500 kalorinin altına hiç inmedim ara öğünlere kuruyemiş eklediğim günler 2000 e bile çıkıyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?