- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.721
NE kadar ödüyorsun . ya diyetisyene gidiyorsun bir artı mutfak masrafı çıkıyor hergün protein yazıyor göçüp gidiyor kesehaftaya senle beraber gideriz muhtemelen
[/QUOTE]***14. TAKİM 564. ETAP***
06Derya (77.60///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)bildirimde bulunmadı
poncikbirgelincik (61.30/60,6/0,7/%1,14)
Orkide1453(59,20///%) listeden ayrılmak istiyor
segus (71.00/70.8/0.2/%0.29)
drdotty(79,70///%)
@SchonerDuft (70,30/70,00/-300/%0,09) 560. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü
14. Takım Ortalaması:
yettı ama aksam ıcın yer bıraktımöğlen az olmuş dicektim ama akşam protein almışsın afiyet olsun
250 mi çokmuş ya .aylık 250 cnmbizimki daha çok sebzeci valla ama yinede pahalı geliyor bana yaa
hiçte beraber gitmeyiz haftaya hıııhben yerimde saymayacam ya bende iyi kilo verecem görecen
az yediğinde malesef böyle oluyoryettı ama aksam ıcın yer bıraktımvc sorunum oldu ama bu hafta yemek az yıyorum dıye sanırım. bu sorun cozulunce daha hızlı verırım
evet sasıyo denge ıyıce.az yediğinde malesef böyle oluyor
ekmek pilavdan sakınsan bol su içsen yeter aslındabenuım asıl sorunum hafta sonlarım ya haftasıonu azcık dıkkat etsem pazartesı bugunku kılomda cıksam bıle daha ıyı verırım.
guzel dengelıyosun sen bak .benımde bu aksam borek var napcamsabah
süzme peynir
domates
salatalık
ara
sütlü nescafe
öğlen
2 ıspanaklı börek
1 bardak ayran
ara
2 ceviz
akşam
patlıcan musakka
1yk yoğurt
ara
yok
3 lt kadar su
30 günde kilo ver programında birinci günümdü.
pılav abur cubur yada dısarı cıkıyoruz genelde dısarda yenıyo .ekmek pilavdan sakınsan bol su içsen yeter aslında
öğlen ve sabah ekmek yemiceksin 2 börek yanına bol salata ve 4 yk yoğurt yada 1 bardak ayran içeceksin. 1 börek 220 kalori civarı ortalama birde bunu düşüneceksinguzel dengelıyosun sen bak .benımde bu aksam borek var napcam
bide dışarda yemek yenmez o alışkanlıktan kurtulduk daha çok sahile gideriz kahve içeriz canlı müzik varsa özellikle uzun otururuz. arada da bara giderizpılav abur cubur yada dısarı cıkıyoruz genelde dısarda yenıyo .
Ben ekmek yemeyecektim ama eşim taze sarımsak almış o da ekmeksiz yakıyor. Öyle yedimdondurmayı keşke perşembe akşam yemeseydinbide bana kalırsa ekmeğini sabah ve öğlen yesen daha iyiolur canım onun dışında güzel afiyet olsun
Bu iki borekten kastin iki dilimcikmi 2 porsiyonmuöğlen ve sabah ekmek yemiceksin 2 börek yanına bol salata ve 4 yk yoğurt yada 1 bardak ayran içeceksin. 1 börek 220 kalori civarı ortalama birde bunu düşüneceksin
bide dışarda yemek yenmez o alışkanlıktan kurtulduk daha çok sahile gideriz kahve içeriz canlı müzik varsa özellikle uzun otururuz. arada da bara gideriz
sen evden çıkmdan hafif şeyler ye yada pilavı eşine itele o kilo alsın
İnşallah verirsin kuzumsabah
süzme peynir
domates
salatalık
ara
sütlü nescafe
öğlen
2 ıspanaklı börek
1 bardak ayran
ara
2 ceviz
akşam
patlıcan musakka
1yk yoğurt
ara
yok
3 lt kadar su
30 günde kilo ver programında birinci günümdü.
2 ADET porsiyon değilBu iki borekten kastin iki dilimcikmi 2 porsiyonmu
Tamam canım ben 2 gündür paylaşıyorum. Yorum yapamadım ama Yaparım
hareketleri kolay görnüyordu ama zorluyor azcıkİnşallah verirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?