Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NE kadar ödüyorsun . ya diyetisyene gidiyorsun bir artı mutfak masrafı çıkıyor hergün protein yazıyor göçüp gidiyor kese haftaya senle beraber gideriz muhtemelen

aylık 250 cnm bizimki daha çok sebzeci valla ama yinede pahalı geliyor bana yaa

hiçte beraber gitmeyiz haftaya hıııh ben yerimde saymayacam ya bende iyi kilo verecem görecen

***14. TAKİM 564. ETAP***

06Derya (77.60///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)bildirimde bulunmadı
poncikbirgelincik (61.30/60,6/0,7/%1,14)
Orkide1453(59,20///%) listeden ayrılmak istiyor
segus (71.00/70.8/0.2/%0.29)
drdotty(79,70///%)
@SchonerDuft (70,30/70,00/-300/%0,09) 560. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü

14. Takım Ortalaması:
[/QUOTE]

[/QUOTE]

nasıl yaaaa 200 gramcıkmı o kadar yemene

aylık 250 cnm bizimki daha çok sebzeci valla ama yinede pahalı geliyor bana yaa

hiçte beraber gitmeyiz haftaya hıııh ben yerimde saymayacam ya bende iyi kilo verecem görecen
250 mi çokmuş ya .
bakalım sen mi ben mi sebze candır ya bana da hep protein verdi 2.ci gittiğim diyetisyen belki ona giderim ama çünkü ona gittikten sonra hamile kaldım

nasıl yaaaa 200 gramcıkmı o kadar yemene [/QUOTE]
aynen haftanın basında 72 kıloydum ama bıde vc sorunum var 3 gundur oyuzden 200 gr bence

UMEYYE ve tugbaFB eğer haftaya listeye dönme kararınız varya bugünden itibaren takımda aktif olmanız menüleri paylaşmanız menülere yorum yapmanız gerekli

benuım asıl sorunum hafta sonlarım ya haftasıonu azcık dıkkat etsem pazartesı bugunku kılomda cıksam bıle daha ıyı verırım.

guzel dengelıyosun sen bak .benımde bu aksam borek var napcam

guzel dengelıyosun sen bak .benımde bu aksam borek var napcam
öğlen ve sabah ekmek yemiceksin 2 börek yanına bol salata ve 4 yk yoğurt yada 1 bardak ayran içeceksin. 1 börek 220 kalori civarı ortalama birde bunu düşüneceksin
pılav abur cubur yada dısarı cıkıyoruz genelde dısarda yenıyo .
bide dışarda yemek yenmez o alışkanlıktan kurtulduk daha çok sahile gideriz kahve içeriz canlı müzik varsa özellikle uzun otururuz. arada da bara gideriz
sen evden çıkmdan hafif şeyler ye yada pilavı eşine itele o kilo alsın

Bu iki borekten kastin iki dilimcikmi 2 porsiyonmu

İnşallah verirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…