- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.701
izin mi istiyorsun listeden ayrılmak mı istiyorsunarkadaşlar merhaba bikaç gündür yazamıyorum çünkü başım çok kötü akşam iğne yaptırdım hiç etki etmedi bu kadar ilaca yarın hacamat yapılacak mı bilmiyorum yazdım kadına ama cevap bekliyorum bu arada listeden de ayrılmak istiyorum ben artı çıktım ki hep böyle oluyor kusura bakmayın
yok cnm listeden ayrılayım sizleri çok seviyorum ama bu kılo verme işim eziyet haline geldi bende buranın sorumluluğu da etkiliyor gecen hafta hiç yapmayacağım süt detoksu yaptım burası için ama bu hafta bozuldu maalesef artık listesiz devam etmek istiyorumizin mi istiyorsun listeden ayrılmak mı istiyorsun
Menüm
Sabah
Limonlu ılık su
2 tereyağlı yumurta
1 domates ve salatalık
1 kk kadar peynir
Yeşilçay
Ara
1 şekersiz kahve
Yarım elma
Ara
1 şekersiz kahve
1 hurma 5-10 çiğ fındık
Avuç içinden az kuru üzüm
Akşam
alinazik
Taze sarımsak
Roka
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
3 top dondurma (eşimle yürüyüşe çıkarsam olacağı bu)
ok canım listeden ayrılmak istiyor diye not düşüyorum o zamanyok cnm listeden ayrılayım sizleri çok seviyorum ama bu kılo verme işim eziyet haline geldi bende buranın sorumluluğu da etkiliyor gecen hafta hiç yapmayacağım süt detoksu yaptım burası için ama bu hafta bozuldu maalesef artık listesiz devam etmek istiyorum
dün kalori sayım fazlaydı birde wc sıkıntım var dophalac içtiğim halde şişlik var ya regli olcam onun şişliği var ya da stresten dün sporda yaptım sırf çıkayım diye ama yok yani haftaya görürüm hemen geçerim 69 u cumaya 68 olurum muhtemelen
arkadaşlar merhaba bikaç gündür yazamıyorum çünkü başım çok kötü akşam iğne yaptırdım hiç etki etmedi bu kadar ilaca yarın hacamat yapılacak mı bilmiyorum yazdım kadına ama cevap bekliyorum bu arada listeden de ayrılmak istiyorum ben artı çıktım ki hep böyle oluyor kusura bakmayın
***14. TAKİM 564. ETAP***
06Derya (77.60///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)bildirimde bulunmadı
poncikbirgelincik (61.30/60,6/0,7/%1,14)
Orkide1453(59,20///%) listeden ayrılmak istiyor
segus (71.00///%)
drdotty(79,70///%)
@SchonerDuft (70,30/70,00/-300/%0,09) 560. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü
14. Takım Ortalaması:
öğrendiysen mantığı bu kendinde verebilirsin aslında. bende haziran ortasına kadar zorlamak istiyorum kendimi .şuan kaç kilosun tartıldın mıkızlar ben bu ara birazcıkta olsa boşladım ama
hem wc sıkıntısı hem regl bayağı ödem vardır şu an sende haftaya senle aynı kiloda oluruz muhtemelen
bende fena gaza geldim (çok saldım kendimi allahtan aldığım gitti ama nerdeyse 3 haftadır vermedimde) ramazana kadar en az 6 kilo hedefim diyetisyeni bırakmayı düşünüyodum ama onada devam edicem maddi olarak zorlasada
inşallah belki pazarawuuuuhaftaya 59 u görürsün ucundan kıyısından inşallah
sağol cnmgeçmiş olsun canım
öğrendiysen mantığı bu kendinde verebilirsin aslında. bende haziran ortasına kadar zorlamak istiyorum kendimi .şuan kaç kilosun tartıldın mı
inşallah belki pazarasenin kilo durumun ne c anım
NE kadar ödüyorsun . ya diyetisyene gidiyorsun bir artı mutfak masrafı çıkıyor hergün protein yazıyor göçüp gidiyor kese68.5 um canım2 hafta önceki kilom mantığını öğrendim ama diyetisyene o parayı verince birsürü para veriyorum dediğini yapayım bari mantığı oluşuyor bende 1 ay daha gidiyim dedim ama bakalım c.tesi ne diyecek
dondurma en hafıf tatlıdır bence bozmamıs afıyet olsun guzel menun.Menüm
Sabah
Limonlu ılık su
2 tereyağlı yumurta
1 domates ve salatalık
1 kk kadar peynir
Yeşilçay
Ara
1 şekersiz kahve
Yarım elma
Ara
1 şekersiz kahve
1 hurma 5-10 çiğ fındık
Avuç içinden az kuru üzüm
Akşam
alinazik
Taze sarımsak
Roka
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
3 top dondurma (eşimle yürüyüşe çıkarsam olacağı bu)
öğlen az olmuş dicektim ama akşam protein almışsın afiyet olsunkızlar gunaydınn
dunku menumSchonerDuft
sabah: muslı 1 bardak sut
oglen :4 yk bakla ve az yogurt
ara: 1 yesıl elma
ara: 1 turk kahvesı
aksam :tavuk ızgara salata
yarım dılım tambugday ekmegının kabugu :)(ıcını oglum yedı)
ara: 2 fıncan cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?