Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar merhaba bikaç gündür yazamıyorum çünkü başım çok kötü akşam iğne yaptırdım hiç etki etmedi bu kadar ilaca yarın hacamat yapılacak mı bilmiyorum yazdım kadına ama cevap bekliyorum bu arada listeden de ayrılmak istiyorum ben artı çıktım ki hep böyle oluyor kusura bakmayın

izin mi istiyorsun listeden ayrılmak mı istiyorsun

izin mi istiyorsun listeden ayrılmak mı istiyorsun
yok cnm listeden ayrılayım sizleri çok seviyorum ama bu kılo verme işim eziyet haline geldi bende buranın sorumluluğu da etkiliyor gecen hafta hiç yapmayacağım süt detoksu yaptım burası için ama bu hafta bozuldu maalesef artık listesiz devam etmek istiyorum

dondurmayı keşke perşembe akşam yemeseydin bide bana kalırsa ekmeğini sabah ve öğlen yesen daha iyiolur canım onun dışında güzel afiyet olsun

ok canım listeden ayrılmak istiyor diye not düşüyorum o zaman

***14. TAKİM 564. ETAP***
06Derya (77.60///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)
poncikbirgelincik (61.30///%)
Orkide1453(59,20///%) listeden ayrılmak istiyor
segus (71.00///%)
drdotty(79,70///%)
@SchonerDuft (70,30/70,00/-300/%0,09) 560. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü

14. Takım Ortalaması:

***14. TAKİM 564. ETAP***

06Derya (77.60///%)
GamzeK17 (62.70 ///%)bildirimde bulunmadı
poncikbirgelincik (61.30/60,6/0,7/%1,14)
Orkide1453(59,20///%) listeden ayrılmak istiyor
segus (71.00///%)
drdotty(79,70///%)
@SchonerDuft (70,30/70,00/-300/%0,09) 560. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü

14. Takım Ortalaması:

hem wc sıkıntısı hem regl bayağı ödem vardır şu an sende haftaya senle aynı kiloda oluruz muhtemelen

bende fena gaza geldim (çok saldım kendimi allahtan aldığım gitti ama nerdeyse 3 haftadır vermedimde) ramazana kadar en az 6 kilo hedefim diyetisyeni bırakmayı düşünüyodum ama onada devam edicem maddi olarak zorlasada

geçmiş olsun canım

wuuuu haftaya 59 u görürsün ucundan kıyısından inşallah

öğrendiysen mantığı bu kendinde verebilirsin aslında. bende haziran ortasına kadar zorlamak istiyorum kendimi .şuan kaç kilosun tartıldın mı

öğrendiysen mantığı bu kendinde verebilirsin aslında. bende haziran ortasına kadar zorlamak istiyorum kendimi .şuan kaç kilosun tartıldın mı

68.5 um canım 2 hafta önceki kilom mantığını öğrendim ama diyetisyene o parayı verince birsürü para veriyorum dediğini yapayım bari mantığı oluşuyor bende 1 ay daha gidiyim dedim ama bakalım c.tesi ne diyecek

NE kadar ödüyorsun . ya diyetisyene gidiyorsun bir artı mutfak masrafı çıkıyor hergün protein yazıyor göçüp gidiyor kese haftaya senle beraber gideriz muhtemelen

dondurma en hafıf tatlıdır bence bozmamıs afıyet olsun guzel menun.

kızlar gunaydınn
dunku menum SchonerDuft
sabah: muslı 1 bardak sut
oglen :4 yk bakla ve az yogurt
ara: 1 yesıl elma
ara: 1 turk kahvesı
aksam :tavuk ızgara salata
yarım dılım tambugday ekmegının kabugu :)(ıcını oglum yedı)
ara: 2 fıncan cay

öğlen az olmuş dicektim ama akşam protein almışsın afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…