- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.241
bugün iyi kalori harcamışsındır canım
yat dinlen canım yarına sıkı başla
yok ya herşey düzensiz oldu 5 gündür doğru dürüst su içemedim spor yapamadım bir şişkinlik var basküle çıkmaya korkuyorum cumaya kadar çıkmayacam :18:
iyi haftalar arkadaşlar,eşim sabah 5 te çıktı evden bizde oğlan uyandık ben musli yedim oğlumun kahvaltısını yaptırdım buraya geldim,şu b fite deneme için gidicem ama bi burda oluyorum bir annemde karar veremedim bir türlü.......
iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)
fatoşş hayatım ya ben daha yeşil çay alamadım markete uğramıştım cuma günü eve giderken ama bulamadım ki kaç yere baktım bergamaotlu yokk
diyorum ki acaba bu sallama değil demleme yeşil çaylarda aktardaki gibi etkilimidir sence?
bu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri
şimdi form çay içiyorum
su içesim gelmiyo hiç yaaa
inşlh artı olarak dönmemişsindir biliyosun elma diyetini bırakınca geri alman çok kolay
diyetleri sormuşsun canım hollywod diyeti 5 günde 5 kilo dukan diyeti
ama sanırsam elma diyetini önce yapıcam veya 5 günde 5 kilo biraz şaşıtmam lazım bünyeyi
yoksa sen de benim gibi et ve hamur işi muptelasımısın:)))
kızlarr walla ben deli gibi su içerimm dünde bi tanıdıkla karşılaştık öle sohbet v.s edrken ayy sana ne olmuş bölee kilolu görünce şaşırdımm seni dedi bu senmisin gerçekten fadikcimmm alla alla yaa tamam kilo aldıkta tanınmıycak kadar değil heralde sinir oldum kadına bende ona dedim ki ayyy canımm seninde yanakların kırılmışş hayırdır yaş daha 27 değilmii
tabii kadının halini bi görünn napmm oda beni kızdırmasaydıı
su içç bol bol dedi bende dedimki zaten 3 lt geçiyo içtiğimm ama su zayıflatır dedi bu sefer bende dedim ki zaten vücudumda ödem oluşuyoo atabilsem böle olmazdı dimi dedim gıcık şeyyy
canımm dietisyene katılıyorumm bi şok gerek
bu arada ben artık eczanede tartılıcam çünki dün akşam tartıldım duşa girerken sonuç iyiydi hatta saşırdım bukadar olmaz die düşündümm acaba annemdeki ve bizdeki tartıda bi gariplik mi var dijital yaa artık güvenemiyorum hangisi daha doğrudur acaba?
ya arkadaşım biliyomusun bazen umutsuzluğa kapılıyorum.22 kilo anacım ya ver ver bitmez ta ne bilim.Bu arada dün karar aldık 2012 sonbaharına kadar çocuk yok.Çünkü ikimizin de işi daha doğru düzgün oturmadı bile((Bari ben de o arada kilomu toparlayıp sabitleyim diyom ama bitmez giib geliyo bu kilolar (
evet yaa bnmde 20 kilo fazlam var nasıl vercez :26:
moralim çok bozuk derste çalışamıyorum ki. ya akıl var mantık var finallerin ortasında kep töreni yapılır mı yaahu. o kepi havaya attığımda bnm rahatlamış olmam lazım. ama bn yarın ki sınavı düşünüyo olucam. bu arada kep töreni yarın. katılamıycam yaşasın kicüppem yok. geçen hafta çarşamba okula gitmedim o zaman vermişler. e perşembe 19 mayıstı cumada okul yoktu.arkadaşlarımda haber vermemişti son günde cumaydı. annemler çok zorluyo başka yerlerden buluruz cüppeyi ama bi kere arkadaşlarıma kızdım hiçte gitmem efendim banane
kızlar sölemiycektim ama dayanamdım 5 günde 5 kio diyetine başladım bugün,sonunu getiremezsem dalga geçmeyin sakın haaaa.................
canımm gülmeyizde 5 günde 5 kilo fazla değilmi vücut için zararı olmasın sakın:26::26::26:
kolay gelsin kaptancım ya bi de veletlere bu yorgunlukla göz kulak olmuşsun helal olsun.Valla öğretmenlik cidden kutsal meslek.tebrik ederim
evet bende öyle olmak istiyom oturan taş gibi hatun
ama şu an oturan boğa gibiyim
güle güle canım yarın grşmk üzre inşlh
selam kızlar bugün kermes var diyordum okulda ya hani. kermesi 1 kepçe mantı 3 sgara böreği ve 1 dilim baklava ile kapattım. bunada şükür yaa. pastalardan yemediğm.onun dışıında sadece salata ve elma yedim kahvaltıda ve acıktıkça.1000 kalori olmuştur. ee siz ne yaptınız kuzular.
iyi akşamlar kızlar,45 dakika sporumu yaptım sonra oğlanı parka götürdüm bişey dikkatimi çekti genelde yusufu parka ya sabah yada akşama doğru götürüyorum ve genelde aynı insanlarla karşılaşıyoruz bazı kadınlar var kurumuş kabuğuna girmiş bazılarıda benim gibi tombiş zayıf olanlar genelde bişeyler yiyorlar ya çekirdek ya ıvır zıvır ama türk insanın mantığı şişman birini görünce yemiş yemiş s..m.ı.ş derler hiç katılmıyorum genetik meselesi yaratılış meselesi .........
siteyi turladık oğlan yoruldu kendini bana taşıttı benim oğlan biraz ağır belim ağrıdı sitenin spor aletleriyle spor yaptım ama sonra ne yaptım bir magnum yedim çok pişmanımama biraz sonra yarım saat daha spor yapıcam şeytana uydum allah affetsin
kızlaaarr ben yarın elma diyeti yapacam cumaya kadar. bu haftada kilo veremezsem üzülecem çünkü. biliyorum her hafta kilo veremeyebilirim.çok normal ama birara tıkır tıkır gidiyordu kilocuklar. şimdi tökezleyerek gidiyor. 78 de böle bir dirençle karşılaşacağını tahmin etmiştim zaten. çünkü en son bu eve taşındığımda 78 dim. ve ondan sonrası taze kilolardı. tıkır tıkır vermeye başlarsam yine bir dirençte 72 de bekliyorum. çünkü azda olsa vermem lazımdı geçen hafta
rüya gibiydi nasıl olsun
öyle dangıllar çok geçen hafta bizim burda bir avm var 10 sene önce beraber çalıştığımız benden 6 yaş küçük bir arkadaşla karşılaştık o da doğum yaptı bebeği benimkinde 5 ay büyük neyse hemen bana aaaa sen ne kadar kilo almışsın dedi salak kendi benden şişmandı kaç kilosun dedim tartılmadım ama 73 falan dedi bende bende seni tanıyamadım ne olmuşsun böyle dedim ben 70 kiloyum dedim hıııı benden kısamısın falan dedi yanyana durduk onun ayağında topuklu vardı benim spor ayakkabı aa aynıyız dedi bende kızım sen benden 6 yaş küçüksün ama benden büyük duruyorsun dedim lafı oturttum bişey diyemedi....
kaptan nerde bugün uğradı mı kızlar. geçmişe çok bakamadım. amaşalah paylaşım bol olunca.
gülçinnnnn ordamısın kızzz
bende kalkıp yarım saat daha yürüsemmi diyorum ya da mekik çekeyim biraz yapıştı kilolar gitmiyo artık
şöyle birinin siğirli değneği olsa bizi çıtır yapıverse ne kaddannn makbule geçer :86:
aslı uyudu kaldı sanırsam
şimdi iyidir inş aranız
vay bee demek liste tutuşturdun çocuğun eline şunla görüş bunla görüşme diye süpersin
günaydın kızlar listeyi yapıyım geliyorum...............
sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/
günaydın canımgünaydın kızlar listeyi yapıyım geliyorum...............
sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?