Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ya herşey düzensiz oldu 5 gündür doğru dürüst su içemedim spor yapamadım bir şişkinlik var basküle çıkmaya korkuyorum cumaya kadar çıkmayacam :18:

inşlh artı olarak dönmemişsindir biliyosun elma diyetini bırakınca geri alman çok kolay

diyetleri sormuşsun canım hollywod diyeti 5 günde 5 kilo dukan diyeti
ama sanırsam elma diyetini önce yapıcam veya 5 günde 5 kilo biraz şaşıtmam lazım bünyeyi

Allah kavuştursun canım

iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)

çok sağol güzelim
evet malesef öyle

bencede demleme yeşil çay daha etkili ama bende uğraşmıyorum sallama kullanıyorum zaten sabahları bir bardak içiyorum

bu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri

şimdi form çay içiyorum

su içesim gelmiyo hiç yaaa

benimde öyle ya havalar bi ısınsa istemeden de içerdik suyu bugün sivasa geldim buuzz gibi canım hiç su istemiyor

evet şaşırsın bünyeler

yoksa sen de benim gibi et ve hamur işi muptelasımısın:)))

ben ben ben ben ben

yaşasın kötülük

bi eczanede tartıl canım bakalım o ne diyecek

evet yaa bnmde 20 kilo fazlam var nasıl vercez :26:

ya kızlar 20 kilo nedir ki ben ne yapayım
moralleri bozmak yok

canım bence gitmen gerekli sonra üzülmeyesin

kızlar sölemiycektim ama dayanamdım 5 günde 5 kio diyetine başladım bugün,sonunu getiremezsem dalga geçmeyin sakın haaaa.................

yok canım sen başla inş bozmayacaksın

canımm gülmeyizde 5 günde 5 kilo fazla değilmi vücut için zararı olmasın sakın:26::26::26:

ben yapmıştım canım bişey olmamıştı bana

kolay gelsin kaptancım ya bi de veletlere bu yorgunlukla göz kulak olmuşsun helal olsun.Valla öğretmenlik cidden kutsal meslek.tebrik ederim

teşekkür ederim canım sağol

evet bende öyle olmak istiyom oturan taş gibi hatun

ama şu an oturan boğa gibiyim

güle güle canım yarın grşmk üzre inşlh

süpersin canım ya

güzel ucuz sayılır canım

aha yaza geliyor ki bu dondurmalar bizi yakacak :18:

canım şimdiden elma diyetinde başarılar dilerim

rüya gibiydi nasıl olsun

maşallah

süpermiş ya işte benim öyle diyecek kimsem yo onlar söylüyor ben susuyorum

kaptan nerde bugün uğradı mı kızlar. geçmişe çok bakamadım. amaşalah paylaşım bol olunca.

uğradım canım uğradım

çok şükür bitirdim geçmişi oku oku bitmiyor

bugünkü menüm
kahvaltı yapamaım okula gitmem gerekiyordu nöbetçiydim çünkü
ara yarım yeşil elma
öğle bir kepçe çorba
2 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
bir dilim ekmek
akşam 2 kepekli ekmekle yapılmış tost

yarından itibaren elma diyetine devam

yedi mesajı buldum mu acaba.hepiniz de cıkmıssınız ben kimle yazıscam kendi kendime doldurayım bari:)

ben de cıkıyım bari film falan mı izlesem napsam pff yarın 2 ye 20 kala dersim:))

sınavım çok kötü geçti (az mutsuzum)
sevgilimle konuştum ayrılmayı düşünerekten konuşmaya başladım. hatta sorunların az birazını söyledim. ayrılık olayınıda çıtlattım.öyle bişi düşünme bu aralar sana çok ilgisiz davrandım haklısın.en iyisi yüzyüze konuşmak dedi (mutluyum) seni harbiden seviyorum demesi içimin yağlarını eritti
bi akrabasıyla konuştum az önce her erkeğin 1 tane sevgilisi olduğunu düşünüyosan yanılıyosun.çünkü etrafında ki k*şarlar rahat bırakmaz dedi. ama o şöyle düşünüyodur (başka bi kız olma ihtimaline karşı)seni seviyosa onun için önemli olan sensin onlar geçicidir. sana düşen sadece sabır ve üstüne düşmemek dedi ne kadar haklı sizce :/

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr sabah kahvaltımı paylaşıyorum
1.tane sandviç.
bukadar yanına bide şekersiz çay ofiste kahvaltılıklarım var sanıyodum ama bitmişş bende tekrar aşağıya inip markete gitmek istemedim arkadaşıma söledim geliken bir tane sandviç aldı.yani anlıyacağınız kızlar daha yeni kahvaltımı yaptım :26:

aynalar 15
pinkcat 8
triptofan 16
rosebery 13:78::78::78:
irras 8:82::82::82:
fdm izinli
selinay2002 11
ayşen_34 47
emidaf 51

14. takım üyelerinden 7 mesajdan az paylaşım yapan bulunmamaktadır,hepinizi öper keyifli paylaşımlar bekleriz

bence haksız ve onun akrabası olduğu için taraflı söylenmiş birşey.eğer gerçekten seni seviyorsa asla etrafına kaşarları almaz benim görüşüm bu.bu düşünceyi de asla savunamam.adam kasarlarla gezsin eglensin en cok beni sevio nasılsa bana döncek.nasıl bir görüştür bu.asla kabul edilemez.ve her erkek bunu yapmaz.daha cok geciş döneminde olan ve karakteri oturmayanlar yapar.en hafif bu kadar konusabilirim bu konu hakkında.
günaydın kızlar listeyi yapıyım geliyorum...............
günaydın canım

günaydın kızlar nasılsınız?dersim 2 ye 20 kala oturuyorum öyle tv izliyorum.bugün ne giysemi:)

canım bak kızma ama,ailede sevgilinde pek sana uygun değil bence,mutlu olamazsın ne demek böle şeyler ya insan sevdiğine bakmaya kıyamaz,kırılacak üzülecek diye kendinden vazgeçer bazen,hiçbir ayrılık sevgilerini bitirmez aksine güçlendirir,hiçbir ortamda aldatma diye birşey geçerli değildir ben olsam çoktan tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...........54:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…