- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.281
ayşemm canımm ya biz elma dietine haftaya pztesi başlıyozzz hııı kafam karıştı benimmm
ama bence haftaya başlamak iyi fikir 1 haftalık nekadar vericez görmüş oluruzzz hemmm dimiii
nedemek canım benimmm teklifim herzaman geçerli ve inan samimi
kilolar gitmezse nerey gidiyommm bacımm gidemem kii walla da gitmemm
heleee ablamla hiç gitmemmm yaa ufffffffo yanımda dal gibii bense odunnn gibiii yok yok olmazz
delimisin bacım ne olacak 70 kiloyuzda hepten tosun değiliz demi
balık etliyiz :125:
git gez kafa dağıt yahuu yerimizede eğlen bizim için tatil matil hak getire
ancak annemlere giderim o da ben tek giderim teyzmeler felan toplaşırız kiraz mevsiminde annemleirn evinde orasıda yazlık gibi zaten :87:
kızım gez toz ya ne demek odun.65den sonrası zaten normal kilo senin için.Şu anda da balık eti kesinlikle.Odun modun deme yaf kendine.Hem mis gibi tatil bidaha taaaaaa seneye kadar gidemiycen.Bi de şöle düşünebilrisin oraya gittiğinde.Bu beni bu şeilde son görüşünüz.Seneye buralar benden sorulacak ona göre ayağınızı denk alın.bölece daha bi gaza gelirsin hem
ablama görsen canımmm genç kız gibi maşallahhçocuklar benim diince millet bi afallıyoo şöylee bi bakıyoo hatunnn güzeldeee
wallaaaa gitsem bile onlann yanyana durmanmmm uffff
gerçi bak ben böle diyorumda ayyy yokkk yaa benim bacımm bitanedirrr motive ediyo beni sağolsunnn takma kafana bak kötü durmuyo felan filannn diee
doğru sölüyosunnn balımm hem belkimm veririm dimii yaniii bellimi olurr daha önümüzde 1 ay varrr :97::97::97:
bakındınızmı resme kızçeler siliyom :98:
baktık bacım silebilin.Köpiş kimin çok şeker ya
Bu arda ev tam kafa dinlemek için.Şöle sesin olmadığı bi yere o kadar hasretim ki resmen başını dinlemeye yer.inş güzel bi tatil olur seninki de ayşemim.hem ailende olcak ohhh daha ne istiycen
sigaramı içip işlere kalkıyorum akşama yeşil mercimek yemeği yapıcam
ahhh şöle ekmek salata yemek yemek ne kadann özledim
yemeklerde salata yiyesim bile gelmiyo artık ekmek yok şöle bandıra bandıra
ben de özledim sulu yemeğin içine ekmek doğrayıp onu yemeği ama 38 beden olmak da istiyorum.Neyse mücadele ede ede gitcek ubnkilolar.Fadik kız benim de çıkmam gerekiyo.Yemeğe gitcem ordan da dışarı işleri var onları halletmem lazım.Kociş de dio ki hep bilgisayar başındasın kiminle konuşuyon
canım benim boy yok ufak tefeğim anlıycan.Oyüzden sanırım bu 22 kiloyuay ben 38 beden asla olamam40 bedene razıyım
iri yapılıyım kemikliyim 38 beden olmam için herhalde 50 55 kilo olmam lazım
bend ekalkıyom canım
güle güle canım iyi dersler.kızlar ben hazırlanıp cıkıcam öptüm hepinizi:)
ayyy bi kalktım masadan herkesler gidiyoo yahuuu ama iş güç doğru sölüyosunuz kızlarr bende dersime bakimm birazzz
dört gözle bekliyorumm siziiiiamannn beni yanlız bırakmayınn sakın olurmu öpüyorummm kolay gelsin hepimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?