Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok geçmiş olsun.Allah korumus.

esoşş edooşşş nabersiniz bacılarr..

cnm nasılsın geçmişi okuyodum anca gördüm.hepsini de okuyamadım

kızlar bugün hafıza kartında ki resimleri pc ye attım orda hamilelik resimlerim var ay görünce çok fena oldum bildiğiniz tam bir dünyaymışım eğer becerebilsem koyardım buraya biraz moral olurdu size....

hangi dondurma 77 kalori kız. fruttare 67 kalori diyodu reklemada ama onun güzel olacağını düşünmüyorum anans filan sevmem ben öle. bana maraş dondurması olacak yaaa. çok açııımmmmm. akşam salata yemiştim doyurmadı benim gibi oburu salatacık

öyle dangıllar çok geçen hafta bizim burda bir avm var 10 sene önce beraber çalıştığımız benden 6 yaş küçük bir arkadaşla karşılaştık o da doğum yaptı bebeği benimkinde 5 ay büyük neyse hemen bana aaaa sen ne kadar kilo almışsın dedi salak kendi benden şişmandı kaç kilosun dedim tartılmadım ama 73 falan dedi bende bende seni tanıyamadım ne olmuşsun böyle dedim ben 70 kiloyum dedim hıııı benden kısamısın falan dedi yanyana durduk onun ayağında topuklu vardı benim spor ayakkabı aa aynıyız dedi bende kızım sen benden 6 yaş küçüksün ama benden büyük duruyorsun dedim lafı oturttum bişey diyemedi....

ay adını unuttum kız algidanın bi dondurması işte
ne bileyim arkasında 77 kalori yazıyodu kandırıyolarmı bizi yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…