Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada listeye ne zaman dahil olcam kaç günüm kaldı:5: kendimi dış kapının dış mandalıymış gibi hissetmeye başladım houyy:43:

olur mu canım bu hafta ekler kaptan seni delisteye.ben koşu bandımdan memnunum. katlanıyo. uzay yürüyüşü hakkında fikrim yok kas yaparmı bacağa acaba? zor bişey ben fitness da 10 dk ancqk dayanmıştım ona.kız ladıklarının resmini koyda görelim. ya haftasonu kızlar fotolar koymuş filan ama ben kaçıordım aşkolsun yaa.. gelde kıskanmaa.

selam kızlar kuzuları uyuttum geldim,bi sigara içem bari bi türlü bırakamıyom yaaaa...

o kadaaa su içmişim ki. yürüyüşüm bölünüyo arada bir bende bölünmüşken geliyom 1 dk cık. ya benim şu meteye içim acıyo yaa..ilk defa ir diziye bu kadar kaptırdım kendimi.

bugunki menüm

1] makarna (haşlanmış) 100 gr 132
[2] Süper Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 230
[3] Pizza Hut ince hamurlu peynirli 4 DİLİM 600
[4] Fanta (portakal) 100ml 49.7
[5] Karpuz 100 gr 26
[6] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[9] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70

Toplam : 1295.7 kal.

bugunki menüm

1] makarna (haşlanmış) 100 gr 132
[2] Süper Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 230
[3] Pizza Hut ince hamurlu peynirli 4 DİLİM 600
[4] Fanta (portakal) 100ml 49.7
[5] Karpuz 100 gr 26
[6] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[9] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70

Toplam : 1295.7 kal.

kalorisi iyi kuzu ama biras fazla geldi bana sanki....

hehe kız bu en az yemiş halimmm dondurma eşantiyon çıktı :1: pizzada eşantiyon çıktı ya ben aç kaldımmı elim ayağım kolum bacağım felaket oluyor ya şeker olabilirmi bende hiç gelemiyorum açlığa
ailemdede var şeker

bencede karbonhidratı çok. pizzaları arka arkaya değilde 2 dilimini öğle 2 dilimini akşam yediysen süper. dondurmada eh neyse de kola olmasaymış. neyse canım da yarın telafi şart. biliyosun kalorisinden ziyade lifli yemek de önemli. mesela uzuuuunnn bir liste ilede 1200 ulaşmak bende çok iztiyorum.ama genelde aynı sneinki gibi kısa bi listede hemen 1200 oluyor. sebze çok öenmli ya.perşembe pazarımız olduğu için bu hafta bişe bulamadım markette.

hehe kız bu en az yemiş halimmm dondurma eşantiyon çıktı :1: pizzada eşantiyon çıktı ya ben aç kaldımmı elim ayağım kolum bacağım felaket oluyor ya şeker olabilirmi bende hiç gelemiyorum açlığa
ailemdede var şeker

şeker yoktur inşallah da. bence şundan olabilüü. ekmek tarzı veya aburcubur yediğimizde hemen acıkıyoruz. protein et süt yeyince uzun süre tok tutuyor. aynısı bende oluyo hele yüküm ağırsa gelir gelmez hemen elim ayağım titrer. şu bilgisayarda kocaman ya okuma bayramı bitsin götürmeycem okula. gelince kollarım kopuyo..ve hemen yemeğe yumul tabi. ama bugün öle yapmadım domates salatalık ve elma yedim akşam sadcene:nazar::nazar::nazar:haaa birde peynir çok az. birde şekersiz neskafe. daha da sayarmışım. yok yok bu kadar birazdan da mindivan 5i biryerdemi içerimm..ohhhh

ailemdede var şeker

bi ölçtür canım genetiklik varsa ihmal etme...

bu hafta ben böyle gidersem kiilo fln veremicem :1:

canım sende benim gibi tatlıcısın galiba. şu tatlıya yenilmezsek 1 kilo 1 kilo gider haftada ama. imdi ya 200 ya 400 yada hiç gidiyo. :59::59:gel senle anlaşalım cumaya kadar abur cubur şekerli bişe yemeyelim bakalım her haftadan farklı olacak mıı? :66::66:

bak sen karoline kırmızı çamaşırı çıkarttı. nasıl kandıracağını biliyo erkekleri. bakalım ali yenilecek mi tuzağa.

Back
X