Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elma diyeti yapan var mı nasıl bişi bende yapmak istiyorum :/

canım yapmadım şok diyete karşıyım. yani hemen geri geleceğini düşünüyorum kiloların. yapayım diyorum ama vazgeçiyorum.bilmiyorum kararsızım. neyse de şöle oluyo canım. sabah cillop kahvaltı ondan sonra her 2 saatte bir yeşil elma başka bişe yok. bende elma aldım ama ara öğünlerde ve acıktıkça yiyorum. hemde cildi güzelleştiriyomuş.

catlak kemik ve fatma sizin cuma günkü kilonuz neydi. bide catlak kemik hedef kilonuda söyler misin canım

cuma günü 67 çıkmıştım. hedef kilom için 45-50 düşünüyorum ama vücut analizine girmem lazım :/ 50 diyelim

iyiyiz sen nasılsın :) (ya ben bu sen olaylarına girince kendimi kötü hissediyorum en iyisi abla diyim yaaaa)

bi mazuratım var ben ne zaman listeye dahil olcam:5:

ne ablası datlım. kızın psikolojisini bozma. valla ebn koca koca çocukalrı var seliye esraya filan abla demiyom bak. sen kaç yaşındasın kine?

canım sende benim gibi tatlıcısın galiba. şu tatlıya yenilmezsek 1 kilo 1 kilo gider haftada ama. imdi ya 200 ya 400 yada hiç gidiyo. :59::59:gel senle anlaşalım cumaya kadar abur cubur şekerli bişe yemeyelim bakalım her haftadan farklı olacak mıı? :66::66:

yapalım valla ya bi hafta kaçamak yapalım bi hafta hiç yapmayalım en iyisi :1:

kız tickerını değiştimeyi mi unuttun. bende seni 69 sanıyodum.süper hızlı veryosun galiba.:nazar::nazar:

ayda 1 kere tartılıp ondan sonra tickerra yazmaya karar verdim. haziranın 6.da tartılmam gerekiyo aynı zamanda regl dönemime denk geliyo :/ 3 haziranda tartılcam o yüzden. değiştircem tickerıda hiç sevmiyorum

elma yemekten midemiz bulanmazsa iyi :60:

kız söyleme dicem annene ama nasıl olcek :27:

annemi bir aydır görmedim geçen yengemle konuşmuşlar ayşeni görsen zap zayıf oldu tanıyamazsın

ayy dedimmm çok mersi hayatımmm koltuklarım kabardı..annemde merak ediyo nasıl oldun nasıl oldun
belki pzrtsye gelecekler abimle :98:

bide yooo aynısın diyormuş annen :27:

tamam hocamız sensin canım

enginnn tecrübelerini paylaşırsın biizmle :64:

danışma ücretini alırım ama :60:

kızlar ben mutfaga kalkıyorum bilin bakalım ne yapıcam :27:

eşim tutturdu bana pudingli kek yap diye kaç gündür boşver yaa kim yiycek sen hepsini bitiremezsin kalır diye kandırıyodum ama küçük borcamda yap bişi olmaz dedi :5:

kalkıyom yapmaya bu adam benim nefsimle oynuyo resmen :111::111:

şimdi kocanı öldür diyecem ama kocaa kolay bulunmuyor ki yenisini nerden bulcan :52:

Kızlarr beni de aranıza alırmısınız...:61:

1. kişilik yer var canım dur ben sana özel bi mesaj atayım :40:

yer varsa neden olmasın .kaptaaannn yer varmıı??

var canım 1. kişilik yerimiz özel mesaj yazdım zaten

evet canım bende aldım elma. kilosu 6 küsür lira burda. orda ne kaaa.elma alınca zengin sandılar beni vala.

çok pahalı ya burda 2.5 lira

esoş ben spora gidiyorum.. sen ne kadar yapıyorsun spor. 45 dk yapcam ama belkide 60 dk olabilüüü..çok açım yineeee.. 2 gündür öğlen yiyorum akşamda sadece elma veya salata yiyorum bu yüzden karnım gurulduyo şu anda. salata keser mi bu koca gövdeyii. bu arada irras ve fdm nerde izinli mii?

fdm hazirana kadar izinli canım ama irras çok nadir geliyor :20:

var canım 1. kişilik yerimiz özel mesaj yazdım zaten

çok pahalı ya burda 2.5 lira

fdm hazirana kadar izinli canım ama irras çok nadir geliyor :20:

yok ya akşamları geliyorda sen yoktun bu akşam. bende yürüyüşteydim. seli vardı eda vardı. öle işte artık yoklama olmuyo muu??

20 yaşında ast :/

astsubay mı neden anlaşıldı canım

bu arada listeye ne zaman dahil olcam kaç günüm kaldı:5: kendimi dış kapının dış mandalıymış gibi hissetmeye başladım houyy:43:

canım takıma girdin sende fatmada bu cuma listedesiniz

:))) evet fotoları koyduk ama kim kimdir karıştırıyorum :/ arada isimlerle hitap ediliyo isimleride bilmiyorum işin kötüsü:50:

ben aslı canım tanıtıyım kendimi

ya kızlar bu kalori sepeti ne kadar güzel birşeymiş ya

ya bi ben üye olamadım üye oluyom msnye mesaj geliyo tıklıyom ama aktifleşmiyo ya :26:

Back
X