- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.461
ayyy cemile çocuğu aldıramayacak galiba.üffff.bu dizilerde de hemen ilk şeyde hamile oluyolar. geçekte 30 kere denesen olmuyo. dizi işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta ben böyle gidersem kiilo fln veremicem![]()
elma diyeti yapan var mı nasıl bişi bende yapmak istiyorum :/
ııı şey bi tane cornetto yersem ne olur kiğğğ![]()
neden ya astsubay olunca noluyo ki anlamadım.yoğun mu oluyolar.astsubay mı neden anlaşıldı canım
canım takıma girdin sende fatmada bu cuma listedesiniz
ben aslı canım tanıtıyım kendimi
ya bi ben üye olamadım üye oluyom msnye mesaj geliyo tıklıyom ama aktifleşmiyo ya :26:
canım cezalı duruma düşüyorsun bak haberin olsun
canım ben yapıyorum
sabah diyet kahvaltısı peynir zeytin kepek ekmeği domates salatalık yeşillik yeşil çay
daha sonrada saat 10 da 12 de 14 de 16 da 18 de bir yeşil elma yiyorum başka bişey yok bide bol su günde 3-4 bardak yeşil çay biraz zor bi diyet yani
ben burdayım yaa :)
akşamları geliyorum ve çok kalamıyorum bi ton işim oluyor iki konuşuyoruz sizinle o kadatr![]()
kaptan zati gruplar beni tanıdı haftasonları düzenli bi şekilde uğruyorum![]()
az uğradığın için canım yokmuşsun gibi görünüyor![]()
ııı şey bi tane cornetto yersem ne olur kiğğğ![]()
neden ya astsubay olunca noluyo ki anlamadım.yoğun mu oluyolar.
severek isteyerek üye olsan açılırdı. sevgini katmamışsınzaten sana büyük ihtimalle 1000 kalorinin altındasınız bu sizin için zarrlı olabiliri diye uyarı verirdi. bana bazen öle yazıyo az olunca.
![]()
kaptan zati gruplar beni tanıdı haftasonları düzenli bi şekilde uğruyorum![]()
dizi bitti yusufla çok zor dizi izlemek elli kere kalkıyorum çok yaramaz çooook sürekliyaramazlık peşinde hiç oturmuyor mesela ve ben sürekl peşindeyim bu spor sayılır ama kilomda farkertmiyor bu kadar hareket etse normal kiloda bir insan tığ gibi olur ama bende nafile .......
eşim bu geldiğinde 2.çocuk zamanı geldi dedi bu ayı bir atlatayım çaresine bakacağım ben daha istemiyorum ama bu ayı iple çekiyorum hamile kalırsam yandım zayıflmadan istemiyorum malum benim hamileliğim çok zor geçiyor tansiyon,kansızlık çok kilo aldım inşallah 2.de almam o kadar.......
dizi bitti yusufla çok zor dizi izlemek elli kere kalkıyorum çok yaramaz çooook sürekliyaramazlık peşinde hiç oturmuyor mesela ve ben sürekl peşindeyim bu spor sayılır ama kilomda farkertmiyor bu kadar hareket etse normal kiloda bir insan tığ gibi olur ama bende nafile .......
eşim bu geldiğinde 2.çocuk zamanı geldi dedi bu ayı bir atlatayım çaresine bakacağım ben daha istemiyorum ama bu ayı iple çekiyorum hamile kalırsam yandım zayıflmadan istemiyorum malum benim hamileliğim çok zor geçiyor tansiyon,kansızlık çok kilo aldım inşallah 2.de almam o kadar.......
ya askerler işleri gerği çok sorunlu oluyorlar ve bunu ailelerine yansıtıyorlar ve büyük bir kısmı çapkın oluyor. evli barklı adamlar ama gözleri hep dışarda. ben hep derim astsubaylar orta halli ailelerin çocuğudur çoğu parayı bulunca sapıtıyorlar. bu düşüncemi bir kaç astsubay arkadaşımada söyledim hak verdiler. o yüzden öyle dedim tabi istisnalar var ama çok az
valla canım 2 defa üye oldum olmadı anlamadım
astsubay mı neden anlaşıldı canım
canım takıma girdin sende fatmada bu cuma listedesiniz
ben aslı canım tanıtıyım kendimi
ya bi ben üye olamadım üye oluyom msnye mesaj geliyo tıklıyom ama aktifleşmiyo ya :26:
aa canım aslının bahsettiği 3 hafta kilo veremeyenin cezası mıı? sen 2 haftadır vermiş miydin. aman canım dikkat diskalifiye olma. ben takımdan ayrılırsam veremem hayatta ya seni bilmem de.