- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.701
ay şükür
uyku bende de var bide basım agrıyo ama içim kıpır kıpırbende tersi durumdayım uykum var
protein yapıyorum bugün kahve içmicem o hakkımı çayda kullanırımuyku bende de var bide basım agrıyo ama içim kıpır kıpır
sende bi khve yap kendine kuzu açılırsın
bel altından vurmak bu olsa gerekbenden sana 1 hafta şekersiz bi hayat
4 aydır kahve içmiyorm bence vaktin varken içmelisinprotein yapıyorum bugün kahve içmicem o hakkımı çayda kullanırım
Aynen bana da pembe dizi gibi geldi, başım döndü okurkenGörümcem kocayı boşadı daha 5 ay olmadan sevgili bulmuş birlikte oturacaklarmış kaynanamda çocuklarını yanına alacakmış. Bunları duyarda eşim durur mu kıyamet kopuyor eşimin annesi çok rahat kadın kızına müsade etmiş. İnsan çocuklarını bırakıp sevgilisine taşınır mı? Evlenebilir ama çocuklarını istemeyen birini sen nasıl istersin diye kızıyoruz. Enteresan ilişkiler ben şimdi kendimi pembe dizide hissettim.
Haftanın 2-3 günü zıplıyorum. Benim yok eltimlere gittikçe zıplıyorum. Onların bahçesinde büyük 3 m lik var bi tane. Çoluk çocuk birlikte sırayla zıplıyoruz:).Aman dk bir gol bir deseneneyse sen yememissin en azından bu sayede
Hoş geldin canım kendini tanıttığı na göre kuralları kabul etmişsin 2 haftalık deneme süren olacak sonra listeye gireceksin. Kilon az ama zor veriyorum demişsin spor yapiyormusun takımın geneli diyebilirim kalori sayıyoruz zig zag kalori . Uygulamak istersen sana da çıkaralım bir tablo.
Miyom gebeliği etkiliyormuymus düşük sebebi oluyor bir onu biliyordum
Ay maşallah valla doğurun gitsin benim hep hayalim 4 5 çocuk dogurmaktı . 1 taneyi bile doğuramadım
Trampolin ile çok güzel zayıflarsın düzenli yapıyor musun
Illa olcak bisküvi demi
Aaaa çocuklara yazık ya annesiz sevgisiz kalacaklar
Hoş buldukkızlar günaydın yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiniz
Yaptığımız sporu dk olarak mı söylicez?24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 45
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =
AVON52 = 70
kızlar spor listesine girmek isteyen var mı_?
S _Safiye_ @forestgump @ebruliki @gamzelim080
Bu kalori sayma yöntemiyle haftada kaç kilo veriyorsunuz tahminen? İlginç geldi bana , daha önce hiç yapmadım ben:). Biraz sizi takip edip bilgileneyim belki ilerde ben de uygularımister yürü ister koş ister göbek at bizim için önemli olan yaptığın sporun dakikası 30 dk yürüdün + 10 dk oryantal oynadın 40dk spor diceksin o kadar
aynen bende en sağdakini yapıyorum arada kaçamak olursa kilo almıyorum. kaçamak dediğim abur cubur değil 1yk kaşığı fazladan yemek gibi düşün . birde en yüksek kalorili günün varya onu 100 kalori aşağı çek ya da 50 kalori yok ben doldururum dersen o gün 1 saat spor yap sabah akşam şeklinde ertesi güne kilo geliyor çünkü 100 200 gr kadar
bel altından vurmak bu olsa gerekok be yapacam 1 hafta şekersiz hayat meyve serbest ama demi günde 1 meyve
Iyiyim cnm oturuyom oyleay şükür
sen nasılsınnn kuzum
Niye icmiyorsun ki doktorlar 1 tane icebilirsiniz diyor4 aydır kahve içmiyorm bence vaktin varken içmelisin
oooh meyve de al önüne miss gibiIyiyim cnm oturuyom oyle
kokusu midemi bulandırıyo kuzu aslında cok severim ama işteNiye icmiyorsun ki doktorlar 1 tane icebilirsiniz diyor
yazık kız sana4 aydır kahve içmiyorm bence vaktin varken içmelisin
çok güzel kaloris yakarsın onunla ..Günaydın hanımlar:)
Aynen bana da pembe dizi gibi geldi, başım döndü okurken. Evlatlarını nasıl bir erkekle değişir onu anlayamadım
Allah akıl fikir versin bu kadınlara....
Haftanın 2-3 günü zıplıyorum. Benim yok eltimlere gittikçe zıplıyorum. Onların bahçesinde büyük 3 m lik var bi tane. Çoluk çocuk birlikte sırayla zıplıyoruz:).
Hoş bulduk
Yaptığımız sporu dk olarak mı söylicez?
Hergün yapma mecburiyeti var mı? Çünkü şu ara alerjik astımım var çok spor yapamıyorum. 1-2 haftaya hafifler ondan sonra günde 1 saat yürürüm...
Bu kalori sayma yöntemiyle haftada kaç kilo veriyorsunuz tahminen? İlginç geldi bana , daha önce hiç yapmadım ben:). Biraz sizi takip edip bilgileneyim belki ilerde ben de uygularım
yok yersem yarım muz yada yarım portakal yerim yarın bşlyım ruşeyimli bisküvi almıştım bugün ondan yedim çünkü protein oranı yüksektabi meyve serbest ama günkurusu felan yok hazır paket gıdalarıda yok
he yazık bağaaa o yüzden iç işte bi fincan nolcakyazık kız sananeyse 4 ay sonra içersin uykusuz gecelere iyi gelir.
çok güzel kaloris yakarsın onunla ..
hayır hergün yapma mecburiyetin yok canım kazanıp 1 kilo verene ödül var ama
ben 1 kiloya yakın veriyorum kalori saydığımda ama düzenli sayamıyorum ben malesef . takipte kal drdotty çok güzel kilo veriyor bu şekilde.
yok yersem yarım muz yada yarım portakal yerim yarın bşlyım ruşeyimli bisküvi almıştım bugün ondan yedim çünkü protein oranı yüksek
he yazık bağaaa o yüzden iç işte bi fincan nolcak
ooohhh kahve keyfisiiçerim kız ama akşam içerim kocişimle
Eski spor listesinde 1.ci tuğba sonunu ben oldum o ödülünü aldı bende cezamı aldımay kiz dur ne cezasi noldu? ben yine kacirdimmi olaylari yahuuuu
bilmiyorum ya kv gideriz belki hiç gidesim de yok bugünooohhh kahve keyfisi
yemekte ne var akşam ?
masallah masallah oglusun nasil sen nasilsin dedim dun bana cevap vermedinnapıyosunuzzzzz
ayy bugn pek bi enerjigim ben
bu ara zor gidiyor canimCnm nasil gidiyor diyetin
kuzum cok tsk ederimPazartesi 1462/ 1109
Salı 1170/ 1109
Çarşamba 1755/1331
Perşembe 1462/1109
Cuma 1316 / 1109
Cumartesi 1609 / 1220
Pazar 1462 / 1109
munter
bende başladım bugün ama protein diyetine başladım haftaya düzenli kalori sayacam bakalımmasallah masallah oglusun nasil sen nasilsin dedim dun bana cevap vermedin
bu ara zor gidiyor canim
doymuyorum tatli yemek istiyorumsen nasilsin bebis nasil cinsiyeti belli oldu muu
kuzum cok tsk ederimbugun baslayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?