Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 45
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =

kızlar spor listesine girmek isteyen var mı_?

anldm cnm bir daha yeme yoksa
ins cabuk gecer cnm

ay inanamiyorum insan evlatlarndn nadil ayrilmayi goze alir hemde bir erkek icin

Boy 172
Kilo 67
Yaş 26
Tamam ekleyebilirsin ,yaparım artık

Yağ kaybı / Aşırı Yağ Kaybı
Pazartesi
1600 / 1200
Salı 1280 /1180
Çarşamba 1920 /1440
Perşembe 1600/ 1200
Cuma 1440/ 1180
Cumartesi 1760 /1320
Pazar 1600 / 1200

https://www.freedieting.com/calorie-calculator

resim atamadım telde sorun çıktı anlamadım ya hep soldakini ya da sağdakini yapcaksın ben aşırı yağ kaybı bölümünün yapıyorum

Eki Görüntüle 2140228

Ortadaki değerlere göremi yemeliyim..eğer öyleyse çok yüksek almam gereken..bununla nasıl kilo vericem.. ne kadar güvenilir bu hesaplama ki
ben en sağdakini yapıyorum aşırı yağ kaybı güvenilir merak etme ama 3 gün mutlaka 45 dk spor yap hatta 4 gün yap geri gelmşyor bu şekilde verdiğin kilolar

Cok guzel canım afıyet olsun

Bence de sağdaki daha mantıklı geldi

Gireyim ben de ,boşuna mı geldim buraya
Ne yapıyoruz ?
ister yürü ister koş ister göbek at bizim için önemli olan yaptığın sporun dakikası 30 dk yürüdün + 10 dk oryantal oynadın 40dk spor diceksin o kadar
Bence de sağdaki daha mantıklı geldi
aynen bende en sağdakini yapıyorum arada kaçamak olursa kilo almıyorum. kaçamak dediğim abur cubur değil 1yk kaşığı fazladan yemek gibi düşün . birde en yüksek kalorili günün varya onu 100 kalori aşağı çek ya da 50 kalori yok ben doldururum dersen o gün 1 saat spor yap sabah akşam şeklinde ertesi güne kilo geliyor çünkü 100 200 gr kadar

Cnm nasil gidiyor diyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…