- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.681
Boy 172birde 3 günlük 45 dk spor ekliyorum evde yaparsın
Senın menulerıncok guzel canım bu hafta fazla kalorı alıyorum annemdeyız eve gidınce daha guzel olucak uygulaması
anldm cnm bir daha yeme yoksaHazır satılan patlamış mısırlar var ya onun şekerli karamelli bi çeşidi:). Olmasaydı iyi olurdu da elim değince yedim valla. Sonrasında pişmanlığımı anlatamam . Bugün erken oldu biraz, eşim işten gelince yedik, sonrasında da mısır yedim diye başka bişey yemedim. Ordan telafi etmek istedim biraz.
ins cabuk gecer cnmYarın 1850 kalori alma günüm bu miktara herşey sığar yarın bu kalori
büyük oğlan duydu artık yapacak bişey yok. Kaynanam eşimle kızının arası kötü oluyor diye şimdi mutlaka bir huzursuzluk çıkarır. Hayırlısı bakalım inşallah şu 10 gün 1 günde geçer
ay inanamiyorum insan evlatlarndn nadil ayrilmayi goze alirGörümcem kocayı boşadı daha 5 ay olmadan sevgili bulmuş birlikte oturacaklarmış kaynanamda çocuklarını yanına alacakmış. Bunları duyarda eşim durur mu kıyamet kopuyor eşimin annesi çok rahat kadın kızına müsade etmiş. İnsan çocuklarını bırakıp sevgilisine taşınır mı? Evlenebilir ama çocuklarını istemeyen birini sen nasıl istersin diye kızıyoruz. Enteresan ilişkiler ben şimdi kendimi pembe dizide hissettim.
Boy 172
Kilo 67
Yaş 26
Tamam ekleyebilirsin ,yaparım artık
ben en sağdakini yapıyorum aşırı yağ kaybı güvenilir merak etme ama 3 gün mutlaka 45 dk spor yap hatta 4 gün yap geri gelmşyor bu şekilde verdiğin kilolarEki Görüntüle 2140228
Ortadaki değerlere göremi yemeliyim..eğer öyleyse çok yüksek almam gereken..bununla nasıl kilo vericem.. ne kadar güvenilir bu hesaplama ki
ben dün 70 dakika yürüdüm24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 45
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =
kızlar spor listesine girmek isteyen var mı_?
Cok guzel canım afıyet olsunMenümü yazdım arkadaşlar yine dünyayı yemişim bugünde 1359 kalori alacaktım 1260 aldım yani 100 kal. Eksikne yesem diyetkolikten hesaplıyorum kalorileri ama mutfak tartım yok inşallah bu göz kararı hesaplamalar beni + şekilde yanıltmaz
Sabah 11+5+40+30+5+30+100=221 kal
1 çay bardağı süt nescafe
1 kaşık lor peyniri 1 ceviz
1 dilim mozarella
1 domates 1 salatalık
Roka maydonoz biber
4 siyah zeytin
Öğle25+20+15+65+75+12+60+50=322kl
3 mantar 1domates 1/2 soğan 1 avuç kıyma ve 1 yumurta ile yapılmış yemek (bi adı varsa bilmiyorum)
Yoğurt ve közde pişmiş acı kırmızı biber
1 dilim kepekli light ekmek
Ara 60 kal
5-6 erik
Ara 125 kal
2 marul arası 1 kaşık lor 1 ceviz
1/4 avokado 1 tk zeytinyağ 1/2 limon
Akşam 430 kal
Yeşil mercimekli salata (150 kal)
2 tavuk pirzola ızgara 150kal
Fırın poşetinde pişirilmiş peynirli kabak karnıyarığı ( yani bununda bi adı yok sanırım) 70 kal
1 bardak ev yapımı ayran 60 kal
Gece
1 bardak süt 1 çay kaşığı kakao 105 kal
Toplam 1260 kalori
Gireyim ben de ,boşuna mı geldim buraya24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 45
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =
AVON52 = 70
kızlar spor listesine girmek isteyen var mı_?
S _Safiye_forestgump ebruliki G gamzelim080
Bence de sağdaki daha mantıklı geldiYağ kaybı / Aşırı Yağ Kaybı
Pazartesi 1600 / 1200
Salı 1280 /1180
Çarşamba 1920 /1440
Perşembe 1600/ 1200
Cuma 1440/ 1180
Cumartesi 1760 /1320
Pazar 1600 / 1200
https://www.freedieting.com/calorie-calculator
resim atamadım telde sorun çıktı anlamadım ya hep soldakini ya da sağdakini yapcaksın ben aşırı yağ kaybı bölümünün yapıyorum
ister yürü ister koş ister göbek at bizim için önemli olan yaptığın sporun dakikası 30 dk yürüdün + 10 dk oryantal oynadın 40dk spor diceksin o kadarGireyim ben de ,boşuna mı geldim buraya
Ne yapıyoruz ?
aynen bende en sağdakini yapıyorum arada kaçamak olursa kilo almıyorum. kaçamak dediğim abur cubur değil 1yk kaşığı fazladan yemek gibi düşün . birde en yüksek kalorili günün varya onu 100 kalori aşağı çek ya da 50 kalori yok ben doldururum dersen o gün 1 saat spor yap sabah akşam şeklinde ertesi güne kilo geliyor çünkü 100 200 gr kadarBence de sağdaki daha mantıklı geldi
3 gün 45 dk spor dicemSchonerDuft cnm banada hesaplar misin 28 160 63 kiloya gore sana zahmet ben girdmde hata verdi tablo cikmadi
Cnm nasil gidiyor diyetinsabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez
4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek
ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz
aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi
cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu
bende tersi durumdayım uykum varnapıyosunuzzzzz
ayy bugn pek bi enerjigim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?