- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.721
vnm gecen bir yazi okudum ayda 1 protein yapmak dogruymus onu bir arastir istersen ben protein yapamadigimdan hic arastirmadimbende başladım bugün ama protein diyetine başladım haftaya düzenli kalori sayacam bakalım
Teşekkür ederimgeçiyo geçiyo
en şirin bi ev shibi
bide bana soradını duyunca bile
İnşallah canım ama henüz sağlıklı kilomda bile değilim sağlıklı kiloya 2 kilo kaldı önce ondan kurtulayım.Kocaman bir maşallahsana ve yavrularına ,ne güzel ben de üç çocuk isterdim bir zamanlar şimdi gözüm korktu bebiş gelince ve bakımının Ne zor olduğunu anlayınca Ve çok iyi kilo vermişsin ,harikasın istediğin kiloya da inersin bu gidişle inşallah
Kız dün ben sana ne anlattımzigzag kalori nasıl oluyor..
Evliliği çok kötü geçmişti kız bir sürü hayal kırıklığı yaşadı. Aslında anlamaya çalışıyorum sevilme beğenilme arzu edilme güdüsü yaşaması Yen'i bir düzen istemesi çok normal. Ama hem çocukları başından atma çabası yanlış hemde böyle hızlı karar vermesi yanlış. Biraz zamana ihtiyacı var. Eşim iş seyahatlerine başladı. Kitle yöneticisi bir siyasi partide. Şimdi seçim zamanı ilden ile kampanyalarla insanların dertleriyle uğraşır durur. Yorucu bir dönem başlıyor. Şimdi 3 gün yok kaynana görümce ben çocuklar bittim benanldm cnm bir daha yeme yoksa
ins cabuk gecer cnm
ay inanamiyorum insan evlatlarndn nadil ayrilmayi goze alirhemde bir erkek icin
ayda 3 günlük protein diyeti uygun ama ben sebze yiyorum yumuşatıyorum yani yoksa yapamıyorum 2 3 gün ağır geliyovnm gecen bir yazi okudum ayda 1 protein yapmak dogruymus onu bir arastir istersen ben protein yapamadigimdan hic arastirmadim
Ben hiç çocuk istemiyordumKocaman bir maşallahsana ve yavrularına ,ne güzel ben de üç çocuk isterdim bir zamanlar şimdi gözüm korktu bebiş gelince ve bakımının Ne zor olduğunu anlayınca Ve çok iyi kilo vermişsin ,harikasın istediğin kiloya da inersin bu gidişle inşallah
hiiii anladim ödül neydi buarada:)Eski spor listesinde 1.ci tuğba sonunu ben oldum o ödülünü aldı bende cezamı aldım1 hafta seker diyetim var
bilmiyorum ya kv gideriz belki hiç gidesim de yok bugün
tatlim sen kayinvalidenlemi kaliyosun? yada yakinmi oturuyosunuz?Evliliği çok kötü geçmişti kız bir sürü hayal kırıklığı yaşadı. Aslında anlamaya çalışıyorum sevilme beğenilme arzu edilme güdüsü yaşaması Yen'i bir düzen istemesi çok normal. Ama hem çocukları başından atma çabası yanlış hemde böyle hızlı karar vermesi yanlış. Biraz zamana ihtiyacı var. Eşim iş seyahatlerine başladı. Kitle yöneticisi bir siyasi partide. Şimdi seçim zamanı ilden ile kampanyalarla insanların dertleriyle uğraşır durur. Yorucu bir dönem başlıyor. Şimdi 3 gün yok kaynana görümce ben çocuklar bittim ben
yarın başlarım bugün paket ürün tükettim çünkühiiii anladim ödül neydi buarada:)
evet cezani okudum nezaman basliyosun?
cagırdılar mı evet dedin mi kaçısın var mıEski spor listesinde 1.ci tuğba sonunu ben oldum o ödülünü aldı bende cezamı aldım1 hafta seker diyetim var
bilmiyorum ya kv gideriz belki hiç gidesim de yok bugün
görmemişimdir kuzuu evdeykn pek giremiyorm kk ya telefon kabul etmiyomasallah masallah oglusun nasil sen nasilsin dedim dun bana cevap vermedin
bu ara zor gidiyor canim
doymuyorum tatli yemek istiyorumsen nasilsin bebis nasil cinsiyeti belli oldu muu
kuzum cok tsk ederimbugun baslayayim
Yok canım yurt dışında yaşıyorlar 10 günlüğüne geldi. Böyle sene de 2 kere geliyorlar ama eşim gerçekten yıpranıyor bu süreçtetatlim sen kayinvalidenlemi kaliyosun? yada yakinmi oturuyosunuz?
aman iyi en azindan sürekli görüsmek zorunda degilsin:) inanirim ya fena galiba kayinvaliden.Yok canım yurt dışında yaşıyorlar 10 günlüğüne geldi. Böyle sene de 2 kere geliyorlar ama eşim gerçekten yıpranıyor bu süreçte
Bi de birlikte yaşıyor olsak mahvolmuştum herhalde
MaşallahPazar gününden bugüne tam tamina 1,4 kg gitti ama malesef pazar günü kilom Cuma kilomdan fazlaydiolsun yinede Cuma hedefime belki ulasirim gibi duruyo:)
tamam canim bakalim bihafta sekersiz Hayat nasil etki edecekyarın başlarım bugün paket ürün tükettim çünkü
eşim arıcaktı bilmiyorumcagırdılar mı evet dedin mi kaçısın var mı
görmemişimdir kuzuu evdeykn pek giremiyorm kk ya telefon kabul etmiyo
biz iyiyizzz dün doktora gittik eşimde geldi cok begendk doktoru bununla devam edicez sanrım
sagol canim yerlesmeden hemen önlem alinca gidiyo böyle:)Maşallahcanım 1,4 çok güzel gitmiş. Sporunda var zıplama hareketi çok kalori eksiltir. Bence cuma hedefine ulaşırsın.
Kızı bizim prensesimiz olsun istiyor. Hatta eşim sadece kız kardeşiyle ilgilensin ne derse yapsın istiyoraman iyi en azindan sürekli görüsmek zorunda degilsin:) inanirim ya fena galiba kayinvaliden.
selülitlerim azalacaktamam canim bakalim bihafta sekersiz Hayat nasil etki edecek
Sen ramazana kadar verirsin de ramazanda korumak zor olabilir uzun açlıktan sonra yeniyorsagol canim yerlesmeden hemen önlem alinca gidiyo böyle:)
ay insallah ramazana Kadar toplamda 3-4 kilo vermek istiyorum ama bilmiom basarabilcemmi en azindan bi 2 kilo gitse ve sabitlensem cok iyi olcak.
Mezun oldum gittim ama su 65 kiloyu sabitlemeyi beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?