Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçiyo geçiyo

en şirin bi ev shibi

bide bana sor adını duyunca bile
Teşekkür ederim
İnşallah canım ama henüz sağlıklı kilomda bile değilim sağlıklı kiloya 2 kilo kaldı önce ondan kurtulayım.
zigzag kalori nasıl oluyor..
Kız dün ben sana ne anlattım
anldm cnm bir daha yeme yoksa

ins cabuk gecer cnm

ay inanamiyorum insan evlatlarndn nadil ayrilmayi goze alir hemde bir erkek icin
Evliliği çok kötü geçmişti kız bir sürü hayal kırıklığı yaşadı. Aslında anlamaya çalışıyorum sevilme beğenilme arzu edilme güdüsü yaşaması Yen'i bir düzen istemesi çok normal. Ama hem çocukları başından atma çabası yanlış hemde böyle hızlı karar vermesi yanlış. Biraz zamana ihtiyacı var. Eşim iş seyahatlerine başladı. Kitle yöneticisi bir siyasi partide. Şimdi seçim zamanı ilden ile kampanyalarla insanların dertleriyle uğraşır durur. Yorucu bir dönem başlıyor. Şimdi 3 gün yok kaynana görümce ben çocuklar bittim ben

Ben hiç çocuk istemiyordum sonra tek çocuk yeter dedim ama büyük 4 yaşına gelipte okula başladığında bebek bebek nasıl istemeye başladım olmadı 5 yılda öyle bekledim bi ara tüp bebek bile düşündüm ama eşim razı olmadı 1 tane var Allah ömür versin deyince yapamadık. Artık başka çocuğumuz olmaz derken 2. Oldu peşinden 3. Oldu. Çok zor ama dünyada yaşanacak eşsiz duygulardan biri anne olmak.
Birde KARDEŞ CANDIR biraz dinlen rahatla sonra çocuğunu kardeşsiz bırakma 1 tane daha olsun. (Anneniz gibi konuştum mu)

tatlim sen kayinvalidenlemi kaliyosun? yada yakinmi oturuyosunuz?

kizlar napiosunuz bakalim
dünki menüm
Sabah:
Cappucino
öglen:
kendim siyah yuvarlak ekmeklerden yapip icine az yagli labne sürdüm iki dilim Hindi füme ve domates koydum
Bi haslanmis yumurta
iki tane erik

aksam
yarim Tabak sulu köfte
bir Hindi sosis
cok ufak bi parcada ekmek aldim kokusu mis gibi geldi burnuma

su nerdeyse 2,5 litreyi gecti, 45 dakika yürüyüs ve 10 dakika o ziplama hareketimi yaptim

Pazar gününden bugüne tam tamina 1,4 kg gitti ama malesef pazar günü kilom Cuma kilomdan fazlaydi olsun yinede Cuma hedefime belki ulasirim gibi duruyo:)

Eski spor listesinde 1.ci tuğba sonunu ben oldum o ödülünü aldı bende cezamı aldım 1 hafta seker diyetim var

bilmiyorum ya kv gideriz belki hiç gidesim de yok bugün
cagırdılar mı evet dedin mi kaçısın var mı

masallah masallah oglusun nasil sen nasilsin dedim dun bana cevap vermedin

bu ara zor gidiyor canim
doymuyorum tatli yemek istiyorumsen nasilsin bebis nasil cinsiyeti belli oldu muu

kuzum cok tsk ederim bugun baslayayim
görmemişimdir kuzuu evdeykn pek giremiyorm kk ya telefon kabul etmiyo
biz iyiyizzz dün doktora gittik eşimde geldi cok begendk doktoru bununla devam edicez sanrım

tatlim sen kayinvalidenlemi kaliyosun? yada yakinmi oturuyosunuz?
Yok canım yurt dışında yaşıyorlar 10 günlüğüne geldi. Böyle sene de 2 kere geliyorlar ama eşim gerçekten yıpranıyor bu süreçte
Bi de birlikte yaşıyor olsak mahvolmuştum herhalde

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =
AVON52 = 70
forestgump =

Yok canım yurt dışında yaşıyorlar 10 günlüğüne geldi. Böyle sene de 2 kere geliyorlar ama eşim gerçekten yıpranıyor bu süreçte
Bi de birlikte yaşıyor olsak mahvolmuştum herhalde
aman iyi en azindan sürekli görüsmek zorunda degilsin:) inanirim ya fena galiba kayinvaliden.

Pazar gününden bugüne tam tamina 1,4 kg gitti ama malesef pazar günü kilom Cuma kilomdan fazlaydi olsun yinede Cuma hedefime belki ulasirim gibi duruyo:)
Maşallah canım 1,4 çok güzel gitmiş. Sporunda var zıplama hareketi çok kalori eksiltir. Bence cuma hedefine ulaşırsın.

Maşallah canım 1,4 çok güzel gitmiş. Sporunda var zıplama hareketi çok kalori eksiltir. Bence cuma hedefine ulaşırsın.
sagol canim yerlesmeden hemen önlem alinca gidiyo böyle:)
ay insallah ramazana Kadar toplamda 3-4 kilo vermek istiyorum ama bilmiom basarabilcemmi en azindan bi 2 kilo gitse ve sabitlensem cok iyi olcak.
Mezun oldum gittim ama su 65 kiloyu sabitlemeyi beceremedim

aman iyi en azindan sürekli görüsmek zorunda degilsin:) inanirim ya fena galiba kayinvaliden.
Kızı bizim prensesimiz olsun istiyor. Hatta eşim sadece kız kardeşiyle ilgilensin ne derse yapsın istiyor
Bir de eşim yurt dışında yaşıyordu ben gitmek istemediğim için buraya geldi. O yüzden beni pek sevemiyor oğlundan ayrıldı ya

Sen ramazana kadar verirsin de ramazanda korumak zor olabilir uzun açlıktan sonra yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…