- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.661
Walla canım bu saat oldu hâlâ bağırıyorlar birbirlerine. İnşallah kalmasınlar Antalya'ya Ankara'ya yada memleketlerine gitsinler
büyük oğlan duydu artık yapacak bişey yok. Kaynanam eşimle kızının arası kötü oluyor diye şimdi mutlaka bir huzursuzluk çıkarır. Hayırlısı bakalım inşallah şu 10 gün 1 günde geçergaytebhafif dolu dolu olmis afiyet olsun cnmm
sizi huzursuz etmeselerdi bari direk gitseletdi cocuklar falan duymaz sesleri ins.
Hazır satılan patlamış mısırlar var ya onun şekerli karamelli bi çeşidi:). Olmasaydı iyi olurdu da elim değince yedim valla. Sonrasında pişmanlığımı anlatamam . Bugün erken oldu biraz, eşim işten gelince yedik, sonrasında da mısır yedim diye başka bişey yemedim. Ordan telafi etmek istedim biraz.
Görümcem kocayı boşadı daha 5 ay olmadan sevgili bulmuş birlikte oturacaklarmış kaynanamda çocuklarını yanına alacakmış. Bunları duyarda eşim durur mu kıyamet kopuyor eşimin annesi çok rahat kadın kızına müsade etmiş. İnsan çocuklarını bırakıp sevgilisine taşınır mı? Evlenebilir ama çocuklarını istemeyen birini sen nasıl istersin diye kızıyoruz. Enteresan ilişkiler ben şimdi kendimi pembe dizide hissettim.Ay onlar nasıl insanlar öyle kız, insan hasret giderir öpüşüp koklaşır onlar kavga mı ediyor . Allah yardımcın olsun
Aman dk bir gol bir deseneGelelim anlık durumuma kaynanam görümcem çocuklar saat 21:30 da geldiler canlarım. Etli ekmek yiyeceklermiş gelirken almışlar zaten daha yemeğe başladıkları anda tartışmaya da başladılar bende müsade isteyip üst kata çıktım çocukların odasına 1 saattir birbirlerini yiyorlar. İyiki extra yemek hazırlamamışım
Hoş geldin canım kendini tanıttığı na göre kuralları kabul etmişsin 2 haftalık deneme süren olacak sonra listeye gireceksin. Kilon az ama zor veriyorum demişsin spor yapiyormusun takımın geneli diyebilirim kalori sayıyoruz zig zag kalori . Uygulamak istersen sana da çıkaralım bir tablo.Evet o zaman
Öğretmenim ,evliyim bir kızım var Allah Bağışlarsa :)
kilom 67,1 olmak istediğim kilo 60 boyum da 172
Daha önce diyet ,kilo verme deneyimlerim oldu epeycebaşarılı da oldum aslında ,ama hamilelik döneminde kilo aldım tabii ve henüz onları veremedim bu sefer başarılı olamıyorum nedense .şimdi burada motive olurum diye düşündüm ,yarışma da olunca
Miyom gebeliği etkiliyormuymus düşük sebebi oluyor bir onu biliyordumYa myom var canım hamıle kalamama rıskım vardı zaman kaybetmedıkaa bak benım kocam guzel oynar dıskıı rengı degısır canım eger kan hapı kullanıyosan oda degıstırebılır.
Ay maşallah valla doğurun gitsin benim hep hayalim 4 5 çocuk dogurmaktı . 1 taneyi bile doğuramadımYanlış okumadın canım. Kızım 25 aylıkken ilk adetim oldu. Diğer iki doğumda da 1 er yıl adet olmadım. Bunda emzirme sürem uzun olunca adet de görmedim.
Oy maşallah Allah bağışlasın kuzularını:).
Ay Allah yardımcın olsun canım ya derin mevzular.
3. Yü çok istedik ama olmadı bi türlü. Sonra tedaviye başladık, 6 haftalık bi düşük yaptım ondan sonra daha çok istedik yeni bi bebişi:) ( tabi ablaların baskısı da çoktu). Bi de ben de eşim de biraz çocuk delisiyiz:), bu son numara sanki ilk çocuğumuz evin neşesi, ablalarının göz bebeği. Allah bana akıl fikir versin bu aşkla 4. Yü doğurmam inşallah
Trampolin ile çok güzel zayıflarsın düzenli yapıyor musunMenüm
Sabah 10:00 3 yumurtadan biberli, taze soğanlı, peynirli omlet, domates, salatalık
12:00 yeşil çay
14:00 yarım dolma( kızlara doldururken hüplettim:))
16:00 büyük bir kase tonbalıklı salata
18:00 2 bardak çay ,1 avuç karameli mısır
21:00 yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde 100 kere zıpladım
Illa olcak bisküvi demisabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu
2 yumurta 3 yk yulaf kepegi yarim bardak sut az maydanoz pul biber tuz ile hazirlanmis omlet (omlet d3digime bakmayin bildiginiz parcali pincikli yimirta oldu omlet yapamadim parcalandi ama yedimtadi guz3ldi)
bol marullu 2 domatesli sogus
4 zeytin
1 kk peynir
ara
1 elma
1 ceviz
1 porsiyon saglikli pudink
1 caybbardagi sut
1 N**** (Siyahi)
2 kakaolu biskuvi
aksam
1 porsiyin kuru fasulye etsiz
3 havuc ve az mor lhana ile hazirladigim salata
1 dolu tabak yogurt
not:ara ogundeki sut ve biskuvileri esimin yuzunden yedimcok sevdigimi bilir geldi agzima tikistirdi pek lezizdi
tum bu yediklerim 1400 kalori (cik)
Aaaa çocuklara yazık ya annesiz sevgisiz kalacaklarGörümcem kocayı boşadı daha 5 ay olmadan sevgili bulmuş birlikte oturacaklarmış kaynanamda çocuklarını yanına alacakmış. Bunları duyarda eşim durur mu kıyamet kopuyor eşimin annesi çok rahat kadın kızına müsade etmiş. İnsan çocuklarını bırakıp sevgilisine taşınır mı? Evlenebilir ama çocuklarını istemeyen birini sen nasıl istersin diye kızıyoruz. Enteresan ilişkiler ben şimdi kendimi pembe dizide hissettim.
Boyun ve kilon var sen uygula o zaman güzel verirsin
Benim de ağrıdı kolum felç . Hele gece daha berbattı. Totomdan iğne vurulduğumda bile bu kadar acımamıştı
Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettimoysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum
bide bana sorTabiki canım sen kendini tanıt
Kaynanaların mevzu bana çerez artık alıştım
Hoşbuldum , ay hadi inşallahhos geldin canim. Yaza fit girec3ksin hic merak etme. zaten boyuna gore kilon guzel
hoşgeldiinnnHoşbuldum , ay hadi inşallah
Kocaman bir maşallahYakalandım desene
Aslında diyet konusunda benden daha deneyimlisin. Ben 2 aydır burada takımda diyet yapmaya başladım önemli olan yaptığım şeyi sürdürebildim. Son 4 yıla 2 hamilelik peşpeşe gelmiş 2 bebek sığdırdım.toplam 3 çocuk. Maşallah hamile dönemlerimde bir iştahım vardı (şimdide farklı sayılmaz) çok fazla kilolar aldım. Ne kadar şişmanladığımı farkettiğimde küçük 5,5 aylıktı tarih 27 ocak 91,5 kilo. Sonra biraz dikkat etmeye çalıştım biraz yaptım biraz yapamadım derken 22 şubatta 87,5 kilo ile buraya geldim. Şimdi 76 kiloyum inşallah en yakın zamanda 66 olmak istiyorum
zigzag kalori nasıl oluyor..
Hoş geldin canım kendini tanıttığı na göre kuralları kabul etmişsin 2 haftalık deneme süren olacak sonra listeye gireceksin. Kilon az ama zor veriyorum demişsin spor yapiyormusun takımın geneli diyebilirim kalori sayıyoruz zig zag kalori . Uygulamak istersen sana da çıkaralım bir tablo.
kaçak nerelerdesin senGünaydın ordeklerimbeni unutmadiniz dimi
bilgirlerini verirsen çıkartırız sana ya da link atayımaa çok isterim gerçekten ben de telefonuma kalori sayma uygulaması indirmiştim ,anladığım kadarıyla hergün farklı kaloriler alıp vücudu şaşırtıyoruz. Spor yürüyüş yapıyorum diyebilirim ama artık ya spor salonuna başlyacağım ya evde bişeyler yapacağımı
Olur ikisi de ,farketmez hangi bilgilerim lazım ki boy kilo ?bilgirlerini verirsen çıkartırız sana ya da link atayım
bugünkü kilon boy yaşOlur ikisi de ,farketmez hangi bilgilerim lazım ki boy kilo ?
birde 3 günlük 45 dk spor ekliyorum evde yaparsınOlur ikisi de ,farketmez hangi bilgilerim lazım ki boy kilo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?