Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın 1850 kalori alma günüm bu miktara herşey sığar yarın bu kalori
gaytebhafif dolu dolu olmis afiyet olsun cnmm

sizi huzursuz etmeselerdi bari direk gitseletdi cocuklar falan duymaz sesleri ins.
büyük oğlan duydu artık yapacak bişey yok. Kaynanam eşimle kızının arası kötü oluyor diye şimdi mutlaka bir huzursuzluk çıkarır. Hayırlısı bakalım inşallah şu 10 gün 1 günde geçer

Yeme kız öyle şeyleri. Bak biz yiyoz mu

Ay onlar nasıl insanlar öyle kız, insan hasret giderir öpüşüp koklaşır onlar kavga mı ediyor. Allah yardımcın olsun
Görümcem kocayı boşadı daha 5 ay olmadan sevgili bulmuş birlikte oturacaklarmış kaynanamda çocuklarını yanına alacakmış. Bunları duyarda eşim durur mu kıyamet kopuyor eşimin annesi çok rahat kadın kızına müsade etmiş. İnsan çocuklarını bırakıp sevgilisine taşınır mı? Evlenebilir ama çocuklarını istemeyen birini sen nasıl istersin diye kızıyoruz. Enteresan ilişkiler ben şimdi kendimi pembe dizide hissettim.

Aman dk bir gol bir desene neyse sen yememissin en azından bu sayede
Hoş geldin canım kendini tanıttığı na göre kuralları kabul etmişsin 2 haftalık deneme süren olacak sonra listeye gireceksin. Kilon az ama zor veriyorum demişsin spor yapiyormusun takımın geneli diyebilirim kalori sayıyoruz zig zag kalori . Uygulamak istersen sana da çıkaralım bir tablo.
Ya myom var canım hamıle kalamama rıskım vardı zaman kaybetmedık aa bak benım kocam guzel oynar dıskıı rengı degısır canım eger kan hapı kullanıyosan oda degıstırebılır.
Miyom gebeliği etkiliyormuymus düşük sebebi oluyor bir onu biliyordum
Ay maşallah valla doğurun gitsin benim hep hayalim 4 5 çocuk dogurmaktı . 1 taneyi bile doğuramadım
Trampolin ile çok güzel zayıflarsın düzenli yapıyor musun
Illa olcak bisküvi demi
Aaaa çocuklara yazık ya annesiz sevgisiz kalacaklar

Boyun ve kilon var sen uygula o zaman güzel verirsin

Benim de ağrıdı kolum felç . Hele gece daha berbattı. Totomdan iğne vurulduğumda bile bu kadar acımamıştı
geçiyo geçiyo

Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettim oysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum
en şirin bi ev shibi

Tabiki canım sen kendini tanıt
Kaynanaların mevzu bana çerez artık alıştım
bide bana sor adını duyunca bile

Kocaman bir maşallah sana ve yavrularına ,ne güzel ben de üç çocuk isterdim bir zamanlar şimdi gözüm korktu bebiş gelince ve bakımının Ne zor olduğunu anlayınca Ve çok iyi kilo vermişsin ,harikasın istediğin kiloya da inersin bu gidişle inşallah

aa çok isterim gerçekten ben de telefonuma kalori sayma uygulaması indirmiştim ,anladığım kadarıyla hergün farklı kaloriler alıp vücudu şaşırtıyoruz. Spor yürüyüş yapıyorum diyebilirim ama artık ya spor salonuna başlyacağım ya evde bişeyler yapacağımı

bilgirlerini verirsen çıkartırız sana ya da link atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…