Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+
ShonerDuft = 10
segus =
drdotty =
tgb1907 =
AVON52 = 70
forestgump =60

Bana çok zor gibi geliyor kalori saymak:), sizleri takip edeyim belki kaparım bişeyler

Aynen katılıyorum, kardeş candır ve şarttır bence de :).
Bence doğurdun mu peş peşe doğurup hepsini birlikte büyütmek.1-2 sene zorluk çekiyorsun ama sonrası çok güzel oluyor.

munter .yaaa insallah tatli ihtiyacin azalir tarcinli su filan icsen belki azaltir o bende tatliyi hic sevmiyorum ...iyiyim canim belli oldu bir tane daha cadi geliyor evimize

Gebelık olusmasında sorun yoktu ama sagılı gelısmez demıslerdı kac dr gezdım hep negatıf en son gıttıgım dr hep pozıtıf seyler soyledı saolsun cokta guzel bı gebelik gecırdım. Agrım coktu ama bebısımsaglıklıydı cok sukur

kalori sayacaksan sabırlı olman gerekli bardak sütü bile ölçerek içiyorsun bulamadığında yardımcı oluruz sana merak etme yapmaya karar verirsen
cokta rahatsız değilim aslında aldıgım kilodan aşırı gelmiyo çünkü boyum kısa ama kaldırıyorum yani kiloyu
sana yetişcm bekle :
heee yetişecen geçeceksin bile 67 çok değil kız 7lere gelmen uzun sürsün yeter

ru

yok yok gayet iyi oldu hatta yanına ip atlamada olsamı diye düşünmüştümde neyse
yok artık ip atlamakta neymiş öyle birşey mi varmış
çok şükür kuzum . ağrı çekilir evlat için allah sabrını veriyor
spor ödülümü yemiş bulunmaktayım ohhh afiyet olsun bana hakettim bence
ne yedin

Yazik valla uzuluyorum boyle hayatlara. Ne hayallerle evleniyor insan sonu nasil bitiyor insallah kisa zamanda aklini basina toplar evlatlarindan ayrilmaz. Sana da Allah kolaylik versin canim esinde yaninda degil kv gorumce zorr 3 gunn ver etli ekmehi yesin sussunlar
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir seh
cagırdılar mı evet dedin mi kaçısın var mı

görmemişimdir kuzuu evdeykn pek giremiyorm kk ya telefon kabul etmiyo
biz iyiyizzz dün doktora gittik eşimde geldi cok begendk doktoru bununla devam edicez sanrım
benim yazdiklatimi goruceksinnn yoksaa
iyi olmaniza cok sevindimm masallahh yeni dr ozelde mi dr begemmen cok onemli cnm sevindim senin adina
akşam lahmacun yapacakmış kv allahım sana geliyorum yalan olcak benim protein diyeti
benim canim ne zamandir lahmacun cekitor senin yerine benbysem
kiloya takilma canim verirsin sen
munter .yaaa insallah tatli ihtiyacin azalir tarcinli su filan icsen belki azaltir o bende tatliyi hic sevmiyorum ...iyiyim canim belli oldu bir tane daha cadi geliyor evimize
ins cnm ama tarcinli su sut falan sevmiyorum cikolata biskouvi pudink seviyorum

aa demek prenses geliyor hadi saglikla gelsin ins kiz kardes olacaklar
spor ödülümü yemiş bulunmaktayım ohhh afiyet olsun bana hakettim bence
ne yedin ne yedinnn

Bende cocugu zeki yapiyor diye biliyorum... aslinda soylentipere cokda inanmamak lazim her kafadan bi ses cikiyor
aynen öyle herkez farklı bieşy diyo kafamda deli sorular

sonra sen bana cmkirirsin menülerimi gördükce
bende munter gibi her gün kurabik yicem

ilk önüme cıkana cvp veriyorum sonra zatn siteden atılıyorum
valla bencede veririrm yani daha önce de 10 kg verdiğime göre simdide verebilirim dogumdan 10ay sonra 60 olsam yeter bana sonrası sporla halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…