- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.761
kaç oldun bakalım sende kalori saysan ne iyi olur aslındadoydum şükür darısı basına
baya dikkatliyim 1 aydır cok kilo almıyorum doktorda iyisin dedi devletteki cok almışsın demişti
sporuna beni etiketlersen listeye yazayım kuzum 60 dk olarak ekliyorumBen bir saat yürüyüş yapıp geldim hanımlar
67yim su ankaç oldun bakalım sende kalori saysan ne iyi olur aslında
abooo kız ne kadar hızlı aldın neyse birşey olmaz dikkat edersin doğumdan sonra hemen gidiyor zaten kilolar67yim su an
ilk 4 ay bende anlamadım nasıl olduabooo kız ne kadar hızlı aldın neyse birşey olmaz dikkat edersin doğumdan sonra hemen gidiyor zaten kilolar
7 8 kiloda doğumda gider zaten gerisini verirsin kuzu hemencikilk 4 ay bende anlamadım nasıl oldusimdi 1 ayda 2 kilo aldım işte her ay 2 alsam ödem hariç 75le kapatırım
Aynenn yaaaa hic bos durmuyor bogazim ki... benimde ilk zamanlar kahve hic icesim gelmiuordu ama simdilerde iciyorumoooh meyve de al önüne miss gibi
kokusu midemi bulandırıyo kuzu aslında cok severim ama işte
Bana çok zor gibi geliyor kalori saymak:), sizleri takip edeyim belki kaparım bişeyleryazık kız sananeyse 4 ay sonra içersin uykusuz gecelere iyi gelir.
çok güzel kaloris yakarsın onunla ..
hayır hergün yapma mecburiyetin yok canım kazanıp 1 kilo verene ödül var ama
ben 1 kiloya yakın veriyorum kalori saydığımda ama düzenli sayamıyorum ben malesef . takipte kal drdotty çok güzel kilo veriyor bu şekilde.
yok yersem yarım muz yada yarım portakal yerim yarın bşlyım ruşeyimli bisküvi almıştım bugün ondan yedim çünkü protein oranı yüksek
Aynen katılıyorum, kardeş candır ve şarttır bence de :).Ben hiç çocuk istemiyordumsonra tek çocuk yeter dedim ama büyük 4 yaşına gelipte okula başladığında bebek bebek nasıl istemeye başladım olmadı 5 yılda öyle bekledim bi ara tüp bebek bile düşündüm ama eşim razı olmadı 1 tane var Allah ömür versin deyince yapamadık. Artık başka çocuğumuz olmaz derken 2. Oldu peşinden 3. Oldu. Çok zor ama dünyada yaşanacak eşsiz duygulardan biri anne olmak.
Birde KARDEŞ CANDIR biraz dinlen rahatla sonra çocuğunu kardeşsiz bırakma 1 tane daha olsun. (Anneniz gibi konuştum mu)
cokta rahatsız değilim aslında aldıgım kilodan aşırı gelmiyo çünkü boyum kısa ama kaldırıyorum yani kiloyu7 8 kiloda doğumda gider zaten gerisini verirsin kuzu hemencik
Gebelık olusmasında sorun yoktu ama sagılı gelısmez demıslerdı kac dr gezdım hep negatıf en son gıttıgım dr hep pozıtıf seyler soyledı saolsun cokta guzel bı gebelik gecırdım. Agrım coktu ama bebısımsaglıklıydı cok sukurAman dk bir gol bir deseneneyse sen yememissin en azından bu sayede
Hoş geldin canım kendini tanıttığı na göre kuralları kabul etmişsin 2 haftalık deneme süren olacak sonra listeye gireceksin. Kilon az ama zor veriyorum demişsin spor yapiyormusun takımın geneli diyebilirim kalori sayıyoruz zig zag kalori . Uygulamak istersen sana da çıkaralım bir tablo.
Miyom gebeliği etkiliyormuymus düşük sebebi oluyor bir onu biliyordum
Ay maşallah valla doğurun gitsin benim hep hayalim 4 5 çocuk dogurmaktı . 1 taneyi bile doğuramadım
Trampolin ile çok güzel zayıflarsın düzenli yapıyor musun
Illa olcak bisküvi demi
Aaaa çocuklara yazık ya annesiz sevgisiz kalacaklar
kahve cocugu huysuzlastırıyomş demişti bana bi doktorAynenn yaaaa hic bos durmuyor bogazim ki... benimde ilk zamanlar kahve hic icesim gelmiuordu ama simdilerde iciyorum
Bende cocugu zeki yapiyor diye biliyorum... aslinda soylentipere cokda inanmamak lazim her kafadan bi ses cikiyorkahve cocugu huysuzlastırıyomş demişti bana bi doktorbende içmem herhalde cnm cok istemedikce
kalori sayacaksan sabırlı olman gerekli bardak sütü bile ölçerek içiyorsun bulamadığında yardımcı oluruz sana merak etme yapmaya karar verirsenBana çok zor gibi geliyor kalori saymak:), sizleri takip edeyim belki kaparım bişeyler
Aynen katılıyorum, kardeş candır ve şarttır bence de :).
Bence doğurdun mu peş peşe doğurup hepsini birlikte büyütmek.1-2 sene zorluk çekiyorsun ama sonrası çok güzel oluyor.
heee yetişecen geçeceksin bilecokta rahatsız değilim aslında aldıgım kilodan aşırı gelmiyo çünkü boyum kısa ama kaldırıyorum yani kiloyu
sana yetişcm bekle :
yok artık ip atlamakta neymiş öyle birşey mi varmışru
yok yok gayet iyi olduhatta yanına ip atlamada olsamı diye düşünmüştümde neyse
çok şükür kuzum . ağrı çekilir evlat için allah sabrını veriyorGebelık olusmasında sorun yoktu ama sagılı gelısmez demıslerdı kac dr gezdım hep negatıf en son gıttıgım dr hep pozıtıf seyler soyledı saolsun cokta guzel bı gebelik gecırdım. Agrım coktu ama bebısımsaglıklıydı cok sukur
ne yedinspor ödülümü yemiş bulunmaktayımohhh afiyet olsun bana hakettim bence
Yazik valla uzuluyorum boyle hayatlara. Ne hayallerle evleniyor insan sonu nasil bitiyorTeşekkür ederim
İnşallah canım ama henüz sağlıklı kilomda bile değilim sağlıklı kiloya 2 kilo kaldı önce ondan kurtulayım.
Kız dün ben sana ne anlattım
Evliliği çok kötü geçmişti kız bir sürü hayal kırıklığı yaşadı. Aslında anlamaya çalışıyorum sevilme beğenilme arzu edilme güdüsü yaşaması Yen'i bir düzen istemesi çok normal. Ama hem çocukları başından atma çabası yanlış hemde böyle hızlı karar vermesi yanlış. Biraz zamana ihtiyacı var. Eşim iş seyahatlerine başladı. Kitle yöneticisi bir siyasi partide. Şimdi seçim zamanı ilden ile kampanyalarla insanların dertleriyle uğraşır durur. Yorucu bir dönem başlıyor. Şimdi 3 gün yok kaynana görümce ben çocuklar bittim ben
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir sehkizlar napiosunuz bakalim
dünki menüm
Sabah:
Cappucino
öglen:
kendim siyah yuvarlak ekmeklerden yapip icine az yagli labne sürdüm iki dilim Hindi füme ve domates koydum
Bi haslanmis yumurta
iki tane erik
aksam
yarim Tabak sulu köfte
bir Hindi sosis
cok ufak bi parcada ekmek aldim kokusu mis gibi geldi burnuma
su nerdeyse 2,5 litreyi gecti, 45 dakika yürüyüs ve 10 dakika o ziplama hareketimi yaptim
benim yazdiklatimi goruceksinnncagırdılar mı evet dedin mi kaçısın var mı
görmemişimdir kuzuu evdeykn pek giremiyorm kk ya telefon kabul etmiyo
biz iyiyizzz dün doktora gittik eşimde geldi cok begendk doktoru bununla devam edicez sanrım
benim canim ne zamandir lahmacun cekitor senin yerine benbysemakşam lahmacun yapacakmış kv allahım sana geliyorum yalan olcak benim protein diyeti
kiloya takilma canim verirsin sen67yim su an
ins cnm ama tarcinli su sut falan sevmiyorum cikolata biskouvi pudink seviyorummunter .yaaa insallah tatli ihtiyacin azalir tarcinli su filan icsen belki azaltir o bende tatliyi hic sevmiyorum ...iyiyim canim belli oldu bir tane daha cadi geliyor evimize
ne yedin ne yedinnnspor ödülümü yemiş bulunmaktayımohhh afiyet olsun bana hakettim bence
aynen öyle herkez farklı bieşy diyo kafamda deli sorularBende cocugu zeki yapiyor diye biliyorum... aslinda soylentipere cokda inanmamak lazim her kafadan bi ses cikiyor
sonra sen bana cmkirirsin menülerimi gördükcekalori sayacaksan sabırlı olman gerekli bardak sütü bile ölçerek içiyorsun bulamadığında yardımcı oluruz sana merak etme yapmaya karar verirsen
heee yetişecen geçeceksin bile67 çok değil kız 7lere gelmen uzun sürsün yeter
ilk önüme cıkana cvp veriyorum sonra zatn siteden atılıyorumYazik valla uzuluyorum boyle hayatlara. Ne hayallerle evleniyor insan sonu nasil bitiyorinsallah kisa zamanda aklini basina toplar evlatlarindan ayrilmaz. Sana da Allah kolaylik versin canim esinde yaninda degil kv gorumce zorr 3 gunn ver etli ekmehi yesin sussunlar
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir seh
benim yazdiklatimi goruceksinnnyoksaa
iyi olmaniza cok sevindimm masallahh yeni dr ozelde mi dr begemmen cok onemli cnm sevindim senin adina
benim canim ne zamandir lahmacun cekitor senin yerine benbysem
kiloya takilma canim verirsin sen
ins cnm ama tarcinli su sut falan sevmiyorum cikolata biskouvi pudink seviyorum
aa demek prenses geliyor hadi saglikla gelsin ins kiz kardes olacaklar
ne yedin ne yedinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?