- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.801
yok olmadım dahadaha olmadın mı
Sagol cnm gaz yaptigini bilmiyordum o zaman da icmemO neydi ya çikolata da neymişonlarca yiyordum ya inanamıyorum. Hiç canım istemiyor şimdi. Ama kolayı çok özlüyorum. Ca eksikliğim var kemik desteği tabletler alıyorum. Cola Ca için olumsuz etken yoksa ara sıra kaçamak yapardım
Ben ramazanda 2-3 kilo alırdım hep ama 4 yıldır oruç tutmuyorum gebelik emzirme gebelik emzirme şeklinde geldi zaman. Bu yılda emziriyorum ama ek gıdalar başladığı için tutmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak
Hamileyken günlük 1 Türk kahvesi içiniz diyorlar. Ama emzirme döneminde içtiğin kahve kola yediğin çikolatalar bebeğe hem gaz yapar hem de uyarıcı etki yapar huzursuzluk uykusuzluk cümleten perişan olursunuz hem yazık karnı ağrıyınca ilk 3 ay çok zor oluyor bebişlere
Kiz ne dogumdan 10 ay sonrasi 3 ay sonra olursun 60 kilo olamasak da burda oluruz dimiiiiaynen öyle herkez farklı bieşy diyo kafamda deli sorular
sonra sen bana cmkirirsin menülerimi gördükce
bendemunter gibi her gün kurabik yicem
ilk önüme cıkana cvp veriyorum sonra zatn siteden atılıyorum
valla bencede veririrm yani daha önce de 10 kg verdiğime göre simdide verebilirim dogumdan 10ay sonra 60 olsam yeter bana sonrası sporla halledilir
Pudingi filan bende seviyorum serbetli tatlidan midem bulaniyor ama. Evet kizlar cogaliyor, aksam esime diyorum tek kaliyirsun artik kizlarimla ben cenemizle seni bezdirecez. Hemen kizim diyor ki ben babamin yaninda olurum....Yazik valla uzuluyorum boyle hayatlara. Ne hayallerle evleniyor insan sonu nasil bitiyorinsallah kisa zamanda aklini basina toplar evlatlarindan ayrilmaz. Sana da Allah kolaylik versin canim esinde yaninda degil kv gorumce zorr 3 gunn ver etli ekmehi yesin sussunlar
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir seh
benim yazdiklatimi goruceksinnnyoksaa
iyi olmaniza cok sevindimm masallahh yeni dr ozelde mi dr begemmen cok onemli cnm sevindim senin adina
benim canim ne zamandir lahmacun cekitor senin yerine benbysem
kiloya takilma canim verirsin sen
ins cnm ama tarcinli su sut falan sevmiyorum cikolata biskouvi pudink seviyorum
aa demek prenses geliyor hadi saglikla gelsin ins kiz kardes olacaklar
ne yedin ne yedinnn
neden 3 ay ya 5 yapalm bari onuKiz ne dogumdan 10 ay sonrasi 3 ay sonra olursun 60 kilo olamasak da burda oluruz dimiiii
oha 350 kaloriymiş iyiki bakmamışımkaç kalori peki baktın mı bende bir yapacam yapamadım gitti yapmayım ama dimi cezam var
midem çok kötü yiyemem hem 350 kaloriymiş başka birşey yerim onun yerineoha 350 kaloriymiş iyiki bakmamışımsen haftaya ye yada bugün başlamadın ya bugünde yiyebilirsin
sabah ekmegin üstüne baharatlı zeytinyagı döküp döküp yedim tadı hala agzımdaaşıkım
imm pek severimmmagnolia tatlısı tabisi kendim yapmakla uğraşmadım hazır yedim
isir kocaman bir parca yeesenin yerine de ısırırırım ben merak etme bende kv yaptığında yerim yoksa aklıma gelmez
hee o zaman yeme dicez sanacezalar sana kesilecek
munter kurabik yerine pudinge dadandı bir de bisküviye aratmıyor kurabiği yani
kola yerine soda iç sade olandan ona alışınca kolayı unutuyor insan
ay 30 dk sporu kim yaapcak o da var
baklava falan demeni bekliyorum bendeafiyet olsun
ay sorma bende ona sasiyorum bizdeki bogaz kimde varpuding candır hele bide bitterse
bu bogazla nasıl zayıfladık biz anlamadm gitti
Hayir olamaz... emzirirken gidiyor zaten ama emziriyorum diye de tatliyi filan abartmamak lazim.. eylul de dogum yapicaz yaz gelmeden eski kilomuza donmus olucaz bak ona goreneden 3 ay ya 5 yapalm bari onu
Eklerim bundan sonra,teşekkürlersporuna beni etiketlersen listeye yazayım kuzum 60 dk olarak ekliyorum
Hepsini senin için yedim
imm pek severimmbenim sevmesigim ne var ki
isir kocaman bir parca yee
saglilli pudink lutfen
ay sorma bende ona sasiyorum bizdeki bogaz kimde var
Illa sağlıklı puding olcak emisabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
tereyaginda iki yumurta pul biberli
1 yk kaymak ev yapimi
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
ara
1 elma
1 ceviz
1 yk pudink
2 cn erigi
aksam
4 firinda pismis somon
5 firindq pismis sogan
2 havuc ile az zeytinyag eklenerek yapilmis salata
yesilcay ve bir toffiee cikolata yerim
yularida yazdiklarimin toplam kalorisi 1340 :)
Bugün ne kadar alman gerekiyordu 1109 civarı idi sankiSchonerDuft canim bu kalori sayma programinda kaloriler biraz fazla mi ? bana mi oyle geliyor
15:00 te bi de 2 taneyulaflı bisküvi vardı onu yazmayı unutmuşum:)Menüm
Sabah 10:20 taze yeşillik ve domates biberle yapılmış güzel bi salata, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan omlet, kızımın patatesli yumurtasından bir iki çatal
13:00 yeşil çay
15:00 10 tane beyaz leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,bol salata, 1 yumurtadan omlet
18:30 4 fıstık
20:00 1 kahve
Su 2.5-3 lt oldu sanırım
oh afiyet olsunHepsini senin için yedim
Illa sağlıklı puding olcak emi
Bugün ne kadar alman gerekiyordu 1109 civarı idi sanki
Kaymak,puding,toffiesabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
tereyaginda iki yumurta pul biberli
1 yk kaymak ev yapimi
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
ara
1 elma
1 ceviz
1 yk pudink
2 cn erigi
aksam
4 firinda pismis somon
5 firindq pismis sogan
2 havuc ile az zeytinyag eklenerek yapilmis salata
yesilcay ve bir toffiee cikolata yerim
yularida yazdiklarimin toplam kalorisi 1340 :)
Canım senin menün bana az ve yanlış geliyor. Ben kendimi bildim bileli hep çok yediğim için olabilir. Sanki ana öğünler geçiştirilince insan abur cubur yemek ister.sen kendini tok hissediyor musun bunlarla.beyaz leblebi nedir boşu boşuna karbonhidrat almışsın üstelik 10 tanesi 38 kalori 2 adet yulaflı bisküvi 80 kalori toplam 118 kalori yaptı 2 bisküviyle de iyi durmuşsun ben açınca tüm paketi yiyordum ama yapma kuzucum yeme onlara ihtiyacımız yokMenüm
Sabah 10:20 taze yeşillik ve domates biberle yapılmış güzel bi salata, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan omlet, kızımın patatesli yumurtasından bir iki çatal
13:00 yeşil çay
15:00 10 tane beyaz leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,bol salata, 1 yumurtadan omlet
18:30 4 fıstık
20:00 1 kahve
Su 2.5-3 lt oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?