Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz bana kurabiki biraktirdiniz
her alsam ne de guzel yerdim
verirsin canim lohusa zamani sut olacak diye yiyip durma saglikli kaliteli beslendin mi tamamdir. Etrafindakilet seni beslemek isteyecekler sirf sut yapasin diye sen onlara aldirma sadece emzir oyle oyle sutun yetecek hic merak etme
Biz zaten sureklo kilo alip verdigimiz icin beynimize yerlesmis istesek de salma durumumiz olmuyor

aaa nedn bıraktın
su içicem bol bol diyorum ama bakamlm hoşaf için meyve de atıcm buzluga. kapıya ekmek giremez yazısı yazmam lazım

aaa nedn bıraktın
su içicem bol bol diyorum ama bakamlm hoşaf için meyve de atıcm buzluga. kapıya ekmek giremez yazısı yazmam lazım
at tabi sekersiz pisir ic bol bol. Ekmek de sinirli ye oda lazimm vucudaa ekmeksiz olmaz

çikolataları da unutma
O neydi ya çikolata da neymiş onlarca yiyordum ya inanamıyorum. Hiç canım istemiyor şimdi. Ama kolayı çok özlüyorum. Ca eksikliğim var kemik desteği tabletler alıyorum. Cola Ca için olumsuz etken yoksa ara sıra kaçamak yapardım
yok tatlim ben ramazanda kilo verenlerdenim hadinden fazla yiyorum aksamlari hatta abur cubur bile yiyorum ama genelde bikac kilo veriom... gecen sene kilolarimin büyük kismi ramazanda gitti... sen aliyomusun ramazanda kilo?
Ben ramazanda 2-3 kilo alırdım hep ama 4 yıldır oruç tutmuyorum gebelik emzirme gebelik emzirme şeklinde geldi zaman. Bu yılda emziriyorum ama ek gıdalar başladığı için tutmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak
Bende cocugu zeki yapiyor diye biliyorum... aslinda soylentipere cokda inanmamak lazim her kafadan bi ses cikiyor
Hamileyken günlük 1 Türk kahvesi içiniz diyorlar. Ama emzirme döneminde içtiğin kahve kola yediğin çikolatalar bebeğe hem gaz yapar hem de uyarıcı etki yapar huzursuzluk uykusuzluk cümleten perişan olursunuz hem yazık karnı ağrıyınca ilk 3 ay çok zor oluyor bebişlere

senin yerine de ısırırırım ben merak etme bende kv yaptığında yerim yoksa aklıma gelmez

hee o zaman yeme dicez sana cezalar sana kesilecek
munter kurabik yerine pudinge dadandı bir de bisküviye aratmıyor kurabiği yani

kola yerine soda iç sade olandan ona alışınca kolayı unutuyor insan
evet sporda vücüt 30 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyor
ay 30 dk sporu kim yaapcak o da var
magnolia tatlısı tabisi kendim yapmakla uğraşmadım hazır yedim
baklava falan demeni bekliyorum bende afiyet olsun

puding candır hele bide bitterse
bu bogazla nasıl zayıfladık biz anlamadm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…