- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.781
kiz bana kurabiki biraktirdinizaynen öyle herkez farklı bieşy diyo kafamda deli sorular
sonra sen bana cmkirirsin menülerimi gördükce
bendemunter gibi her gün kurabik yicem
ilk önüme cıkana cvp veriyorum sonra zatn siteden atılıyorum
valla bencede veririrm yani daha önce de 10 kg verdiğime göre simdide verebilirim dogumdan 10ay sonra 60 olsam yeter bana sonrası sporla halledilir
aaa nedn bıraktınkiz bana kurabiki biraktirdiniz
her alsam ne de guzel yerdim
verirsin canim lohusa zamani sut olacak diye yiyip durma saglikli kaliteli beslendin mi tamamdir. Etrafindakilet seni beslemek isteyecekler sirf sut yapasin diyesen onlara aldirma sadece emzir oyle oyle sutun yetecek hic merak etme
Biz zaten sureklo kilo alip verdigimiz icin beynimize yerlesmis istesek de salma durumumiz olmuyor
at tabi sekersiz pisir ic bol bol. Ekmek de sinirli ye oda lazimm vucudaa ekmeksiz olmazaaa nedn bıraktın
su içicem bol bol diyorum ama bakamlm hoşaf için meyve de atıcm buzluga. kapıya ekmek giremez yazısı yazmam lazım
sabah ekmegin üstüne baharatlı zeytinyagı döküp döküp yedim tadı hala agzımdaat tabi sekersiz pisir ic bol bol. Ekmek de sinirli ye oda lazimm vucudaa ekmeksiz olmaz
O neydi ya çikolata da neymişçikolataları da unutma
Ben ramazanda 2-3 kilo alırdım hep ama 4 yıldır oruç tutmuyorum gebelik emzirme gebelik emzirme şeklinde geldi zaman. Bu yılda emziriyorum ama ek gıdalar başladığı için tutmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacakyok tatlim ben ramazanda kilo verenlerdenim hadinden fazla yiyorum aksamlari hatta abur cubur bile yiyorum ama genelde bikac kilo veriom... gecen sene kilolarimin büyük kismi ramazanda gitti... sen aliyomusun ramazanda kilo?
Hamileyken günlük 1 Türk kahvesi içiniz diyorlar. Ama emzirme döneminde içtiğin kahve kola yediğin çikolatalar bebeğe hem gaz yapar hem de uyarıcı etki yapar huzursuzluk uykusuzluk cümleten perişan olursunuz hem yazık karnı ağrıyınca ilk 3 ay çok zor oluyor bebişlereBende cocugu zeki yapiyor diye biliyorum... aslinda soylentipere cokda inanmamak lazim her kafadan bi ses cikiyor
evet sporda vücüt 30 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyorneyse ceza sonuçta . kolum iyi olsun jumping jack yapmaya başlıcam ama 25 dk pordan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş biliyormusun bunu sen
yok artık ip atlamakta neymiş öyle birşey mi varmış
ne yedin
magnolia tatlısı tabisi kendim yapmakla uğraşmadım hazır yedimne yedin ne yedinnn
ay biz hafta sonu yaptık cilekli muzlu cok güzeldimagnolia tatlısı tabisi kendim yapmakla uğraşmadım hazır yedim
senin yerine de ısırırırım ben merak etme bende kv yaptığında yerim yoksa aklıma gelmezYazik valla uzuluyorum boyle hayatlara. Ne hayallerle evleniyor insan sonu nasil bitiyorinsallah kisa zamanda aklini basina toplar evlatlarindan ayrilmaz. Sana da Allah kolaylik versin canim esinde yaninda degil kv gorumce zorr 3 gunn ver etli ekmehi yesin sussunlar
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir seh
benim yazdiklatimi goruceksinnnyoksaa
iyi olmaniza cok sevindimm masallahh yeni dr ozelde mi dr begemmen cok onemli cnm sevindim senin adina
benim canim ne zamandir lahmacun cekitor senin yerine benbysem
kiloya takilma canim verirsin sen
ins cnm ama tarcinli su sut falan sevmiyorum cikolata biskouvi pudink seviyorum
aa demek prenses geliyor hadi saglikla gelsin ins kiz kardes olacaklar
ne yedin ne yedinnn
aynen öyle herkez farklı bieşy diyo kafamda deli sorular
sonra sen bana cmkirirsin menülerimi gördükce
bendemunter gibi her gün kurabik yicem
ilk önüme cıkana cvp veriyorum sonra zatn siteden atılıyorum
valla bencede veririrm yani daha önce de 10 kg verdiğime göre simdide verebilirim dogumdan 10ay sonra 60 olsam yeter bana sonrası sporla halledilir
kiz bana kurabiki biraktirdiniz
her alsam ne de guzel yerdim
verirsin canim lohusa zamani sut olacak diye yiyip durma saglikli kaliteli beslendin mi tamamdir. Etrafindakilet seni beslemek isteyecekler sirf sut yapasin diyesen onlara aldirma sadece emzir oyle oyle sutun yetecek hic merak etme
Biz zaten sureklo kilo alip verdigimiz icin beynimize yerlesmis istesek de salma durumumiz olmuyor
kola yerine soda iç sade olandan ona alışınca kolayı unutuyor insanO neydi ya çikolata da neymişonlarca yiyordum ya inanamıyorum. Hiç canım istemiyor şimdi. Ama kolayı çok özlüyorum. Ca eksikliğim var kemik desteği tabletler alıyorum. Cola Ca için olumsuz etken yoksa ara sıra kaçamak yapardım
Ben ramazanda 2-3 kilo alırdım hep ama 4 yıldır oruç tutmuyorum gebelik emzirme gebelik emzirme şeklinde geldi zaman. Bu yılda emziriyorum ama ek gıdalar başladığı için tutmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak
Hamileyken günlük 1 Türk kahvesi içiniz diyorlar. Ama emzirme döneminde içtiğin kahve kola yediğin çikolatalar bebeğe hem gaz yapar hem de uyarıcı etki yapar huzursuzluk uykusuzluk cümleten perişan olursunuz hem yazık karnı ağrıyınca ilk 3 ay çok zor oluyor bebişlere
ay 30 dk sporu kim yaapcak o da varevet sporda vücüt 30 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyor
baklava falan demeni bekliyorum bendemagnolia tatlısı tabisi kendim yapmakla uğraşmadım hazır yedim
puding candır hele bide bittersesenin yerine de ısırırırım ben merak etme bende kv yaptığında yerim yoksa aklıma gelmez
hee o zaman yeme dicez sanacezalar sana kesilecek
munter kurabik yerine pudinge dadandı bir de bisküviye aratmıyor kurabiği yani
kola yerine soda iç sade olandan ona alışınca kolayı unutuyor insan
ay 30 dk sporu kim yaapcak o da var
baklava falan demeni bekliyorum bendeafiyet olsun
ay hiç sorma ya ben çok kötüyüm reglide olamadım hem şiştim hem iştah maşallah açıkpuding candır hele bide bitterse
bu bogazla nasıl zayıfladık biz anlamadm gitti
saol kuzum sanada afiyet olsun yarasın sanada bebişinedeay biz hafta sonu yaptık cilekli muzlu cok güzeldiafyet olsun bibiğiim
baklava falan demeni bekliyorum bendeafiyet olsun
saol kuzum sanada afiyet olsun yarasın sanada bebişinede
o kadarda diyetime ihanet edemembenim ki çok masumdu
daha olmadın mıay hiç sorma ya ben çok kötüyüm reglide olamadım hem şiştim hem iştah maşallah açık
yiye herkese afiyet olsn yemeyenlerede helal olsun diyelimsaol kuzum sanada afiyet olsun yarasın sanada bebişinede
o kadarda diyetime ihanet edemembenim ki çok masumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?