- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.821
Evet yanlış ve eksik galiba menüm sizinkileri gördükçe daha iyi anlıyorum. Ben de size baka baka öğrenicem inşallahKaymak,puding,toffie
Kaynanam bana bi sürü çikolata getirmiş hepsini sana yollayacağım
Canım senin menün bana az ve yanlış geliyor. Ben kendimi bildim bileli hep çok yediğim için olabilir. Sanki ana öğünler geçiştirilince insan abur cubur yemek ister.sen kendini tok hissediyor musun bunlarla.beyaz leblebi nedir boşu boşuna karbonhidrat almışsın üstelik 10 tanesi 38 kalori 2 adet yulaflı bisküvi 80 kalori toplam 118 kalori yaptı 2 bisküviyle de iyi durmuşsun ben açınca tüm paketi yiyordum ama yapma kuzucum yeme onlara ihtiyacımız yokgözüm üstünde safiş
Bisküvi leblebi istemiyorum
Aman görsünler keyfine bak:) . Ev için alırsan küçük alman gerekecek. Valla ben fil yavrusu gibi hoplayıp zıplayıp eğleniyorumBenim ev bahçeli trambolin için yer sıkıntısı yok ama site olduğu için herkes görür ben zıplarken utanırım evde zıplanmaz mı ki
Canın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsınKızlar menüm
Bugün kalori saymadım hafta ortasından başlamak istemedim en yüksek kalorili gün bugün gözüküyordu Zaten.
Kalkınca
Sirkeli ılık su
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İki zeytin biraz peynir
Ara
Sade kahve
İki üç çiğ fındık
Öğle/ikindi
1 kase Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bir iki tane makarna :/
Akşam
Yoğurtlu kabaklı bir detoks içeceği iki bardak
En az iki buçuk litre su içmişimdir
Az geldi menü akşam ki yumurta da ilginç geldi çorba ile afiyet olsunMenüm
Sabah 10:20 taze yeşillik ve domates biberle yapılmış güzel bi salata, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan omlet, kızımın patatesli yumurtasından bir iki çatal
13:00 yeşil çay
15:00 10 tane beyaz leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,bol salata, 1 yumurtadan omlet
18:30 4 fıstık
20:00 1 kahve
Su 2.5-3 lt oldu sanırım
Hareket ettiysen sıkıntı yokoh afiyet olsun
saglikli pydinkler solapta beni bekliyor tadimlik yemekten biktimdoyumluk yemek istiyorum
1340 kaloriydi azicik gecmis olabilirimm
Tavukgöğsünde tavuğun tüm hastalıkları birikiyormus geçen eniştem dedi . Az yağlı ama yememek daha iyiBugün 1650 kalori günümdü 1275 ile günü kapattım
Sabah
Peynirli dereotlu maydonozlu omlet 1 tk zeytinyağ ile 150 kalori
Çay 1 form etimek 35
Öğle
Tavuklu salata 180 kal
1 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık ev yoğurdu pul biber nane 1salatalık ile karışım 115 kal
5 çayı
Çay 1 ceviz 2 fındık 55
Kinoalı yoğurtlu beyaz lahana salatası 170kal
Akşam
1/4 avokado 2 yemek kaşığı meksika fasulyesi eklenmiş yeşil salata 140 kal
2 hamburger köftesi boyutu klasik su bardağı ağzı kadar evde yaptım 235
3 kaşık yoğurt 100 kal
Gece süt nescafe 100 kal
1275 kalori aldım aslında fazla fazla hesapladım
Etli ekmeği çatal ve bıçak ile hayal ettim yakışmadı ya onu elinle yiceksin tadı öyle çıkıyorEv halkı yani misafirlerim için yemeği dışarıdan söyledim kendimde 1-2 salata hazırladım dışarıdan gelen yemeklerden ben yemedim çocuklarda hamburger istiyorlardı köftelerini ekmeklerini yaptım yavrucukların onlarda ev hamburgeri yedi. Bizim 2 gergedan da kabune tandır etli ekmek ne buldularsa yediler iğrenç göründüler gözüme.Walla ne yalan söyleyim eskiden aynı öyle yiyordum. Utandım valla istediğim kiloya iner de etli ekmek yersem kesinlikle çatal bıçak kullanacağım. Çok kaba göründüler gözüme
Allah aç öldürmesin ne diyim
imm pek severimmbenim sevmesigim ne var ki
isir kocaman bir parca yee
saglilli pudink lutfen
ay sorma bende ona sasiyorum bizdeki bogaz kimde var
o zaman bekle bizi 14. takım eylülde en geç ekimde dönüyoruzHayir olamaz... emzirirken gidiyor zaten ama emziriyorum diye de tatliyi filan abartmamak lazim.. eylul de dogum yapicaz yaz gelmeden eski kilomuza donmus olucaz bak ona gore
ben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermişBenim ev bahçeli trambolin için yer sıkıntısı yok ama site olduğu için herkes görür ben zıplarken utanırım evde zıplanmaz mı ki
ooo bakıyorumda tatlıdan kopamıyoruz asslaaasabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
tereyaginda iki yumurta pul biberli
1 yk kaymak ev yapimi
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
ara
1 elma
1 ceviz
1 yk pudink
2 cn erigi
aksam
4 firinda pismis somon
5 firindq pismis sogan
2 havuc ile az zeytinyag eklenerek yapilmis salata
yesilcay ve bir toffiee cikolata yerim
yularida yazdiklarimin toplam kalorisi 1340 :)
az geldi gözüme sankiKızlar menüm
Bugün kalori saymadım hafta ortasından başlamak istemedim en yüksek kalorili gün bugün gözüküyordu Zaten.
Kalkınca
Sirkeli ılık su
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İki zeytin biraz peynir
Ara
Sade kahve
İki üç çiğ fındık
Öğle/ikindi
1 kase Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bir iki tane makarna :/
Akşam
Yoğurtlu kabaklı bir detoks içeceği iki bardak
En az iki buçuk litre su içmişimdir
iki öğün mü besleniyosn cnm sen ?Menüm
Sabah 10:20 taze yeşillik ve domates biberle yapılmış güzel bi salata, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurtadan omlet, kızımın patatesli yumurtasından bir iki çatal
13:00 yeşil çay
15:00 10 tane beyaz leblebi
16:30 2 kepçe mercimek çorbası,bol salata, 1 yumurtadan omlet
18:30 4 fıstık
20:00 1 kahve
Su 2.5-3 lt oldu sanırım
Bugün 1650 kalori günümdü 1275 ile günü kapattım
Sabah
Peynirli dereotlu maydonozlu omlet 1 tk zeytinyağ ile 150 kalori
Çay 1 form etimek 35
Öğle
Tavuklu salata 180 kal
1 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık ev yoğurdu pul biber nane 1salatalık ile karışım 115 kal
5 çayı
Çay 1 ceviz 2 fındık 55
Kinoalı yoğurtlu beyaz lahana salatası 170kal
Akşam
1/4 avokado 2 yemek kaşığı meksika fasulyesi eklenmiş yeşil salata 140 kal
2 hamburger köftesi boyutu klasik su bardağı ağzı kadar evde yaptım 235
3 kaşık yoğurt 100 kal
Gece süt nescafe 100 kal
1275 kalori aldım aslında fazla fazla hesapladım
ekmek az yemişsin güzel olmuşsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
tereyaginda iki yumurta pul biberli
1 yk kaymak ev yapimi
4 zeytin
1.5 dilim ekmek
ara
1 elma
1 ceviz
1 yk pudink
2 cn erigi
aksam
4 firinda pismis somon
5 firindq pismis sogan
2 havuc ile az zeytinyag eklenerek yapilmis salata
yesilcay ve bir toffiee cikolata yerim
yularida yazdiklarimin toplam kalorisi 1340 :)
Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar ettiCanın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
öğlende akşamda olmamış hem bulgur pilavı hem ekmek akşamda makarna birde cevizli sucuk yemişsin krizin geldiği zaman tarçınlı süt içiyoruzSabah
Yumurta
5 zeytin
Salatalik
Ara
Portakal
Öğlen
Yayla çorbası
2 Dilim kepekli ekmek
3 adet köfte,
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata
Akşam
Mercimek çorbası
Makarna
Salata ayran
Tatlı krizim geldi kaçırdım Yeni diyete başladım ancak alışıyorum. Cevizli sucuk
2,5 litre su 30 dakika yürüyüş 500 ip atlama
sen emziriyor musun ? ok iyi yapmışsın sütün kesilir anlamında demiştir .Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar ettinasıl yapacağım bu işi bilmiyorum onu da diyete sokayım bari
tamamdır..öğlende akşamda olmamış hem bulgur pilavı hem ekmek akşamda makarna birde cevizli sucuk yemişsin krizin geldiği zaman tarçınlı süt içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?