Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim ev bahçeli trambolin için yer sıkıntısı yok ama site olduğu için herkes görür ben zıplarken utanırım evde zıplanmaz mı ki

Evet yanlış ve eksik galiba menüm sizinkileri gördükçe daha iyi anlıyorum. Ben de size baka baka öğrenicem inşallah.

Benim ev bahçeli trambolin için yer sıkıntısı yok ama site olduğu için herkes görür ben zıplarken utanırım evde zıplanmaz mı ki
Aman görsünler keyfine bak:) . Ev için alırsan küçük alman gerekecek. Valla ben fil yavrusu gibi hoplayıp zıplayıp eğleniyorum

Bugün 1650 kalori günümdü 1275 ile günü kapattım
Sabah
Peynirli dereotlu maydonozlu omlet 1 tk zeytinyağ ile 150 kalori
Çay 1 form etimek 35

Öğle
Tavuklu salata 180 kal
1 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık ev yoğurdu pul biber nane 1salatalık ile karışım 115 kal

5 çayı
Çay 1 ceviz 2 fındık 55
Kinoalı yoğurtlu beyaz lahana salatası 170kal

Akşam
1/4 avokado 2 yemek kaşığı meksika fasulyesi eklenmiş yeşil salata 140 kal
2 hamburger köftesi boyutu klasik su bardağı ağzı kadar evde yaptım 235
3 kaşık yoğurt 100 kal

Gece süt nescafe 100 kal

1275 kalori aldım aslında fazla fazla hesapladım

Ev halkı yani misafirlerim için yemeği dışarıdan söyledim kendimde 1-2 salata hazırladım dışarıdan gelen yemeklerden ben yemedim çocuklarda hamburger istiyorlardı köftelerini ekmeklerini yaptım yavrucukların onlarda ev hamburgeri yedi. Bizim 2 gergedan da kabune tandır etli ekmek ne buldularsa yediler iğrenç göründüler gözüme. Walla ne yalan söyleyim eskiden aynı öyle yiyordum. Utandım valla istediğim kiloya iner de etli ekmek yersem kesinlikle çatal bıçak kullanacağım. Çok kaba göründüler gözüme

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+
ShonerDuft = 10+40
segus =
drdotty =90+105
tgb1907 =
AVON52 = 70
forestgump =60

Canın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
Az geldi menü akşam ki yumurta da ilginç geldi çorba ile afiyet olsun
oh afiyet olsun
saglikli pydinkler solapta beni bekliyor tadimlik yemekten biktim doyumluk yemek istiyorum

1340 kaloriydi azicik gecmis olabilirimm
Hareket ettiysen sıkıntı yok
Tavukgöğsünde tavuğun tüm hastalıkları birikiyormus geçen eniştem dedi . Az yağlı ama yememek daha iyi
Etli ekmeği çatal ve bıçak ile hayal ettim yakışmadı ya onu elinle yiceksin tadı öyle çıkıyor

imm pek severimm benim sevmesigim ne var ki

isir kocaman bir parca yee
saglilli pudink lutfen

ay sorma bende ona sasiyorum bizdeki bogaz kimde var
Allah aç öldürmesin ne diyim

Hayir olamaz... emzirirken gidiyor zaten ama emziriyorum diye de tatliyi filan abartmamak lazim.. eylul de dogum yapicaz yaz gelmeden eski kilomuza donmus olucaz bak ona gore
o zaman bekle bizi 14. takım eylülde en geç ekimde dönüyoruz

ben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermiş

ooo bakıyorumda tatlıdan kopamıyoruz asslaaa

az geldi gözüme sanki

iki öğün mü besleniyosn cnm sen ?

begendim gerci o 5 cayı biraz cok olmş gibi geldi ama olsunduu

ay bende menü yazaym dün iyi gibiydi

sbah:2dilim zeytinyaglı baharatlı ekmek zeytin peynir
ara:3 4 badem
öğle:dalyan köfte corba 4 kaşık makarna 2 dilim ekmek
ara:cerez
akşam:2 köfte kızarmıs pataes kuru fasulye
ekmek yemedim

Sabah
Yumurta
5 zeytin
Salatalik

Ara
Portakal

Öğlen
Yayla çorbası
2 Dilim kepekli ekmek
3 adet köfte,
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata

Akşam
Mercimek çorbası
Makarna
Salata ayran
Tatlı krizim geldi kaçırdım Yeni diyete başladım ancak alışıyorum. Cevizli sucuk
2,5 litre su 30 dakika yürüyüş 500 ip atlama

ekmek az yemişsin güzel olmuş

Canın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar etti nasıl yapacağım bu işi bilmiyorum onu da diyete sokayım bari

öğlende akşamda olmamış hem bulgur pilavı hem ekmek akşamda makarna birde cevizli sucuk yemişsin krizin geldiği zaman tarçınlı süt içiyoruz

Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar etti nasıl yapacağım bu işi bilmiyorum onu da diyete sokayım bari
sen emziriyor musun ? ok iyi yapmışsın sütün kesilir anlamında demiştir .

daha kahvaltı yapmadım yeni yeni acıkmaya başlıyorum bir hafta boyunca evde olduğum akşamları peynir domates salatalık marul yicem yanına 1 bardak süt içecem bakalım nasıl etki yapacak

[="SchonerDuft, post: 55806811, member: 370397"]öğlende akşamda olmamış hem bulgur pilavı hem ekmek akşamda makarna birde cevizli sucuk yemişsin krizin geldiği zaman tarçınlı süt içiyoruz[/]
tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…