- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.881
kaynanamda hiç demiyo ki bu kız napcak temizlik işini flntamam yabancı sokma zaten
bizde a101 var çiçeğim mi ne aspirin de güzel oluyor
Miktar olarak fazla olduğu için tok tutuyor aslında:). Yumurta kızımın beslenmesinden kalmış atmaya kıyamadım, onu da hüplettim. Bildiğin çöp tenekesi gibiyimCanın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
Az geldi menü akşam ki yumurta da ilginç geldi çorba ile afiyet olsun
Hareket ettiysen sıkıntı yok
Tavukgöğsünde tavuğun tüm hastalıkları birikiyormus geçen eniştem dedi . Az yağlı ama yememek daha iyi
Etli ekmeği çatal ve bıçak ile hayal ettim yakışmadı ya onu elinle yiceksin tadı öyle çıkıyor
Genellikle iki öğün oluyor geç uyandığım için. Bu aralar kilom takıldığı için çok yemekten kaçınıyorum. Bi de kortizonlu ilaç kullanıyorum hemen şişkinlik oluyor diye iyice kıstım yediklerimiooo bakıyorumda tatlıdan kopamıyoruz asslaaa
az geldi gözüme sanki
iki öğün mü besleniyosn cnm sen ?
begendim gerci o 5 cayı biraz cok olmş gibi geldi ama olsunduu
Hoş bulduk
valla bence en iyisini yapıyorsun, çocuğa ne verirsen onu yiyor çok alıştırmamak lazım abur cubura hem sağlıksız hem alışkanlık oluyor ilerde de vazgeçemezle sonra
temizlik yaptın mı bilmiyorum ama camları kremsiz şampuanla sil ben dalinle siliyorumm misss gibi oluyo mutfak dolabina bulaşık mak tableti duydum ama ben denedim bezimden midir nedir iz yaptı tekrar başka bezle denicem
camlar kremsiz şampuan
hoşgeldin aramıza canım
sende aramıza hoşgeldin canım
ay güldürdünne güzel ev sahibisin sen
olsun oğlan anasısın sen bi ağırlığın olmalı
güldüm
bunu daha önce göreydim nolurdu he nolurdu 50 sayfa mesaj okudum banada yazık
ben toplu geziyorum böyle
İlk hedef 75, ona inmeyi başarabilirsem sonrasında 60 a inmek istiyorum inşallah:).
Ev için olanlar bi yerden sonra fazlalık gibi oluyor insanın gözüne batıyor. Eskiden vardı bizim de ama koyacak yer bulamayınca başkasına vermiştim:)Yazık etmiş zıpzıpa. Nasıl dı peki işe yaradı mı? Zıplayınca tavana çakmaktan korktum açıkçası. Yerden yüksekliği ne kadar dı
Alıyım mı işe yarar mı
ama eger 2 öğün besleniyosan sabah kahvaltının saglıklı ve yeterli olması gerekir. ilaclar ne için bebek için mi kullanıysnSelam kızlar, nasılsınız?
Miktar olarak fazla olduğu için tok tutuyor aslında:). Yumurta kızımın beslenmesinden kalmış atmaya kıyamadım, onu da hüplettim. Bildiğin çöp tenekesi gibiyim
Genellikle iki öğün oluyor geç uyandığım için. Bu aralar kilom takıldığı için çok yemekten kaçınıyorum. Bi de kortizonlu ilaç kullanıyorum hemen şişkinlik oluyor diye iyice kıstım yediklerimi
Hoş bulduk
İlk hedef 75, ona inmeyi başarabilirsem sonrasında 60 a inmek istiyorum inşallah:).
Ev için olanlar bi yerden sonra fazlalık gibi oluyor insanın gözüne batıyor. Eskiden vardı bizim de ama koyacak yer bulamayınca başkasına vermiştim:)
benim regli gelmeye başlıcak gibi
ok not aldık yarın en geç 14te kilo bildirimi yapıyoruz .Selam kızlar, nasılsınız?
Miktar olarak fazla olduğu için tok tutuyor aslında:). Yumurta kızımın beslenmesinden kalmış atmaya kıyamadım, onu da hüplettim. Bildiğin çöp tenekesi gibiyim
Genellikle iki öğün oluyor geç uyandığım için. Bu aralar kilom takıldığı için çok yemekten kaçınıyorum. Bi de kortizonlu ilaç kullanıyorum hemen şişkinlik oluyor diye iyice kıstım yediklerimi
Hoş bulduk
Ev için olanlar bi yerden sonra fazlalık gibi oluyor insanın gözüne batıyor. Eskiden vardı bizim de ama koyacak yer bulamayınca başkasına vermiştim:)
kilo verdiğin için böyle olmuştur. bende kilo verince birden değişiyor. inşallah gelmekten vazgeçmezgözün aydın canım benim regl bu ay 3 günde bitti şaştım kaldım
Bugün erken uyandım o yüzden bugün 3 öğün yicem. Günler uzadığı için iki öğün zor oluyor artık.ama eger 2 öğün besleniyosan sabah kahvaltının saglıklı ve yeterli olması gerekir. ilaclar ne için bebek için mi kullanıysn
Tamam yarın uyanınca tartılır yazarım kilomu. Ama pek bi değişiklik yok bu hafta, takıldı bu aralar kilomok not aldık yarın en geç 14te kilo bildirimi yapıyoruz .
birde çöp tenekesi modundan çıkıyoruz . sana zarar verecekse israf olması daha iyi
Ben çok uzun süre kullanmıyorum ve dozajı düşük kullandığım ilaçların. Nisan ayında kullanıyorum sadece ve bu sene erken kestim kendimi iyi hissettiğim için.S _Safiye_
Uzun süreli Kortizon kullanımına bağlı omuz ve karında yağlanmalar olur calcium kaybı olur insülinle tepkimeye girer şekerin yükselir potasyum kaybedersin ödem olur ülser ve tansiyona sebep olur. o yüzden beslenmene extra dikkat etmen gerekir.
Calciyum kaybı için süt ürünleri potasyum kaybı için bol sebze meyve yemelisin kesinlikle şekerden uzak durmalısın ve egzersiz yapmalısın bence hemen şimdi bir beslenme tablosu hazırla canım kendine. Bildiğim kadarıylamunter sağlık alanında öğrenim almış o da sana fikir verebilir
Ton balıklı salata yiyebilirsin yada salata yoğurt ve küçük bir protein ürünü et tavuk balık ne varsa artık yada sebze yemeği yoğurt 1 dilim tam buğday olabilir kahvaltı da yumurta yemediysen akşama yemek hazırlamaya üşeniyorsan sebzeli omlet yapabilirsinBugün çok dikkatli beslendim hiç cız bişi yemedim ama akşama ne yesem diye düşünüyorum, öğlen mercimek çorbası,salata ve tavuk göğsü yedim akşama hafif bişey iyi olur ne yesem acaba???
kilo verdiğin için böyle olmuştur. bende kilo verince birden değişiyor. inşallah gelmekten vazgeçmez
he tm o zmanBugün erken uyandım o yüzden bugün 3 öğün yicem. Günler uzadığı için iki öğün zor oluyor artık.
Yok canım ne bebeği kız, alerjik astımım var. Polen zamanı şimdi ondan kullanıyorum canım .
Tamam yarın uyanınca tartılır yazarım kilomu. Ama pek bi değişiklik yok bu hafta, takıldı bu aralar kilom.
Bi yumurtadan bişey olmaz diye düşündüm de yedim. Aynen ben de katılıyorum israf olsun daha iyi:)
neden yok peki ? 100 grda mı yok.Bugün erken uyandım o yüzden bugün 3 öğün yicem. Günler uzadığı için iki öğün zor oluyor artık.
Yok canım ne bebeği kız, alerjik astımım var. Polen zamanı şimdi ondan kullanıyorum canım .
Tamam yarın uyanınca tartılır yazarım kilomu. Ama pek bi değişiklik yok bu hafta, takıldı bu aralar kilom.
Bi yumurtadan bişey olmaz diye düşündüm de yedim. Aynen ben de katılıyorum israf olsun daha iyi:)
yarına inmez ki haftaya birden gider inşallahsenin de şaşması normal ama bence hadi inşallah olursun acık daha zayıflaman lazım
Tuğbacım bu hafta fazla spor yapmazsan sevinirim çünkü kaynanam pazar günü kabak tatlısı yapacak tahin ve cevizle muhteşem bir sunumu var ben yemeliyim sen haftaya kazan ödülü olmaz mısenin de şaşması normal ama bence hadi inşallah olursun acık daha zayıflaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?