Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gözün aydın kuzum

valla bence en iyisini yapıyorsun, çocuğa ne verirsen onu yiyor çok alıştırmamak lazım abur cubura hem sağlıksız hem alışkanlık oluyor ilerde de vazgeçemezle sonra

temizlik yaptın mı bilmiyorum ama camları kremsiz şampuanla sil ben dalinle siliyorumm misss gibi oluyo mutfak dolabina bulaşık mak tableti duydum ama ben denedim bezimden midir nedir iz yaptı tekrar başka bezle denicem

camlar kremsiz şampuan

hoşgeldin aramıza canım

sende aramıza hoşgeldin canım
Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettim oysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum

ay güldürdün ne güzel ev sahibisin sen
olsun oğlan anasısın sen bi ağırlığın olmalı
ben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermiş
güldüm

yeni gelen arkadaşlar oldu sadece başka çok önemli birşey yok kuzum
bunu daha önce göreydim nolurdu he nolurdu 50 sayfa mesaj okudum banada yazık

gezmeyeydn o kadar
ben toplu geziyorum böyle

hee gelecegin kaynanasıyım ben :

yollaasana kuzumm ben bayilirim cikolataya hele yurtdisi cikolatasiysa dadindan yenmez

super gidiyorsun cnm masallah yarina bay vermis olursub bebce

ettim biraz cnm.
nee gogus etinde tum hastaliklari mi biriktiriyormus zatem tavugun kendi hastalikli ekstradan hastalikta biriktiriyor vay halimizee

Canımcım çorbayla ekmek yemiyoruz (onlar birbirinin değişimi) hele ki bulgur yediysek ekmeği hayal bile etmiyoruz. Makarnadan uzak duruyoruz o nu kaptin gibi hamile ve emzirenler yesin. Biz sebze ve protein yiyoruz. Cevizli sucukta biraz kilo verince yiyecez şimdi değil.

günaydın kızlar çok konuşma var ya nasıl okucam ben
Canım sen okuma
Neler yaptın yaz anlat biz okuyalım

Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar etti nasıl yapacağım bu işi bilmiyorum onu da diyete sokayım bari
Canım sen kendine göre öğün hazırla yardımcın başının çaresine baksın ya da sizin yediklerinizden yesin.
Benim kızların memleketinin mantısı pilavı Beşparmak yemeği çok meşhurdur ve çok güzeldir. 3 aydır evde yaptırmıyorum. İzin günlerinde gittikleri yerde yapıp yiyorlar

ben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermiş
Yazık etmiş zıpzıpa. Nasıl dı peki işe yaradı mı? Zıplayınca tavana çakmaktan korktum açıkçası. Yerden yüksekliği ne kadar dı
Alıyım mı işe yarar mı

Canım tavuk zaten çok güvenli bir gıda değil de göğüsündeki bu özel durumu hiç bilmiyordum. Zaten sevmemde yağsız protein diye yiyordum. Ton balığı ve kırmızı etten devam edeyim o zaman öğünler için alternatifleriniz olursa beklerim

SchonerDuft tartı gününü hatırlatman iyi oldu canım
bugün 1350 kalori günüm daha az yemeye çalışacağım 1200 den aşağı yesem iyi olur bakalım Pazartesi'den Cuma'ya ne fark etmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…