- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.841
yeni gelen arkadaşlar oldu sadece başka çok önemli birşey yok kuzumgünaydın kızlar çok konuşma var ya nasıl okucam ben
gezmeyeydn o kadargünaydın kızlar çok konuşma var ya nasıl okucam ben
Gözün aydın kuzum
valla bence en iyisini yapıyorsun, çocuğa ne verirsen onu yiyor çok alıştırmamak lazım abur cubura hem sağlıksız hem alışkanlık oluyor ilerde de vazgeçemezle sonraponcikbirgelincik canım kaçamağın masum gelmesi ev ürünü olmasından ama bardak bardak şeker giriyor işin içine ben artık çocuklara evde abur cubur bulundurmuyorum haftada 1 kez birlikte pastaneye gidiyoruz orada istediklerini yiyorlar 1 kez dışarıda öğünleri var okula giderkende genelde evden hazırlayıp koyuyorum. Dolayısıyla kaçamak yapacağım ambalajlı ürünüm yok. (Bazen üzülüyorum kendime de çocuklara da)
Kizlar ramazana cok az kaldi ramazan girmeden bir ev temizligi yapayim diyorum bayramda rahat ederim hazir havalarda duzekmisken Bana onerebilecegijiz puf noktalar var mi? Ornegin haliyi soyle sil, cam silerken su cok ise yaeiyor, mutfak dolaplarinda su iz birakmiyor vs gibilerinde pek pratik temizlik bilgim yok yardimci olursaniz cooook sevinirimm. Belki bu temizlikle 2 haftada 62 olurumm hayali bile mikemmellll
BİLGİLERİNİ not aldım kuzum cuma ve pazartesi günleri tartı günümüz cuma günleri 14 de kadar kilo bildirimi yapman lazım bu çok önemli .2 hafta deneme süren var 3.hafta aktfiliğine göre listeye alınacaksın. yarışmacı arkadaşlara başarılar
çok iyi vermeye başlamışsın . günlük menüler düzenli yaz . ekmek yememek kilo vermek değil aslında günlük 2 yada 1 dilim bence yenmesi lazım haftada bir bulgur pilavı önerim var ama perşembe değil kalori sayıyorsan perşembe günü olması önemli değil . zamanla yanlışın vrsa görürüz kuzum bizimde olursa sende bizi desteklersin
bilen bana da desin püf noktaları bende yapcam yavaştan . benim evde çok deterjan olmaz fair ve sirekeli su ile tüm ev temizlenir kireç çözücü ile de banyo ve wc yağ çöz ile de ocak davulumbaz temizlerim
yarın bir sorayım olmazsa sağlık ocğına
hoşgeldin aramıza canımEvde her yemeği pişirmeye devam ediyorum aslında , çünkü çocuklar da var evde. Ne piştiyse ondan az az yiyorum, yoğurt,salata, ayranı bol tüketmeye çalışıyorum yanında. Bu şekilde hem aç gözlü olmuyorum, az da olsa sevdiğim yiyeceklerden tadıyorum.
sende aramıza hoşgeldin canımKizlar bugün menümü erken paylasayim esim isten gelince yeriz aksami normalde malüm bugun evdeydi.
Sabah 1 haslanmis yumurta
30 g süzme peynir
1 dlm tb ekmgi
7 yesil zeytin
Domates biber salatalik
1 tatli kasigi bal
Ara orta kahve bir kucuk kahve cikolatatsi
Oglen 2 kepce corba
8 yemk kasigi taze fasülye
3 ymk kasigi bulgur pilavi
Ara 3 yemek kasigi yogurt+ 1 elma
Aksam 5 köfte 6ymk kasigi kurufasülye piyazi 1 brdak ayran.
Aksam da sekersiz sütlü kahve icerim sadece
Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettimoysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum
olsun oğlan anasısın sen bi ağırlığın olmalı67yim su an
güldümben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermiş
bunu daha önce göreydim nolurdu he nolurdu 50 sayfa mesaj okudum banada yazıkyeni gelen arkadaşlar oldu sadece başka çok önemli birşey yok kuzum
ben toplu geziyorum böylegezmeyeydn o kadar
valla bence en iyisini yapıyorsun, çocuğa ne verirsen onu yiyor çok alıştırmamak lazım abur cubura hem sağlıksız hem alışkanlık oluyor ilerde de vazgeçemezle sonra
temizlik yaptın mı bilmiyorum ama camları kremsiz şampuanla sil ben dalinle siliyorumm misss gibi oluyo mutfak dolabina bulaşık mak tableti duydum ama ben denedim bezimden midir nedir iz yaptı tekrar başka bezle denicem
camlar kremsiz şampuan
hoşgeldin aramıza canım
sende aramıza hoşgeldin canım
ay güldürdünne güzel ev sahibisin sen
olsun oğlan anasısın sen bi ağırlığın olmalı
güldüm
bunu daha önce göreydim nolurdu he nolurdu 50 sayfa mesaj okudum banada yazık
ben toplu geziyorum böyle
yollaasana kuzumm ben bayilirim cikolataya hele yurtdisi cikolatasiysa dadindan yenmezKaymak,puding,toffie
Kaynanam bana bi sürü çikolata getirmiş hepsini sana yollayacağım
Canım senin menün bana az ve yanlış geliyor. Ben kendimi bildim bileli hep çok yediğim için olabilir. Sanki ana öğünler geçiştirilince insan abur cubur yemek ister.sen kendini tok hissediyor musun bunlarla.beyaz leblebi nedir boşu boşuna karbonhidrat almışsın üstelik 10 tanesi 38 kalori 2 adet yulaflı bisküvi 80 kalori toplam 118 kalori yaptı 2 bisküviyle de iyi durmuşsun ben açınca tüm paketi yiyordum ama yapma kuzucum yeme onlara ihtiyacımız yokgözüm üstünde safiş
Bisküvi leblebi istemiyorum
super gidiyorsun cnm masallah yarina bay vermis olursub bebceBugün 1650 kalori günümdü 1275 ile günü kapattım
Sabah
Peynirli dereotlu maydonozlu omlet 1 tk zeytinyağ ile 150 kalori
Çay 1 form etimek 35
Öğle
Tavuklu salata 180 kal
1 kaşık yulaf kepeği 3 kaşık ev yoğurdu pul biber nane 1salatalık ile karışım 115 kal
5 çayı
Çay 1 ceviz 2 fındık 55
Kinoalı yoğurtlu beyaz lahana salatası 170kal
Akşam
1/4 avokado 2 yemek kaşığı meksika fasulyesi eklenmiş yeşil salata 140 kal
2 hamburger köftesi boyutu klasik su bardağı ağzı kadar evde yaptım 235
3 kaşık yoğurt 100 kal
Gece süt nescafe 100 kal
1275 kalori aldım aslında fazla fazla hesapladım
Ev halkı yani misafirlerim için yemeği dışarıdan söyledim kendimde 1-2 salata hazırladım dışarıdan gelen yemeklerden ben yemedim çocuklarda hamburger istiyorlardı köftelerini ekmeklerini yaptım yavrucukların onlarda ev hamburgeri yedi. Bizim 2 gergedan da kabune tandır etli ekmek ne buldularsa yediler iğrenç göründüler gözüme.Walla ne yalan söyleyim eskiden aynı öyle yiyordum. Utandım valla istediğim kiloya iner de etli ekmek yersem kesinlikle çatal bıçak kullanacağım. Çok kaba göründüler gözüme
ettim biraz cnm.Canın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
Az geldi menü akşam ki yumurta da ilginç geldi çorba ile afiyet olsun
Hareket ettiysen sıkıntı yok
Tavukgöğsünde tavuğun tüm hastalıkları birikiyormus geçen eniştem dedi . Az yağlı ama yememek daha iyi
Etli ekmeği çatal ve bıçak ile hayal ettim yakışmadı ya onu elinle yiceksin tadı öyle çıkıyor
bidahakine şampuanla dene mikemmel oluyoooponcikbirgelincik hosgekdin cnm nasildi gezmelerin.
camlari sildim ya ama mutfagi bitiremedim onu nasil temizleyecehimi anlamadim
tm cnm tesekkur ederimb
bidahakine şampuanla dene mikemmel oluyooo
bulaşık mak tabletini sıcak suda eritip onla sill
Canımcım çorbayla ekmek yemiyoruz (onlar birbirinin değişimi) hele ki bulgur yediysek ekmeği hayal bile etmiyoruz. Makarnadan uzak duruyoruz o nu kaptin gibi hamile ve emzirenler yesin. Biz sebze ve protein yiyoruz. Cevizli sucukta biraz kilo verince yiyecez şimdi değil.Sabah
Yumurta
5 zeytin
Salatalik
Ara
Portakal
Öğlen
Yayla çorbası
2 Dilim kepekli ekmek
3 adet köfte,
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata
Akşam
Mercimek çorbası
Makarna
Salata ayran
Tatlı krizim geldi kaçırdım Yeni diyete başladım ancak alışıyorum. Cevizli sucuk
2,5 litre su 30 dakika yürüyüş 500 ip atlama
Canım sen okumagünaydın kızlar çok konuşma var ya nasıl okucam ben
Canım sen kendine göre öğün hazırla yardımcın başının çaresine baksın ya da sizin yediklerinizden yesin.Ya aslında canım istemedi ,evdeki yardımcımız için hazırlamıştık,emziriyorsun sütün çeker (bu ne demekse ) diye çok ısrar ettinasıl yapacağım bu işi bilmiyorum onu da diyete sokayım bari
ben ev için almıştm 90cm lik olanlardan hiç seste yapmıyodu ama 1 a kullandm sonra annem 1 legen karsılıgı hurdacıya vermiş
Canım tavuk zaten çok güvenli bir gıda değil de göğüsündeki bu özel durumu hiç bilmiyordum. Zaten sevmemde yağsız protein diye yiyordum. Ton balığı ve kırmızı etten devam edeyim o zaman öğünler için alternatifleriniz olursa beklerimCanın makarna istiyorsa tam buğdaylı makarna yiyebilirsin oetalama kalorisi 340 sanırım hem gözün doyar hem diyette pişmanlık duymazsın
Az geldi menü akşam ki yumurta da ilginç geldi çorba ile afiyet olsun
Hareket ettiysen sıkıntı yok
Tavukgöğsünde tavuğun tüm hastalıkları birikiyormus geçen eniştem dedi . Az yağlı ama yememek daha iyi
Etli ekmeği çatal ve bıçak ile hayal ettim yakışmadı ya onu elinle yiceksin tadı öyle çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?