Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okudum bile
ah valla hiçbişey anlamadım canım cumartesi akşam geldi hep bi koşturmaca eşya al nikah işlemleri onları kurdu duşakabinimiz sökülmüştü onu takmaya uğraştı ne eldiğini anladım ne gittiğini

Yazık etmiş zıpzıpa. Nasıl dı peki işe yaradı mı? Zıplayınca tavana çakmaktan korktum açıkçası. Yerden yüksekliği ne kadar dı
Alıyım mı işe yarar mı
valla ev için olanlar o kadar yüksege zıplatmıyo zaten kayısları da set zıplamak için efor harcaman gerkiyo bn youtube tan videolar buluyodm traöbolin egzersiz yaz cıkar cok egllenceli oluyo

protein bakımından zengin olan besinler mantar ve yeşil mercimek aklıma başka birşey gelmiyor gelince yazarım
normalde kaç kalori alıyordun

G gamzelim080 @ebruliki kızlar takımda yarışacakmısınız birkaç gündür uğramadınız takıma
evet bakamadım yolv-culuktu işe dödüm cok yoğunum cnım burayla ilgilenemedim zaten istanbulda rejim bozuldu
moralim cok bozuk bu hafta hşç vermedim ama almamışım
yeniden başlayalım
kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
öğle taze fasuly e ayran 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi ayran
akşam kereviz yemeği yoğurt 2 dilim ekmek 2 ceviz

Siz bu aşamada olduğunuza göre az kalmış kuzucuğum Allah tamamına erdirsin
protein bakımından zengin olan besinler mantar ve yeşil mercimek aklıma başka birşey gelmiyor gelince yazarım

normalde kaç kalori alıyordun
Canım diyete başladığımda sadece doyacak kadar yemeye çalıştım sonra baktım yapamıyorum 1500 ün üstüne çıkmadan yemeye gayret ettim bazen kaçırdığım oldu. Bu döneme kadar hiç şekerli ürün ambalajlı ürün yemedim ( geçen cuma yediğim kurabiye dışında) bu nedenler hızlı kilo vermemi sağladı. Bundan sonrası çok kolay olmayacak gibi. Şimdi zigzag metodun uygun gördüğü kalori miktarının altında kalarak ama artma eksilme eğrisini bozmadan kalori alıyorum ve yine şeker ambalajlı ürün yok meyve hergün yemiyorum gibi şeyler. Bu dönem çok yürüyüş yapıyorum bazen tempolu bazen yavaş ama aralıksız 60 dk ve üstü yürüyorum

Hoşgeldin canım kilo almadan dönmene sevindim profiline başlangıç kilonu, güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan bizimkiler gibi daha iyi olur

aktif olurum diyorsan baştan alalım listeye girmen 1 hafta gecikti bilgin olsun günlük olarak takıma uğrama zorunluluğu var. aayrıca ekmekten biraz uzaklaş günde 5 dilim
1200 al o zaman altına inme vücut durakladığı zaman inersin

Tamam canım verdiğim kilolara seviniyorum ama hâlâ benimle olanlar beni çok üzüyor

mutfak dolabını neyle siliyorsun benim mutfağın fotosunu atayım sana bir bak ne ise dediğin olursa bende onla sileyim
olur bakayım, ben bu bulaşık mak tabletini sevemedim bezimden sanırım ama silenler hep memnun tekrar deniycem ben yağ çöz sıkıp bekletip siliyorum

ay deniyeyim ramazanda yapmam temizlik ama doguma yakın yapıcam mecbur dolaplar camlar kapılar yazlık kışlıklar bebegin esyalarııı

sen yormasana o kadar kendini birini tut yaptır bide daha ağırlaşırsın o zamana kadar

daha 4 aya yakın zaman var canım her zaman gelemediğinden mecbur halletmeye çalışıyoruz

evime kimseyi sokmam ablam gelicek yardıma

doğru yaa kuralı unuttuk yazma yenşden o zaman geriden takip ederim sizleri ben

Tamam canım verdiğim kilolara seviniyorum ama hâlâ benimle olanlar beni çok üzüyor
benimle kalanlar beni de üzüyor bir 9 kilo daha verebilsem süper olacak
bende yağ çöz sıkıyorum ama ersağ marka vardı onu kullandım o da bitince buşaık deterjanı ile siliyorum
doğru yaa kuralı unuttuk yazma yenşden o zaman geriden takip ederim sizleri ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…