- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.861
okudum bileCanımcım çorbayla ekmek yemiyoruz (onlar birbirinin değişimi) hele ki bulgur yediysek ekmeği hayal bile etmiyoruz. Makarnadan uzak duruyoruz o nu kaptin gibi hamile ve emzirenler yesin. Biz sebze ve protein yiyoruz. Cevizli sucukta biraz kilo verince yiyecez şimdi değil.
Canım sen okuma
Neler yaptın yaz anlat biz okuyalım
neyi siliyonz onunlaaab
bidahakine şampuanla dene mikemmel oluyooo
bulaşık mak tabletini sıcak suda eritip onla sill
valla ev için olanlar o kadar yüksege zıplatmıyo zaten kayısları da set zıplamak için efor harcaman gerkiyo bn youtube tan videolar buluyodm traöbolin egzersiz yaz cıkar cok egllenceli oluyoYazık etmiş zıpzıpa. Nasıl dı peki işe yaradı mı? Zıplayınca tavana çakmaktan korktum açıkçası. Yerden yüksekliği ne kadar dı
Alıyım mı işe yarar mı
uzun olan ne kadr güzelmişEki Görüntüle 2140599 Eki Görüntüle 2140600
kaptinn sen bunlardan arıyordun aldın mı
Bak fiyatları çok düşmüş
protein bakımından zengin olan besinler mantar ve yeşil mercimek aklıma başka birşey gelmiyor gelince yazarımCanım tavuk zaten çok güvenli bir gıda değil de göğüsündeki bu özel durumu hiç bilmiyordum. Zaten sevmemde yağsız protein diye yiyordum. Ton balığı ve kırmızı etten devam edeyim o zaman öğünler için alternatifleriniz olursa beklerim
normalde kaç kalori alıyordunSchonerDuft tartı gününü hatırlatman iyi oldu canım
bugün 1350 kalori günüm daha az yemeye çalışacağım 1200 den aşağı yesem iyi olur bakalım Pazartesi'den Cuma'ya ne fark etmiş olacak
mutfak dolabııııneyi siliyonz onunlaaa
mutfak dolabını neyle siliyorsun benim mutfağın fotosunu atayım sana bir bak ne ise dediğin olursa bende onla sileyimmutfak dolabıııı
evet bakamadım yolv-culuktu işe dödüm cok yoğunum cnım burayla ilgilenemedim zaten istanbulda rejim bozuldu
ay deniyeyim ramazanda yapmam temizlik ama doguma yakın yapıcam mecbur dolaplar camlar kapılar yazlık kışlıklar bebegin esyalarııımutfak dolabıııı
Siz bu aşamada olduğunuza göre az kalmış kuzucuğum Allah tamamına erdirsinokudum bile
ah valla hiçbişey anlamadım canım cumartesi akşam geldi hep bi koşturmaca eşya al nikah işlemleri onları kurdu duşakabinimiz sökülmüştü onu takmaya uğraştı ne eldiğini anladım ne gittiğini
Canım diyete başladığımda sadece doyacak kadar yemeye çalıştım sonra baktım yapamıyorum 1500 ün üstüne çıkmadan yemeye gayret ettim bazen kaçırdığım oldu. Bu döneme kadar hiç şekerli ürün ambalajlı ürün yemedim ( geçen cuma yediğim kurabiye dışında) bu nedenler hızlı kilo vermemi sağladı. Bundan sonrası çok kolay olmayacak gibi. Şimdi zigzag metodun uygun gördüğü kalori miktarının altında kalarak ama artma eksilme eğrisini bozmadan kalori alıyorum ve yine şeker ambalajlı ürün yok meyve hergün yemiyorum gibi şeyler. Bu dönem çok yürüyüş yapıyorum bazen tempolu bazen yavaş ama aralıksız 60 dk ve üstü yürüyorumprotein bakımından zengin olan besinler mantar ve yeşil mercimek aklıma başka birşey gelmiyor gelince yazarım
normalde kaç kalori alıyordun
Hoşgeldin canım kilo almadan dönmene sevindim profiline başlangıç kilonu, güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan bizimkiler gibi daha iyi olurevet bakamadım yolv-culuktu işe dödüm cok yoğunum cnım burayla ilgilenemedim zaten istanbulda rejim bozuldu
moralim cok bozuk bu hafta hşç vermedim ama almamışım
yeniden başlayalım
kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
öğle taze fasuly e ayran 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi ayran
akşam kereviz yemeği yoğurt 2 dilim ekmek 2 ceviz
aktif olurum diyorsan baştan alalım listeye girmen 1 hafta gecikti bilgin olsun günlük olarak takıma uğrama zorunluluğu var. aayrıca ekmekten biraz uzaklaş günde 5 dilimevet bakamadım yolv-culuktu işe dödüm cok yoğunum cnım burayla ilgilenemedim zaten istanbulda rejim bozuldu
moralim cok bozuk bu hafta hşç vermedim ama almamışım
yeniden başlayalım
kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
öğle taze fasuly e ayran 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi ayran
akşam kereviz yemeği yoğurt 2 dilim ekmek 2 ceviz
1200 al o zaman altına inme vücut durakladığı zaman inersinSiz bu aşamada olduğunuza göre az kalmış kuzucuğum Allah tamamına erdirsin
Canım diyete başladığımda sadece doyacak kadar yemeye çalıştım sonra baktım yapamıyorum 1500 ün üstüne çıkmadan yemeye gayret ettim bazen kaçırdığım oldu. Bu döneme kadar hiç şekerli ürün ambalajlı ürün yemedim ( geçen cuma yediğim kurabiye dışında) bu nedenler hızlı kilo vermemi sağladı. Bundan sonrası çok kolay olmayacak gibi. Şimdi zigzag metodun uygun gördüğü kalori miktarının altında kalarak ama artma eksilme eğrisini bozmadan kalori alıyorum ve yine şeker ambalajlı ürün yok meyve hergün yemiyorum gibi şeyler. Bu dönem çok yürüyüş yapıyorum bazen tempolu bazen yavaş ama aralıksız 60 dk ve üstü yürüyorum
Tamam canım verdiğim kilolara seviniyorum ama hâlâ benimle olanlar beni çok üzüyoraktif olurum diyorsan baştan alalım listeye girmen 1 hafta gecikti bilgin olsun günlük olarak takıma uğrama zorunluluğu var. aayrıca ekmekten biraz uzaklaş günde 5 dilim
1200 al o zaman altına inme vücut durakladığı zaman inersin
olur bakayım, ben bu bulaşık mak tabletini sevemedim bezimden sanırım ama silenler hep memnun tekrar deniycem ben yağ çöz sıkıp bekletip siliyorummutfak dolabını neyle siliyorsun benim mutfağın fotosunu atayım sana bir bak ne ise dediğin olursa bende onla sileyim
ay deniyeyim ramazanda yapmam temizlik ama doguma yakın yapıcam mecbur dolaplar camlar kapılar yazlık kışlıklar bebegin esyalarııı
daha 4 aya yakın zaman var canım her zaman gelemediğinden mecbur halletmeye çalışıyoruzSiz bu aşamada olduğunuza göre az kalmış kuzucuğum Allah tamamına erdirsin
Canım diyete başladığımda sadece doyacak kadar yemeye çalıştım sonra baktım yapamıyorum 1500 ün üstüne çıkmadan yemeye gayret ettim bazen kaçırdığım oldu. Bu döneme kadar hiç şekerli ürün ambalajlı ürün yemedim ( geçen cuma yediğim kurabiye dışında) bu nedenler hızlı kilo vermemi sağladı. Bundan sonrası çok kolay olmayacak gibi. Şimdi zigzag metodun uygun gördüğü kalori miktarının altında kalarak ama artma eksilme eğrisini bozmadan kalori alıyorum ve yine şeker ambalajlı ürün yok meyve hergün yemiyorum gibi şeyler. Bu dönem çok yürüyüş yapıyorum bazen tempolu bazen yavaş ama aralıksız 60 dk ve üstü yürüyorum
evime kimseyi sokmamolur bakayım, ben bu bulaşık mak tabletini sevemedim bezimden sanırım ama silenler hep memnun tekrar deniycem ben yağ çöz sıkıp bekletip siliyorum
sen yormasana o kadar kendini birini tut yaptır bide daha ağırlaşırsın o zamana kadar
daha 4 aya yakın zaman var canım her zaman gelemediğinden mecbur halletmeye çalışıyoruz
doğru yaa kuralı unuttuk yazma yenşden o zaman geriden takip ederim sizleri benaktif olurum diyorsan baştan alalım listeye girmen 1 hafta gecikti bilgin olsun günlük olarak takıma uğrama zorunluluğu var. aayrıca ekmekten biraz uzaklaş günde 5 dilim
1200 al o zaman altına inme vücut durakladığı zaman inersin
benimle kalanlar beni de üzüyor bir 9 kilo daha verebilsem süper olacakTamam canım verdiğim kilolara seviniyorum ama hâlâ benimle olanlar beni çok üzüyor
bende yağ çöz sıkıyorum ama ersağ marka vardı onu kullandım o da bitince buşaık deterjanı ile siliyorumolur bakayım, ben bu bulaşık mak tabletini sevemedim bezimden sanırım ama silenler hep memnun tekrar deniycem ben yağ çöz sıkıp bekletip siliyorum
sen yormasana o kadar kendini birini tut yaptır bide daha ağırlaşırsın o zamana kadar
daha 4 aya yakın zaman var canım her zaman gelemediğinden mecbur halletmeye çalışıyoruz
doğru yaa kuralı unuttuk yazma yenşden o zaman geriden takip ederim sizleri ben
tamam yabancı sokma zatenevime kimseyi sokmamablam gelicek yardıma
bizde a101 var çiçeğim mi ne aspirin de güzel oluyorbenimle kalanlar beni de üzüyor bir 9 kilo daha verebilsem süper olacak
bende yağ çöz sıkıyorum ama ersağ marka vardı onu kullandım o da bitince buşaık deterjanı ile siliyorum
aspirin benim evde e var ama pek kullanmıyorumtamam yabancı sokma zaten
bizde a101 var çiçeğim mi ne aspirin de güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?