- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.901
ben de o durumdayım çokta gerginimmm
Ne oluyor size fıstıklarben de o durumdayım çokta gerginimmm
kulan ya aspiin iyidiraspirin benim evde e var ama pek kullanmıyorum
aman boşver kaynanadan bişey bekleme zaten ne hayır gelirkaynanamda hiç demiyo ki bu kız napcak temizlik işini flnanneme dedm gelir misin cocuklara bkamaya diye gelirim dedi allahtn
valla soram yaaa bugün dakika geçmiyor bide memleketine gitti ne arıyor ne soruyor
noldu kuzumben de o durumdayım çokta gerginimmm
he beakulan ya aspiin iyidir
aman boşver kaynanadan bişey bekleme zaten ne hayır gelir
valla soram yaaa bugün dakika geçmiyor bide memleketine gitti ne arıyor ne soruyor
noldu kuzum
Sanırım sadece salata yicem sonuçta yarın tartı günü. Belki birazcık da olsa eksi görürümTon balıklı salata yiyebilirsin yada salata yoğurt ve küçük bir protein ürünü et tavuk balık ne varsa artık yada sebze yemeği yoğurt 1 dilim tam buğday olabilir kahvaltı da yumurta yemediysen akşama yemek hazırlamaya üşeniyorsan sebzeli omlet yapabilirsin
Aklıma gelenler bunlar
Bazen kalori olarak fazlada kaçabilir ama kalorilerin karbonhidrattan ve şekerden kısıtlı olmasına özen göster
Yarına belki düşer diye ümit ediyorum:).neden yok peki ? 100 grda mı yok.
bende de alerji var ilaç almıyorum ama hep kaşıntı tutuyor özellikle acı yersem
yarına inmez ki haftaya birden gider inşallah
kendinde halletme ablan halletsin yorma kendinihe beakendi işimi kendim hallederim
bitter yasak bana 1 haftalık şeker diyetim varNe oluyor size fıstıklar
Benim gerilmem lazım hatta patlamam ve bu patlamada birilerini yakmam lazım 2 gündür ev üstünde ev durumları.
Şimdi güzel bir kahve yapıyım size 1er karede bitter zımba gibi olursunuz
tüm günüm telefonda geçti gerildimkulan ya aspiin iyidir
aman boşver kaynanadan bişey bekleme zaten ne hayır gelir
noldu kuzum
bence de salata yeSanırım sadece salata yicem sonuçta yarın tartı günü. Belki birazcık da olsa eksi görürüm
Yarına belki düşer diye ümit ediyorum:).
ona da yazık dolap fln silerim ben veya vitrin vs o kadarlkta ölmedik şükürkendinde halletme ablan halletsin yorma kendini
ona da yazık dolap fln silerim ben veya vitrin vs o kadarlkta ölmedik şükür
kimler gerdi senibitter yasak bana 1 haftalık şeker diyetim varkahve olur
tüm günüm telefonda geçti gerildim
bence de salata ye
uzanmadan yorulmadan yapabildiğin işleri yaparsınona da yazık dolap fln silerim ben veya vitrin vs o kadarlkta ölmedik şükür
bence de salata ye
- takım bastım
kıyamam kız ben sanaNe oluyor size fıstıklar
Benim gerilmem lazım hatta patlamam ve bu patlamada birilerini yakmam lazım 2 gündür ev üstünde ev durumları.
Şimdi güzel bir kahve yapıyım size 1er karede bitter zımba gibi olursunuz
kıyamam kız ben sana
miuuuuuuu
Ahaha seni mi kırayımTuğbacım bu hafta fazla spor yapmazsan sevinirim çünkü kaynanam pazar günü kabak tatlısı yapacak tahin ve cevizle muhteşem bir sunumu var ben yemeliyim sen haftaya kazan ödülü olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?