Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de o durumdayım çokta gerginimmm
Ne oluyor size fıstıklar
Benim gerilmem lazım hatta patlamam ve bu patlamada birilerini yakmam lazım 2 gündür ev üstünde ev durumları.
Şimdi güzel bir kahve yapıyım size 1er karede bitter zımba gibi olursunuz

aspirin benim evde e var ama pek kullanmıyorum
kulan ya aspiin iyidir
kaynanamda hiç demiyo ki bu kız napcak temizlik işini fln anneme dedm gelir misin cocuklara bkamaya diye gelirim dedi allahtn
aman boşver kaynanadan bişey bekleme zaten ne hayır gelir

poncikbirgelincik canımcım sıkıldın mı sen tabi alıştın günlerdir nişanlına
valla soram yaaa bugün dakika geçmiyor bide memleketine gitti ne arıyor ne soruyor

ben de o durumdayım çokta gerginimmm
noldu kuzum

Sanırım sadece salata yicem sonuçta yarın tartı günü. Belki birazcık da olsa eksi görürüm

neden yok peki ? 100 grda mı yok.
bende de alerji var ilaç almıyorum ama hep kaşıntı tutuyor özellikle acı yersem

yarına inmez ki haftaya birden gider inşallah
Yarına belki düşer diye ümit ediyorum:).

Ne oluyor size fıstıklar
Benim gerilmem lazım hatta patlamam ve bu patlamada birilerini yakmam lazım 2 gündür ev üstünde ev durumları.
bitter yasak bana 1 haftalık şeker diyetim var kahve olur
kulan ya aspiin iyidir

aman boşver kaynanadan bişey bekleme zaten ne hayır gelir

valla soram yaaa bugün dakika geçmiyor bide memleketine gitti ne arıyor ne soruyor

noldu kuzum
tüm günüm telefonda geçti gerildim
Sanırım sadece salata yicem sonuçta yarın tartı günü. Belki birazcık da olsa eksi görürüm

Yarına belki düşer diye ümit ediyorum:).
bence de salata ye

Ne oluyor size fıstıklar
kıyamam kız ben sana

Tuğbacım bu hafta fazla spor yapmazsan sevinirim çünkü kaynanam pazar günü kabak tatlısı yapacak tahin ve cevizle muhteşem bir sunumu var ben yemeliyim sen haftaya kazan ödülü olmaz mı
Ahaha seni mi kırayım benim bu ara sporu bırak hicbisey yapasım yok o yüzden pisti sana bırakıyorum tatlım ama bu haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…