- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.941
Senin annende olduğunu unuttum benYok canım annemdeyımya gelen gıden oluyo yada bız gıdıyoruz okumaya calosıyorum yorum yapamıyorum tam yazıcam bırı bısey soruyo unutuyorum ne yazacagımıdıyetıme sadık kalmaya calısıyorum yınede
kuzum senin kahvaltilar neden yok sabahlari miden alkiyor mu bir seh
ne bilem gitmeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 2140743
GELDİM :
@drdotty tavsiyem kıyamam sanaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2140744
kızlar yiyin içinnn
haydi makarnaya pizzaya dolmalara pasta böreklere hücummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuçta kaptanınız artı gelin dedi.. yoksa ne alaka rakip olmamızla
ayyyy yanlış yazmısım ben yaaa inşallah ciddiye almamışsınızdır beniKaptin kendine gel
el yamışması oldu
bu gencecik yaşımdaTabi ki ona yoralım sende miu yani bunayacak hali yok ya
alakası bilem yokKendi şişkolaşıyor ya .. sizin zayoflamanızı istemedi bence kıskandı
el yamışması oldu
bu gencecik yaşımda
alakası bilem yokkaç kilosun börek yaptım yir sin mi
resmen dilinize düştüm
neyse ki alınganlık yapmıyorum bu arakaptin iyi kulaklarını çınlattık
neyse ki alınganlık yapmıyorum bu ara
senin her türlü nazını niyazını çekeriz kaptan aşk olsun
baktım salıdan beri yoksun nerdeydınHee aha burdayim
anladim canim, evet ramazanda genelde kilo alinir. Bakalim busene neler olcak:)Ben ramazanda 2-3 kilo alırdım hep ama 4 yıldır oruç tutmuyorum gebelik emzirme gebelik emzirme şeklinde geldi zaman. Bu yılda emziriyorum ama ek gıdalar başladığı için tutmayı deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak
10 dakika yapiyorum canim genelde ama sayiyla yapmaya calisiyrum gecen 500 tane yaptim mesela, öyle öyle gidio:).... sende basla canim spor yapmaya Calis adim saydir telinde vardir seninde kesin günde 10 000 adim sartmis ama tabi bende tamamliyamiyorum hep ama 8000 mutlaka yürümüs oluyorum her günjumping kaç dk yapıyorsun. ben çok hareketsiz yaşıyorum yabiraz tempo demem lazım benim . senin spor çok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?