- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.961
dönmüş kuzum da 2 işte çalıştıgı için yorgunlktan buraya vakit ayıramıyoslm kizlar napiyosunuz? Bizim black nerelerde türkiyeye gitmisti sonra bidaha hic duymadim bisey dönmedimi hala?
aaa anladim tamam canim konusursan sende cok selam söyle onadönüş kuzum da 2 işte çalıştıgı için yorgunlktan buraya vakit ayıramıyoher fısatta selam söylüyo size
napion kizzzzHee aha burdayim
a.s kuzum söylerimmaaa anladim tamam canim konusursan sende cok selam söyle ona
sen nasilsin Tatliskommma.s kuzum söylerimm
gayet iyiyim haftanın son günü yarın tatıllllsen nasilsin Tatliskommm
oooh negüzel dimi bende yarin bi tarz degisikligi yapcam:) sacimi boyatim kestircem bakalim naisl olcak:)gayet iyiyim haftanın son günü yarın tatıllll
sen napıyosun zayıflamışın aferin fit hatun ol gocan peşinde gezsn kıskanclıgına
bisiklet mi aldınoooh negüzel dimi bende yarin bi tarz degisikligi yapcam:) sacimi boyatim kestircem bakalim naisl olcak:)
ivit aynen ramazan basi insallah 65 Sabit olup ramazan sonu 63 olcam manken olcam
malum dügünler eglenceler bol bende busenehepsine güzel güzel elbisecikler alip giycem
aman o daha simdiden kiskancligina ölüobuarada bisikletimde geldi dün hemen kurduk bugün bisiklet turu var isden sonra:)
evetttt cocuk gibi sevindim varya:) onun var ama eskiydi simdilik idare etcek onunla, bu hafta yada diger hafts onada alcazbisiklet mi aldın
ayy yaz da geldi sıcak hava ohhh şahane olur valla eşinde aldı mı beraber gezersiniz
ay cok sverim yaa cocuklugum bisikletle gectievetttt cocuk gibi sevindim varya:) onun var ama eskiydi simdilik idare etcek onunla, bu hafta yada diger hafts onada alcaz
İyiyim kuzum esim evde kahvaltiya katmer istedi yaptim 1 kucuk de ben yedimnapion kizzzz
hihih olsun bebisle büyüsün birlikde gezersiniz:)ay cok sverim yaa cocuklugum bisikletle gectibizde alcaktk sözde ama bebek önce davrandı
uyyyy inanmiom katmermiiiiiiiii afiyet olsun tmm susutum kizzz duymadi kimse:)İyiyim kuzum esim evde kahvaltiya katmer istedi yaptim 1 kucuk de ben yedimbek guzeldi sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?