Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oldu kuzum -1000 gr tebrik ederim
tebrik ederim kuzu
***14. TAKİM 567. ETAP***

06Derya (76,00///%)
poncikbirgelincik (60,20/60,1/0,1/%0,17)
segus (69,70/69.6/0.1/%0.14)
drdotty(76,30/74,2/2,1/%2,75)
SchonerDuft (69,50/69,30/0,2/%0,29)
tgb1907 (66,90/66.1/0.8/%1.20 )

14. Takım Ortalaması:
vayy 2,10 kg dereceye girer mi acaba

Kızlar şimdi ben sabah yumurtalı peynirli sebzeli güzel bi kahvaltı ettim . Öğlen de patlıcan yemeği yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı yedim. Akşama nasıl bi menü uygun olur acaba???
afiyet olsun canım akşam tavuk et köfte ton balığı yanına salata yada yoğurt tüketebilirsin

Kızlar şimdi ben sabah yumurtalı peynirli sebzeli güzel bi kahvaltı ettim . Öğlen de patlıcan yemeği yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı yedim. Akşama nasıl bi menü uygun olur acaba???
bence akşamı hafif geçirebilirsin gün içinde baya besleyici şeyler yemişsin zaten

1 kase cacık yanına 2 ceviz yada 6 çiğ badem yada 6 çiğ fındık yiyebilirsin

ben cikiyorum kizlar
buartada benim dünden 15 dakika ve bugünden 30 dakika sporum var

Tabi bide sonra bisiklet sürcem ay cok seviniom suan

öptm siziiii
Hafta sonuda kayinvalidemlerde olcaz pek giremiyebilirim

afiyet olsun canım akşam tavuk et köfte ton balığı yanına salata yada yoğurt tüketebilirsin

bence akşamı hafif geçirebilirsin gün içinde baya besleyici şeyler yemişsin zaten
Ton balıklı salatada karar kıldım. Bol bi salata yapayım üstüne de ton balığı serpiştireyim balkonda kızlarla yeriz. Hava çok güzel, balkonu yıkadım masa sandalyeleri hazırladım otururuz diye ama polenler her tarafı sapsarı yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…